Ja imam isto gore navedeni tablet i sve sam napravio kako si rekao waltere66 , no i dalje se pojavljuje greska "user interface resolution (600x1024) is not supported or compactible skin can not be found. "
Mapa skin je prazna.
Što napraviti
Ja imam isto gore navedeni tablet i sve sam napravio kako si rekao waltere66 , no i dalje se pojavljuje greska "user interface resolution (600x1024) is not supported or compactible skin can not be found. "
Mapa skin je prazna.
Što napraviti
Tablet na kojem sam ja to radio je HTC Flyer , vjerovatno je neka razlika ili imaš instaliran jaču verziju Androida
Za Jelly Bean moraš staviti drugi *iGO_JB.apk , mislim da ga imaš i u ovoj temi , prolistaj postove ...
Sutra ću podignuti na Link komplet koji je kod mene instaliran , mislim da bi trebao radit ... Nemam Rootan Tablet .
*** Android mi nije jača strana (početnik) , a u navigacije se kužim poprilično ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Hvala walter66, skinuo sam skin i ubacio, pa je proradilo![]()
Postoji sistem i za one koji u skin folderu nemaju nikakvih skinova !
Ovako: (piše na engleskom , da ja nešto krivo ne prevedem , neka ostane tako)
supported_resolutions="1280_800,800_1280,1280_720, 720_1280,1280_670,720_1230,1200_670,720_1134,960_
540,540_960,854_480,480_854,800_480,480_800"
If user can not see the skin just in the skin in info.ini file in supported_resolutions = append your resolution as you have written in the sys.txt,
for example:
- in sys.txt : screen_xy = "800_480: 1250x650 / 710x1220 " - in skin.zip / info.ini : supported_resolutions = " 1250_650 , 710_1220 "
Nadam se da je razumljivo , i ja sam se malo mučio , ali radi !
...
Da bi Vam bilo lakše dodao sam "prave" skinove i sve skupa podigao na Linkove , znači rješeno za rezoluciju 1024x600/600x1024
Unutra su upute za one s različitim dimenzijama ekrana ... Sve ovo važi za ove čudne "Big" rezolucije , na koje nismo naučili na
klasičnim Navigacijama rezolucije 320x240 , 480x272 ili 800x600 ...
Ovako izgledaju Folderi :
Folder iGO:
Folder Skin:
Link za kompletnu Navigaciju s *.apk i uputama (Eng)
Isto kao i na prvom postu samo ispravljeni nedostaci ...
https://docs.google.com/open?id=0B6G...3RJVkVQLW9ETGM
RarPassword:
C@fe
Upute neću posebno pisati !
Treba samo kopirati cijeli Folder "iGO" na SD karticu i pokrenuti *.apk datoteku nekim
File Managerom ...
Za ostale koji već sve imaju gotovo , a izbacuje grešku s pogrešnim skinom , dovoljno je
prekopirati samo ona dva skina , a drugo zanemarite , osim podešavanja rezolucije ,
kako sam prije opisivao ...
Zadnji uredio walter66 : 04-12-2012 u 17:45 Razlog: Dodana napomena
Hvala svima proradila aplikacija. nisam ju isprobao jos, no dali je normalno da je mapa crna, ima samo pokazivac smijera i odredisna pozicija.
Da mapa je crna , jer je prebacilo na noćnu vožnju , sutra ujutro bi ti bila mapa bjela ...
To što imaš samo pokazivač smjera i poziciju , najvjerovatnije nedostaju mape (imaš samo baznu mapu) .
Trebao bi izaći van jer GPS nemože "uhvatiti" satelite u zatvorenom prostoru ...
Probao sam isti ovaj Primo 2 na Tablet PC_u i na HTC One V i radi sve , ali sam se namučio eksperimentirajući s sys.txt i podešavanjem rezolucije ...
Bookmarks