podforum racunala, anyone?!
sic tamo!!
[QUOTE=-->Cionn
Metro ni ne moraš koristiti. Eventualno bi mogao biti dobar za Skype (skineš sa marketa onog).
Ni ja ga ne koristim vise. Fora je, ali beskoristan.
Btw, ima ko "Add features" na Win8? Kad upises na Start (Metro, jel), toga nema meni. Nemrem aktivirati Media Center.![]()
One day, sky went blue...
podforum racunala, anyone?!
sic tamo!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Vidi ovo bahaćenje, modovi na ovom forumu su prava katastrofa![]()
Jel ovo neko nešto priča?
![]()
Jel mi može netko poslati na PM sadržaj gornjeg posta, ne mogu vidjeti provokatorske postove pa da mi netko iskopira. Hvala!
Luna, kak ti te Sumrake gledaš, nije mi jasno. Danas sam (nažalost) gledao ovo novo nekaj, ne znam kak se zove. Pobogu, cijela dvorana puna klinki. Film nema smisla.
Jos uvijek me glava boli.
Ne bi išao da frendica nije imala rođendan.
Svaka čast, ali, ne![]()
One day, sky went blue...
Zahebi izlazak,prehladno je danas!![]()
normalno da nema smisla jer su filmovi shit zesci.
jos najmanje ima smisla ic gledat zadnji film, koji je rascjepkan na dva dijela, a da nit si knjige citao, nit ikoji film ranije odgledao.
kao da si isao gledat HPDH2, a prije toga nista drugo nisi nit citao nit gledao.
sumrak je guilty pleasure za nas zene, i njegova opsesivnost ne proizlazi iz filmova, nego knjiga.
uostalom, rijetko koja ekranizacija bude dobra. sve su vecinom shit. da se razumijemo, nisu nit knjige neka remek djela, ali su daleko, daleko bolje od filmova.
bas sam nedavno odgledala hunger games. film mi nije bio prelos, iako se odmah skuzi da ima nejasnih stvari jer nisu cijelu knjigu mgli ugurati u film. i taj yebeni pg13 kojeg turaju, zbog zarade, u tematiku poput hunger gamesa ubije smisao.. ekipa koja je citala knjige prije filma (ja jos nisam, cekam placu da si odmah ubodem trilogiju) je stravicno razocarana.
which reminds me.. cionn, jesi procitao zadnju knjigu na rvackom? jesu izbacivali sta, ili je razlika u stranicama cisto zbog jezika i fonta knjige? jos ne znam jel da si uzimam rvacko izdanje (jer je tvrdi uvez) ili da kupim na engleskom (imaju samo meki uvez)..
a kad smo kod shit knjiga, kupila sam si fifty shades of greynisam jos pocela citati.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jesam. Izbacili su dosta toga.
Mislim, nisu to neki bitni detalji, ali opet kvare ugodjaj kada procitas tu "prosirenu" verziju i ovu "oguljenu".
Kad sam pogledao film i procitao obje knjige (njem/hrv) sam shvatio kako je film totalno unisten.
Znam da je tesko preliti 400 strana i vise u 2 sata filma, al opet smatram da je los izbor scena koje su rezali.
Preporucam ti da procitas na engleskom.
Ova na hrvatskom je tvrdi uvez.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Luna- samo ove mainstream knjige čitaš
Meni je Hunger games film bio meh... Osim predvidivosti i nelogičnosti (preko čega se danas "mora" prelaziti u filmovima), sama završnica nije nešto... Ne znam, fora ideja, ali slaba realizacija.
Možda pročitam jednom knjigu- ako je ona toliko bolja
Pogledao sam jučer Silent Hill Otkrivenje, pa sam se isto razočarao kako je bezveze.
Isto tako su sve scene mlake- čak i one najbitnije.
A očito su imali novaca za efekte...
Nije niti strašan... Ili je problem u meni...
Usput, u CCO East ne da nema nikog nego ono- pustinja-pustinja...
U kinu nas je bilo mooooožda 10- s tim da sam ja išao sa 3 prijatelja.
OT: popravljam neki laptopić![]()
Zadnji uredio georgy : 02-12-2012 u 12:29
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
yup, mainstream
statije, covjece, nisam citala knjige od osnovne skole (duga prica, zgadile mi srednjoskolske lektire cjelokupni smisao citanja icega, pa cak i novina), ti bi sad da ja citam odmah neka teska stiva?
a zapla sam na nivou enid blyton i famous five
uostalom, volem stiva za pustit mozak na pasu i gutat slova. ne volim knjige koje s etesko citaju i poruku skrivaju izmedju redaka.
za hunger games, svi zivi vele da je knjiga zilijun puta bolja od filma, brutalnija i realnija, i da su mnoge bitne stvari u filmu skorz izostavljene ili totalno neobjasnjene (npr, dam glavu da nisi skuzio flashbackove s kruhom)
i kraj je drugaciji.
film je mogao ispasti super.. da nije sniman za pg13![]()
Čitam štivo svoje mladosti
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Knjiga je jednostavno neusporedivo bolja, kao i u vecini slucajeva kada nadobudni ljudi odluce snimiti film po knjizi.
Scene sa kruhom su totalno nejasne i u knjizi uopce nije tako objasnjeno. Ja sam Kapitol totalno drugacije zamislio i sve ljude.
Gadili su mi se i HP filmovi jer mi nisu imali smisla i nisam volio gledati "tudju viziju" knjige.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
eto, tako je i sa sumrak sagom.
knjige su daleko, daleko bolje. opet, kazem, nisu neka remek djela, al da su itekako zanimljivo pisane, ono, da te navuku i da ih ne ispustats iz ruke dok ne procistas sve.. taj tip knjiga. iako, naravno, nisu za svakoga, jer su fakat ljubic knjigeja sam malo prevec opsjednuta s njima, najdrazu knjigu iz sage sam procitala sigurno vec desetak puta cijelu, a njene odredjene dijelove mozda i dvadesetak
i na rvackom, i na engleskom, i ukoricenu, i pdf, i audiobook
![]()
a za hunger games, lako jos za kruh, al za "pese" su fakat zayebali sto nisu objasnili sto su.
Wut?? pese? xD
Nisam bas guglao i gledao da li ce biti nastavka u kinima (nadam se da serijal nece zavrsiti kao Eragon, inace takodjer fenomenalna knjiga odnosno trilogija)
Ma bezveze, fakat mi je zao kaj tako unistavaju filmove :/.
Eragona sam isto čitao i rekao mi je prijatelj da bolje ne gledam film
Mene je Gam of Thrones jako razočarao.
On definitivno nije PG13- što je i dio problema.
Sad planiram pogledati Cloud Atlas, pa ćemo vidjeti hoće li što od toga biti...
Redatelji i pisac su ishvalili i film i knjigu i priznali da je to različito ali super (pisac je rekao da mu je u dosta dijelova film bolji).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja ne čitam niš od toga, dok idem vlakom u metropolu ili natrag čitam Don Quijote-a. Sljedeće štivo je neko Krležino, vjerojatno Povratak Filipa Latinovitza.
Yebeš ti ova moderna sranja![]()
![]()
Ja sam čitao sad nedavno ono što sam uvijek htio pročitati- tipa Braća Karamazovi, Siddhartha i tako još neke koje "znam" ali nikad nisam pročitao
Kindle FTW!![]()
Bookmarks