To je loša Photoshop mačka. Klasika.![]()
To je mačka vulgaris s jednom majkom i dva oca:gangbang:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
al dam glavu da sam nedavno negdje vidjela fotku iste ovakve macketine, s istom pol pol farbom face i ociju.
nisam jos gledala tvajlajtdete bubano bilo, a nisam jos dovoljno nemajka da je ostavim na cuvanje dok je cendrava i odem u kino
i da, idem s muzem. muz sam rekao da 'oce ici. brijem da mu je napetija ideja od odlaska u kino solo sa mnom prvi put otkad imamo deriste od toga sto ide gledati. uosatlom, jadan se morao u ove dvije godine moje intenzivne opsesije vec pomiriti sa sudbinom.
za tvajlajt sam ga slomila, s tvd-om ne ide tako lako, odbija znati ista o tome.
no, ako mogu skupit' ista pozitivnih poena, ja sam mu kriva za navlacenje na GoT i ST
e, da, ikselercino, skru ju, imas na fejsu sto za procitat![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Fotku sam uzeo sa reddita.
OT: riknula mi Radeonka u kompu. Ne znam zasto ni sto tocno, samo vidim da gore 2 crvene lampice i da nema slike.
Steta, dugo je izdrzala. 2007.-2012. R.I.P.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sad nabavi neku sa logom jabuke![]()
OT: Ne znam kaj radim budan ovako kasno, bye
Good good, ipak nisi toliko lud
BTW na koju grafu ciljaš sad?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sjedim
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
One day, sky went blue...
Newegg onda.
Al carina te može opičiti yebački![]()
Ma ja to sve narucim preko Commela. oni to i sloze pa se ne zafrkAvam s tim.
OT: pogledao sam film The Divide i pozalio. Krajnje degutantan film sa prilicno bolesnom i glupom tematikom. Definitivno nije za gledat prije jela..
Kolokviji se bliže a ja samo kupujem igre na Steamu
Čini mi se da će moja sljedeća igra biti "Upis godine - Reloaded"![]()
Mario, stigla mi nova zvjerka (y580)![]()
Oho, ipak ima nade za tebe
Dobrodošao u Lenovo obitelj, evo upravo sad pišem sa svog Z575![]()
Vratio sam MacBook, jednostavno se nisam mogao naviknut na taj OSx.
A nisam mogao prozvakat cinjenicu da necu moc igrat neke igre.
Cudo je laptop, prava zvjerka. Al ovaj Win 8 je strava, ful je neorganiziran i ne svidja mi se taj Metro UI.
EDIT: Zafrkava me ovaj touchpad. Uz to jos i nabijeni Num pad i premali enter xD
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 01-12-2012 u 00:40
Otvori temu u odgvorajućem podforumu i potrudit ću se pomoći ti
Metro možeš isključiti, Win8 ti može izgledati kao Win7 ali sa poboljšanjima koje Win8 donosi![]()
Budem sutra ujutro, sad mi se bas neda![]()
Bookmarks