Teorija mozda stoji na papiru. Praksa (moja osobna s VIPnetom i T-mobile) je ova: operateru kojem zelim preci podnosim zahtjev i prenese me u roku 3 radna dana. U roku mjesec-mjesec i pol dobijem racun, od operatera od kojeg sam otisao, u kojem mi je obracunao penale zbog prijevremenog raskida OTPO-a.
Ne znam da li si primjetio, ali ponavljas ono sto smo vec napisali. Zapravo pojasnjavas mihu013 kojem odgovaras na ovaj post:
Ovdje pak...
...pobrkao si poslovanje vipneta i T-mobilea.
Dakle, u vipu svaki novi broj na pretplati bez OTPO-a VIP automatski veze OTPO-om na 3 mj. Želiš li preci drugom operateru, ili na VIPme, placas penale za ta 3 mjeseca. Ja sam osobno plaćao te penale kada sam uzimao atraktivne 091 brojeve.
U T-mobileu OTPO počinje danom njegovog ugovaranja, između korisnika i operatera, te može trajati 12 ili 24 mj. Korisnici najčešće odabiru 24 mj jer uz razne promocije, Npr. -50% popusta na pretplatu, dobiju velike popuste na uredjaje: mobitele, tablete i tv.
Zašto raskinuti pretplatu u T-mobileu?
Da bi, ponovnim ugovaranjem OTPO-a, dobili drugi put u 24 mj velik popust na mobitel. Npr. meni se vise isplati, nakon 12. placenog računa, raskinuti ugovor za člana obitelji, koji je OTPO napravio kao član obitelji. Time ću uštedjeti 5kn/mj (razlika između penala i r.f.), a dobit ću, ponovno, mogucnost kupnje mobitela vrijednog vise od 1000 kn za 100 ili manje kn.

Odgovori uz citat
Bookmarks