Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 32 od 52 PrvaPrva ... 22 28 29 30 31 32 33 34 35 36 42 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 776 do 800 od 1283
    Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nutcracker Pregledaj post
    Trenutno sam na extra M obitelji, nositelj ima 1 ugovornu obvezu, a član 8. Cilj mi je što bolji mobitel za što manje novaca s tim da pretplata ne bude višlja od 200-tinjak kuna za oba broja. (neka grupna tarifa?)
    Moguće ili ne?
    Obiteljska = grupna tarifa
    Ugovorna obveza = pretplatnicki ugovor, član ih ne može imati 8. Eventualno može imati 8 podmirenih računa od sklapanja ugovorne obveze.

Premalo podataka si napisao. Potrudi se malo vise

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svakih koliko se moze mjenjati tarifa?
    Frend je uzeo u 12.mj.ili 1.mj. OTPO na 24mj., popust za mlade do 28god., uz kupnju uredaja, u 6.ili mozda pocetkom 7.mj.je promjenio tarifu na extra total+
    On bi sad napravio prijenos drugog broja iz tomata OTPO na 24mj.obitelj+M i ovaj broj koji ima stavio za clana, ubro popust na 12mjeseci i ponovno uzeo mobitel.

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2012
    Bodovi
    2.930
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.930, Nivo: 12
    Bodovi: 2.930, Nivo: 12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    Obiteljska = grupna tarifa
    Ugovorna obveza = pretplatnicki ugovor, član ih ne može imati 8. Eventualno može imati 8 podmirenih računa od sklapanja ugovorne obveze.

Premalo podataka si napisao. Potrudi se malo vise
    Imam još jednu od 24 ugovornu obvezu na nositelju, i još 8 od 24 na članu. Ne razumijem kako jasnije napisati.

Razgovaram i smsam većinu s tim jednim brojem koji je član, ostalo je sića (možda 30 poruka i 30 minuta u raznim mrežama).

Prvotni plan je bio ukinuti pretplatu na način da kad meni, nositelju, isteknu ugovorne obveze, platim penale članu i preselim na bonove oba broja.
    Ali na taj način nema jeftinijeg mobitela.

Koje ti još informacije trebaju?

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vwgolf3 Pregledaj post
    Svakih koliko se moze mjenjati tarifa?
    1.Frend je uzeo u 12.mj.ili 1.mj. OTPO na 24mj., popust za mlade do 28god., uz kupnju uredaja, u 6.ili mozda pocetkom 7.mj.je promjenio tarifu na extra total+
    On bi sad napravio prijenos drugog broja iz tomata OTPO na 24mj.obitelj+M i ovaj broj koji ima stavio za clana, ubro popust na 12mjeseci i ponovno uzeo mobitel.
    Pretpostavljam da je na extra total +S Tarifi, jer se tamo jedino ima popust za mlade.... Koliko god. ima tj. koliko mu traje popust od 50%? Pitam zato jer ce taj popust izgubiti ako prebaci broj u obiteljsku tarifu. Dobit ces novi popust, ali samo od 12 mjeseci uz ugovornu obvezu od 24mj. kod prijenosa broja, ali obavezno taj preneseni broj ide kao nositelj (da dobijes veci popust pri kupnji moba), a broj pod UO ide kao clan kako si naveo.
    Mijenjati tarifu moze jednom u obracunskom razdoblju. (Ovo vrijedi uz gore navedeno za tvog frenda)

= Citat = Izvorno postao nutcracker Pregledaj post
    Imam još jednu od 24 ugovornu obvezu na nositelju, i još 8 od 24 na članu. Ne razumijem kako jasnije napisati.
    Razgovaram i smsam većinu s tim jednim brojem koji je član, ostalo je sića (možda 30 poruka i 30 minuta u raznim mrežama).
    Prvotni plan je bio ukinuti pretplatu na način da kad meni, nositelju, isteknu ugovorne obveze, platim penale članu i preselim na bonove oba broja.
    Ali na taj način nema jeftinijeg mobitela.
    Koje ti još informacije trebaju?
    Informacije koje trebaju ispravljach-u
    jednu od 24 ugovornu obv... jesi ovdje htio reci 1 mjesec (od24) do isteka ugovorne obveze?
    Kakav mobitel bi zelio/htio? Ovo je najbitnije sto treba znati, tako da se vidi dali se tebi uopce isplati ici na pretplatu ili su za tebe mozda isplativiji bonovi!
    Moj savjet ti je da malo pregledas prijasnje postove, siguran sam da vec postoji kombijacija koju bi mogao primjeniti da dodjes do zeljenoga.
    Zadnji uredio Darda : 11-10-2012 u 13:56
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Forumaš Postignuća:
    3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2012
    Bodovi
    588
    Nivo
    5
    Bodovi: 588, Nivo: 5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bok!

Situacija je ovakva:
    Imam extra obitelj xxl+. U njoj mi je nositelj koji je prije 5 mj. osnovao ugovor na extra total xxl i odma nakon prvog obracunskog razdoblja oformio obitelj i postao nositelj. U obitelj je usao tele2 broj koji je donio 50% popusta, te broj 098 koji je prije obitelji bio na itarifi 150 i njemu istice ugovorna obveza u 1. mj 2013 i jos jedan 098 broj koji je prije bio na extra total S. Posto se blizi dolazak iphonea5 trazim najjeftiniji nacin da uzmem iphone i pritom da mi racuni sve skupa ne budu veci od 400 kn. Bio bih jako zahvalan na sugestijama

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao džuro Pregledaj post
    Bok!

Situacija je ovakva:
    Imam extra obitelj xxl+. U njoj mi je nositelj koji je prije 5 mj. osnovao ugovor na extra total xxl i odma nakon prvog obracunskog razdoblja oformio obitelj i postao nositelj. U obitelj je usao tele2 broj koji je donio 50% popusta, te broj 098 koji je prije obitelji bio na itarifi 150 i njemu istice ugovorna obveza u 1. mj 2013 i jos jedan 098 broj koji je prije bio na extra total S. Posto se blizi dolazak iphonea5 trazim najjeftiniji nacin da uzmem iphone i pritom da mi racuni sve skupa ne budu veci od 400 kn. Bio bih jako zahvalan na sugestijama
    teško je odgovoriti na ovo pitanje pošto cijene novog iphona nisu još poznate.
    Gotovo je sigurno da kupovina iphone-a uz produljenje ugovora za člana neće biti isplativa jer je cijena za iPhone 4S i sada samo 200-300kn povoljnija od pune cijene (oko 4500kn).
    S druge strane ako nekog od članova koji nisu pod ugovorom izdvojiš na simpu (kako bi kasnije iskoristio popust od 50% na prvih 12mj pretplate) i uzmeš iphone na pojedinačnoj +xl ili +xxl za karikiram 8kn, taj broj neće moći ući natrag u obiteljsku tarifu slijedećih 12mj i onda ćeš plaćati mjesečno za obitelj i za još jedan broj, znači više od 400kn...

P.S. nisi točno napisao koliko je koji broj još pod ugovorom (dali uopće imaš broj bez ugovorne obveze) niti koliko dugo još imaš popust 50%

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    P.S.

Imam i ja jednu ludu kombinaciju za koju nisam siguran koliko je izvediva:
    Uključuje: 1x prijenos broja u t-mob mrežu, 2x prijelaza sa simpe i jedan novi broj (marioneta)

1.* Prijenos broja u t-mob i otvaranje obiteljske tarife +L, otpo 24mj i huawei G5500 (popust 50% 12mj), + novi broj bez ugovora kao član.

2. Kupovina 2x SGS III za 2x 8kn uz prijelaze 2 broja sa simpe (50% popust) na xxl (310kn x 6mj x2)

3. Nakon 6mj prijelaz jedne pojedinačne +xxl u obitelj +L i izbacivanje novog broja (marioneta) bez OTPO iz obitelji,netom nakon toga ubacivanje u obitelj +L drugog pojedinačnog +xxl.

4. od 6-12mj OTPO-a još dobivam 50% popust na obitelj, nakon toga izbacujem nositelja (broj sa prijenosa iz druge mreže) i plaćam penale za huawei (300kn)
    a ostala 2 broja (bivše simpe -> +xxl -> obitelj) prebacujem u obitelj +M (penali 98kn) i plaćam ostalih 12mj OTPO-a punu cijenu.

Je li tako nešto moguće?

Što želim postići?
    Kupiti 2 SGS III, prodati jedan i time otplatiti oba dva (ovih 6mjx310knx2kom) 1 zadržati i dalje plaćati uslugu za 3(2) broja koliko plaćamo i inače.

Nadopuna:
    * ako na početku osnujem obiteljsku M umjesto L, mogu li nakon 6mj (netom prije stavka 3.) prebaciti se prvo na obitelj L (i zadržati preostalih 6mj 50% popusta na obitelj L)?
    Zadnji uredio Harasho! : 12-10-2012 u 21:35

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2012
    Bodovi
    588
    Nivo
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svi brojevi su mi jos pod ugovorom osim ovog 095, kojeg (pitao sam u tcentru) moguce izbaciti na bonove po zelji.

Ja planiram napraviti iduce :

1.uzeti iphone na xxl+
    2.postojeceg nositelja izbaciti na single tarifu
    3.postaviti iphone za nositelja
    4.izbaciti 095 broj na bonove
    5.vratiti bivseg nositelja kao clana

Sad koliko je to izvedivo nisam siguran jer na nekim mjestima dobijem potvrdne informacije a na drugim mi kazu da nemoze.
    Kao objasnjenje zasto ne moze je to jer kad izbacim postojeceg nositelja na single tarifu on mora ici na total xxl+ jer je bio na njoj prije, a zato sto je xxl, nemoze uci u obitelj jos jedan broj sa xxl tarifom. Dok sam na ht-ovom sluzbenom faceboook profilu pitao mogu li ubaciti xxl tarifu kao 4. clana oni su mi rekli da moze.
    Sad ko tu koga je**?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, E63
    Operater
    VIP,Tele2, T-mobile
    Bodovi
    16.945
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam stick2carnet od 20GB, a na korisničkim stranicama mi piše tarifa XL. Ako produžim ugovor preko korisničkih stranica, hoće li mi tarifa prebaciti sa carneta na običnu? Nigdje mi, ionako nije naznačan stick2carnet, već samo na računu dolazi pola pretplate, pa mi nije jasno kako bi to funkcioniralo, odnosno, ako samo isklikćem, hoću li izgubiti carnet
    T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Situacija je ovakva: .....
    IPosto se blizi dolazak iphonea5 trazim najjeftiniji nacin da uzmem iphone i pritom da mi racuni sve skupa ne budu veci od 400 kn. Bio bih jako zahvalan na sugestijama
    Ja planiram napraviti iduce: .....
    Sad koliko je to izvedivo nisam siguran jer na nekim mjestima dobijem potvrdne informacije a na drugim mi kazu da nemoze.
    Ovo što pišeš nije izvedivo. U novim Obiteljskim+ tarifama nije moguće praviti zamjenu nositelja, barem ne na ovaj način kako si ti zamislio. Zamjeniti možeš jedino u slučaju kada izdvajaš nositelja iz obitelji te biraš jednog od postojećih članova za novog nositelja.

Jedini način na koji možeš kupiti iPhone je da potpišeš ugovor na +XXL pa nakon 12 plaćenih računa ubaciš taj broj kao člana u obitelj. Ako izračunaš, to nije baš isplativo. Preporučam ti da ovo napraviš sa SGS3 pa onda nadoplatiš za iP5 nakon što im padne cijena. U tom slučaju moraš platiti 6 računa prije ulaza u obitelj.

= Citat = Izvorno postao Harasho! Pregledaj post
    S druge strane ako nekog od članova koji nisu pod ugovorom izdvojiš na simpu (kako bi kasnije iskoristio popust od 50% na prvih 12mj pretplate) i uzmeš iphone na pojedinačnoj +xl ili +xxl za karikiram 8kn, taj broj neće moći ući natrag u obiteljsku tarifu slijedećih 12mj i onda ćeš plaćati mjesečno za obitelj i za još jedan broj, znači više od 400kn...
    Ne može se na ovakav način ostvariti popust za prijelaz na pretplatu sa simpe. Broj mora biti na simpi minimalno 90 dana prije nego može ostvariti ovu akciju.

= Citat = Izvorno postao Harasho! Pregledaj post
    P.S.
    Imam i ja jednu ludu kombinaciju za koju nisam siguran koliko je izvediva:
    Uključuje: 1x prijenos broja u t-mob mrežu, 2x prijelaza sa simpe i jedan novi broj (marioneta)
    1.) Prijenos broja u t-mob i otvaranje obiteljske tarife +L, otpo 24mj i huawei G5500 (popust 50% 12mj), + novi broj bez ugovora kao član.
    2.) Kupovina 2x SGS III za 2x 8kn uz prijelaze 2 broja sa simpe (50% popust) na xxl (310kn x 6mj x2)
    3.) Nakon 6mj prijelaz jedne pojedinačne +xxl u obitelj +L i izbacivanje novog broja (marioneta) bez OTPO iz obitelji,netom nakon toga ubacivanje u obitelj +L drugog pojedinačnog +xxl.
    4.) od 6-12mj OTPO-a još dobivam 50% popust na obitelj, nakon toga izbacujem nositelja (broj sa prijenosa iz druge mreže) i plaćam penale za huawei (300kn)
    a ostala 2 broja (bivše simpe -> +xxl -> obitelj) prebacujem u obitelj +M (penali 98kn) i plaćam ostalih 12mj OTPO-a punu cijenu.
    Nadopuna:
    * ako na početku osnujem obiteljsku M umjesto L, mogu li nakon 6mj (netom prije stavka 3.) prebaciti se prvo na obitelj L (i zadržati preostalih 6mj 50% popusta na obitelj L)?
    Tvoja kombinacija štima, možeš napraviti ovo s M ili L, ovisno kako ti odgovara. Samo to napravi bez kupovine uređaja da ne plaćaš nikakve penale. Također možeš iskoristiti nekakvu novu promociju kada ti nositelj više ne bude donosio popust. Tko zna što nas čeka za 12mj.

= Citat = Izvorno postao Hamanu Pregledaj post
    Imam stick2carnet od 20GB, a na korisničkim stranicama mi piše tarifa XL. Ako produžim ugovor preko korisničkih stranica, hoće li mi tarifa prebaciti sa carneta na običnu? Nigdje mi, ionako nije naznačan stick2carnet, već samo na računu dolazi pola pretplate, pa mi nije jasno kako bi to funkcioniralo, odnosno, ako samo isklikćem, hoću li izgubiti carnet
    Nemoj se brinuti, ništa nije konačno dok to ne obave njihovi agenti. Mislim da popust ostaje. Slobodno isklikaj, pa pitaj kada te kontaktiraju.
    Zadnji uredio miha013 : 12-10-2012 u 22:59

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, E63
    Operater
    VIP,Tele2, T-mobile
    Bodovi
    16.945
    Nivo
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miha013 Pregledaj post
    Nemoj se brinuti, ništa nije konačno dok to ne obave njihovi agenti. Mislim da popust ostaje. Slobodno isklikaj, pa pitaj kada te kontaktiraju.
    Aha, znači korisničke stranice su samo "nalog" agentima da to ručno obave? Naime, sviđa mi se Galaxy tab za 998kn, ali ne bih rado izgubio popust 50% na pretplatu budući da mi je to jedini net koji imam u iznajmljenom stanu
    T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hamanu Pregledaj post
    Aha, znači korisničke stranice su samo "nalog" agentima da to ručno obave? Naime, sviđa mi se Galaxy tab za 998kn, ali ne bih rado izgubio popust 50% na pretplatu budući da mi je to jedini net koji imam u iznajmljenom stanu
    U principu se svede na to da ti napraviš nalog, i oni te kontaktiraju i tek s tvojom potvrdom obavljaju produljenje itd.. A opet ništa nije gotovo dok ti na adresu ne stigne uređaj s ugovorom i dok ti ne potpišeš taj ugovor.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2012
    Bodovi
    588
    Nivo
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Posto ne vazi verzija koju sam prije naveo, jeli izvedivo sljedece

iphone na xxl
    postaje nositelj nove obitelji
    nositelj iz druge obitelji ulazi kao clan
    ovaj broj 095 na bonove
    preostala dva clana iz druge obitelji ulaze u novu obitelj

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11.10.
    Posto se blizi dolazak iphonea5 trazim najjeftiniji nacin da uzmem iphone i pritom da mi racuni sve skupa ne budu veci od 400 kn. Bio bih jako zahvalan na sugestijama
    12.10.
    planiram napraviti iduce : 1.uzeti iphone na xxl+
    15.10.
    iphone na xxl
    ponavljam odgovor od 12.6.
    Zasto ti uopce gubis vrijeme na kalkulacije kad ne znas cijenu robe koju kupujes? Sto se utrkujes s ekipom da dan prije njih kupis?
    Sto se tice kalkulacija isplativosti s proizvodom kojemu ne znamo cijenu - savjetujem da se odgovor potrazi kod tarot majstora, gatara, cudnovatog kljunca i vidovitog milana

15. 'Hvala' kaže:

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    6.525
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.525, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ja trebam savjet.
    Naime, sa 31.10.2012. istice mi ugovor na Extra obitelj M.
    E sad, ja bih produljio pretplatnicki odnos, ali da dobijem neki uredjaj sto je moguce povoljnije (Galaxy S2 ili Galaxy S Advance).
    Sto biste mi preporucili?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Berinjo Pregledaj post
    Naime, sa 31.10.2012. istice mi ugovor na Extra obitelj M.
    E sad, ja bih produljio pretplatnicki odnos, ali da dobijem neki uredjaj sto je moguce povoljnije (Galaxy S2 ili Galaxy S Advance).Sto biste mi preporucili?
    pričekaj 15.11. to je uobičajeno vrijeme kada uvedu božićnu ponudu. znači: veći popust na tarife i mobitele.

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    6.525
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pričekaj 15.11. to je uobičajeno vrijeme kada uvedu božićnu ponudu. znači: veći popust na tarife i mobitele.
    A do tada? Kako to ide? Ostajem na ovoj tarifi neovisno o isteku ugovora?
    BTW, Thanks :-)

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    01.10. - ponovno uvedena promotivna ponuda za Extra (Biz) Total+ i Obitelj+ L/XL/XXL, za prijenos broja
    15.10. - nova promotivna ponuda za Extra Biz Total+ L/XL/XXL, za nove i postojeće korisnike
    17.10. - izmjenjena promotivna ponuda za prelazak na Extra (Biz) tarife, za T-Mobile prepaid

zašto razbijati glavu što će biti 31.10. kada se uvjeti mjenjaju svakodnevno?

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    6.525
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    01.10. - ponovno uvedena promotivna ponuda za Extra (Biz) Total+ i Obitelj+ L/XL/XXL, za prijenos broja
    15.10. - nova promotivna ponuda za Extra Biz Total+ L/XL/XXL, za nove i postojeće korisnike
    17.10. - izmjenjena promotivna ponuda za prelazak na Extra (Biz) tarife, za T-Mobile prepaid

zašto razbijati glavu što će biti 31.10. kada se uvjeti mjenjaju svakodnevno?
    Ma u pravu si, samo ne znam so se dogadja s mojim i zeninim brojem u tom vakuumu od 15-20 dana. Da nam ne bi pasivizirali brojeve.
    Hvala jos jednom.

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Berinjo Pregledaj post
    Ma u pravu si, samo ne znam so se dogadja s mojim i zeninim brojem u tom vakuumu od 15-20 dana. Da nam ne bi pasivizirali brojeve.
    Hvala jos jednom.
    Nista se nemoj bojati.... i dalje si na pretplati, ali bez ugovorne obveze.
    Sada cekaj pravi trenutak, tj. prati svakodnevno ponude i kada dodje trenutak onda moras biti brz, jer znamo po iskustvu da znaju jako sniziti pojedinim uredjajima cijenu, ali to samo na po koji dan i bez obavijesti....
    Bozicna ponuda ce svakako doci, ali sto ce ona donijeti, to nitko nezna... relax and wait....
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2012
    Bodovi
    1.457
    Nivo
    8
    Bodovi: 1.457, Nivo: 8
    Bodovi: 1.457, Nivo: 8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav ekipa.
    Evo što sam napravio.
    Prijelaz sa VIP-a na TOTAL + XL tarifu, uzeo Sony Xperia S mobitel, ugovor 24 mjeseca.
    Taj broj postavio za nositelja OBITELJ + XL, ubacio 1.člana preplatu TOTAL +S koja mi ističe u 1.mjesecu,ubacio za drugog člana prijelaz sa VIP-a, dobio 50% popust 12 mjeseci.
    Zanima me kada budem za 4 mjeseca ubacivao drugu TOTAL + S tarifu koliki su mi penali za raskidanje ovog 2.člana jer je morao ići ugovor na 24 mjeseca(bez uređaja) i da li mi ostaje 50% popusta 12 mjeseci na preplatu (mislim da mi ostaje popust).
    Kada se i da li se može mijenjati nositelj obitelji (samo informacije radi).

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

= Citat = Izvorno postao MAXIMUS Pregledaj post
    koliki su mi penali za raskidanje ovog 2.člana jer je morao ići ugovor na 24 mjeseca(bez uređaja)
    5kn/mj ako pređeš na priču xs
    da li mi ostaje 50% popusta 12 mjeseci na preplatu (mislim da mi ostaje popust).
    Meni je ostao. Iz promocije koja je trajala od 25.7.2011.-30.6.2012.
    U promociji koja traje od 1.-31.10.2012. to još nisam probao, a probat ću 2013.
    Kada se i da li se može mijenjati nositelj obitelji (samo informacije radi)
    Kada nositelj plati 6 računa po novom ugovoru

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.909
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.909, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dajte mi prijedlog,
    trebam ocu uzet novi mobitel pa sam mislio potpisat UO na 24 mjeseca na tarifi koju imam (Extra Total +S - 122.50kn) i uzeti Nokiu Asha 201 (otac se navukao na qwerty a Asha 201 mu je stvarno odlična zbog veličine slova) za 208kn preko webshop-a (iako danas gledam i nema ga u ponudi a vidio sam ga maloprije u T-centru).
    Da li čekati neku bolju ponudu nakon 15.11.(ako je bude)? Ili da se ne vežem ugovorom nego uzeti preko oglasnika isti za 350-400kn (iako je otac skeptičan prema polovnim uređajima pa zato preferiram novi, zapakiran).
    Pretpostavljam da bi nokia bila zaključana pa bi za otkodiravanje morao dati još 100njak kn? (otac je Tele2).
    Svaki prijedlog je dobrodošao, sestra je ista tarifa kao i ja pa ako ima još koja kombinacija slušam

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 2happy2beu Pregledaj post
    Nokiu Asha 201. Svaki prijedlog je dobrodošao, sestra je ista tarifa kao i ja pa ako ima još koja kombinacija slušam
    nokije 201 više nema u ponudi. nokija 302 je bolji izbor.

prijedlog
    totalS + totalS + tele2 = obitelj+L
    1) mobitel za nositelja, tebe
    2) mobitel za sestru, ako nema OTPO
    3) nokiju 302 za 248 kn, za tatu
    = 300kn tarifa - 150 kn popusta (12 mj) + 30 kn r.f. = 180 kn/mj / 3 = 60 kn po članu!

= 450 min i 250 sms prema ostalim mrežama djelite vas tri, a svaki broj ima zasebno: 1 gb prometa po punoj brzini i neograničene minute razgovora prema t-mobile i fiksnim linijama

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.909
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uh, stvarno lijepa brojka al premalo minuta premma ostalim mrezama i poruka (ja imam mjesecno 500 min, sestra isto a otac jos vise) odnosno svi imamo flat tarife pa bi se tesko prebacili na ovu opciju
    Al svaka cast na izracunu, zato sam i pitao jer znam da ima milijun opcija.

+ Odgovori na temu
Stranica 32 od 52 PrvaPrva ... 22 28 29 30 31 32 33 34 35 36 42 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. MAX ADSL- zasnivanje pretplatnićkog odnosa
    By Inovator in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-05-2010, 15:20
  2. Produženje pretplate
    By Dr. Beast in forum Tele 2
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 30-03-2009, 08:07
  3. produzenje ugovora?
    By smogovac in forum T - Mobile
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 21-01-2009, 00:49
  4. Produzenje lijecnickog
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé