= Citat = Izvorno postao džuro Pregledaj post
Bok!

Situacija je ovakva:
Imam extra obitelj xxl+. U njoj mi je nositelj koji je prije 5 mj. osnovao ugovor na extra total xxl i odma nakon prvog obracunskog razdoblja oformio obitelj i postao nositelj. U obitelj je usao tele2 broj koji je donio 50% popusta, te broj 098 koji je prije obitelji bio na itarifi 150 i njemu istice ugovorna obveza u 1. mj 2013 i jos jedan 098 broj koji je prije bio na extra total S. Posto se blizi dolazak iphonea5 trazim najjeftiniji nacin da uzmem iphone i pritom da mi racuni sve skupa ne budu veci od 400 kn. Bio bih jako zahvalan na sugestijama
teško je odgovoriti na ovo pitanje pošto cijene novog iphona nisu još poznate.
Gotovo je sigurno da kupovina iphone-a uz produljenje ugovora za člana neće biti isplativa jer je cijena za iPhone 4S i sada samo 200-300kn povoljnija od pune cijene (oko 4500kn).
S druge strane ako nekog od članova koji nisu pod ugovorom izdvojiš na simpu (kako bi kasnije iskoristio popust od 50% na prvih 12mj pretplate) i uzmeš iphone na pojedinačnoj +xl ili +xxl za karikiram 8kn, taj broj neće moći ući natrag u obiteljsku tarifu slijedećih 12mj i onda ćeš plaćati mjesečno za obitelj i za još jedan broj, znači više od 400kn...

P.S. nisi točno napisao koliko je koji broj još pod ugovorom (dali uopće imaš broj bez ugovorne obveze) niti koliko dugo još imaš popust 50%