Prije nego li odnesem mob na servis, tražio bih vaše mišljenje, što mislite je li otišao ekran u nepovrat ili ...?
vidi link
U-POMOĆ
Na HTC Desire, nikako ne mogu iskljuciti auto mod, stalno se pojavljuje pa kad razgovaram zvučnik bude na razglas, KATASTROFAAAA, čak sam resetirao mob, recovery napravio,instalirao sve anti aplikacije s marketa, ali nikako to ne mogu maknut, nekad se malo makne ali se opet vrati, sam se pali ekran iako je zaključan, po noći potroši cijelu bateriju, katastrofa, pomažittee
Prije nego li odnesem mob na servis, tražio bih vaše mišljenje, što mislite je li otišao ekran u nepovrat ili ...?
vidi link
Nekako sam i mislio da bi mi to rekli na servisu![]()
Al ako je ekran, naručio bih preko ebaya novi i dao nekom da mi gs zamijeni. Gledao sam po e bayu, ekran dođe do 40ak dolara... A nekako mislim da bi mi i servisu naplatili preko 1000![]()
Možeš ga i sam zamjeniti, pogledaj tutove na tubu. 40 $ mi zvući puno, kaj nema za 20 barem? Pitam, nisam ga trebao pa ne znam.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Je je ima i za 20odnijeti ću ga sutra ko stignem sutra pa ću vidit što kažu
![]()
Moraš dobro paziti prilikom kupnje prekko e-baya jer ima više verzija ekrana i zamjena nije toliko jednostavna kako izgleda na youtubeu. Vjeruj mi, i ja sam bio tako naivan pa sam na kraju prodao mobitel sa izgorenom matičnom pločom i ekranom viška. Sevis ti je jedino pametno rješenje ako imaš garanciju. Ako nemaš velike su šanse da u "sam svoj majstor " režiji ostaneš i bez novaca i bez mobitela
@Mali17,
Prestani spammati forum. Ovo je već treći put da pitaš isto pitanje. Ako nitko nije odgovorio, znači da nitko nema odgovor.
Jel ima netko Desire C a da u njemu nema SD karticu i da mu sve normalno funkcionira, da može primati normalno slike na viber i ostale aplikacije?
EDIT:
Uspio sam unrootat tako da sam evo ako će netko zapet, znači bio mi je s-off mobitel i preko programa AndroidFlasher1.8.0 pošto mislim da je nekako najlakše sam downgrejdao hboot na alpharev stranici i instaliro RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00. 32U_5.11.05.27_release_159811_signed i toe to uglavnom.
Zadnji uredio Thermaltake868 : 05-12-2012 u 19:57
evo prvi put da imam enki problem...Prilikom paljenja desire ostane na početnoj bijeloj slici sa zelenim HTC i to je to..ni makac,izvadim bateriju..probam upalit..zavibrira i ista stvar...
što sad?
ništa.. hard reset pa ću vidjeti...
Zadnji uredio FaberOSK : 09-12-2012 u 11:38
mama ti sestra!
Jel možeš ući u recovery?
Moze li nesto ukratko o ovom mobutelu kakve su slike,kako radi tach,internet.....jeli bolji od xperie p sto se softvera tice.....Trebam ga kupiti pa me zanimaju misljenja
Nije bolji niti u jednom segmentu od Xperie P. Internet, touch, kamera i softver su vrlo dobri, nema problema, ali Xperia P je u globalu noviji i hardverski superiorniji telefon. Povratak na Desire je kao silazak s konja na magarca.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne necu se vratiti na Desire vec cu imati oba.Xperia mi je omiljena a taj desire bi koristila povremeno
Dobicu kodiran tel
I ako neko ima uputstvo za upotrebu na nasem jeziku molim vas
Zadnji uredio ravilov : 30-12-2012 u 09:33
Kamera nocu je kriza.Mislim da je cak 3310 imao bolje slike.Fuj.Sve nesto crveno,presvjetlo,uzas zivi.Mutne......Danju je nisam ni probala niti imam zelju.Koje sranje
I jos ga nemogu prikopcati na laptop ukljucim na usb ali ga ne prepoznaje laptop
Ako želiš vrhunske slike po noći, kupi si profesionalni DSLR aparat. Istina, koštaće te kao bar pet novih telefona, ali će slike "govoriti". Kamera na telefonu nije predviđena za ozbiljno slikanje, koliko god dobra bila, pomiri se s tim. A da bi ti kompjuter prepoznao telefon, neophodno je instalirati drivere. HTC Sync rješava taj problem.
http://dl4.htc.com/managed-assets/su...tup_3.3.17.exe
http://www.htcfans.hr/download/HTC_Desire.pdf
Imam oxygen rom već preko godinu dana i sve je radilo besprijekorno. Pred dan-dva počeo je malo štekat sa data prometom da bi se danas popodne skroz ugasio net. Probao sam svašta (reboot, APN), i na kraju napravio factory reset.
Međutim, kad se upali, pita me login od gmaila i onda vidim po simbolu "H" da ima samo upload i nikakav download. Nakon nekog vremena jednostavo se zacrni ekran i ako stisnem "power" jedino mi zasvijetle tipke od menija.
Je li mi riknula antena? Help?
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Nemas podesenu ext particiju? Pada mi na pamet da se nije stogod koruptalo...
Ako imas mjesta na kartici i vremena, napravi nandroid trenutnog roma, wipeaj sve (data, cache, ext ako koristis), odi na mount storage - i formatiraj /system.
Sada flesaj cisti Oxygen koji koristis i vidi sto se zbiva. Ako sve sljaka onda znas kuda to vodi... Ako se zelis vratiti na staro iskoristi nandroid.
Na isti nacin sam cesto debugirao Oxygen rom.
Imam ext.. probat ću danas to napravit. Hvala na savjetu.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Čudno... napravio sam nandroid backup, nekoliko factory reseta, wipao system.. i kad sam probao vratiti sve stalno neki problemi. Nekoliko factory reseta kasnije, sad opet nekako radi, ali više ne mogu restore napravit jer se pojave ikone aplikacija, ali mi javlja "application not found."
Uglavnom, sad opet radi, sve na friško, sve opet ručno instalirano, pa ćemo vidjet, ali ne gajim velike nade da neće opet počet random reseti.
Sve mi se čini da je vrijeme za narudžbu nekog Kineza![]()
Zvuči kao da ti je system i data ispravno restoran, ali ne i ext jer ne nalazi apk. Kao razlog mi smrdi recovery - znam da su neki CWM recovery imali problema s restoranjem ext particije (ne mogu se sjetiti verzije, ali zadnja verzija uredno radi kao i stara 2.x). To bi se moglo riješiti zaobilaznom metodom preko adb-a ili mooožda preko fastboota ako imaš s-off.
Drugi razlog je da je restore ext-a prošao ok, ali je neki vrag smrdan na relaciji sd kartica <-> skripta <-> rom...
Malo sam ispao iz šeme otkad nemam Desire pa ako mi je promaklo nešto banalno ili jednostavnije rješenje neka me netko ispravi.
Nadam se da će friški setup slušati. Ako opet zapne razmisli o zamjeni sd kartice.
Ja sam uvijek za format sa g parted i jedne i druge particije. Nakon toga mora raditi ako je kartica ispravna.
Formatirao, instalirao opet čisti oxy, probao čak i bez kartice. Radio je 3 dana k'o nov, i jučer se opet raspao, prvo nestao net, zatim poruke, pa pozivi i onda više ni reset nije pomogao. Stoji uredno na s-off ekranu, i neće "oxygen" screen pokazat.
A prošlo je točno 2g i 37 dana otkad sam ga kupio, taman nakon isteka garncije (koju mi ionako ne bi priznali zbog roota)... zanimljiv tajming.
Odlučio sam ga počasno pokopati, koristiti stari isluženi, ali i dalje pouzdani k800 dok ne stige jiayu g3. Nadam se da će kinez (kao da HTC nije hehe) služiti barem godinu dana po cijeni koju košta i biti dostojna zamjena Desireu (RIP).
Bookmarks