Nemas podesenu ext particiju? Pada mi na pamet da se nije stogod koruptalo...
Ako imas mjesta na kartici i vremena, napravi nandroid trenutnog roma, wipeaj sve (data, cache, ext ako koristis), odi na mount storage - i formatiraj /system.
Sada flesaj cisti Oxygen koji koristis i vidi sto se zbiva. Ako sve sljaka onda znas kuda to vodi... Ako se zelis vratiti na staro iskoristi nandroid.
Na isti nacin sam cesto debugirao Oxygen rom.

Odgovori uz citat
Ili još nije otvorena tema o njemu?

E sad.. obrisao ja kontakte na mobitelu sve i sada se spojim na net i cekam da napravi sync sa gmailom. i cekam. i cekam. i nista. gledam u people aplikaciju i nista. sve prazno. nista mi nije jasno. zasto ne zeli jednostavno povuci kontakte sa gmaila? guglao sam i kao kazu ako brises nesto na mobu ili samom gmailu da ce automatski se brisat svugdje gdje se goristi gmail kontakt. ali po tome trebali bi biti obrisani svi kontakti u samom gmailu no oni su i dalje tu. napravio sam export u sva tri oblika i ubacio na karticu i preko kartice ubacio kontakte tako da ih sada imam u mobitelu, no i dalje mi ne da mira zasto jednostavno ne zeli povuci sa gmaila kontakte kad radim sync preko neta..? :/ eh da, sve opcije prikaza gmail kontakata su ukljucene tako da do toga sigurno nije..

Bookmarks