Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Na kraju sam kupio ovo :
Huawei Ascend G300
Za sad sam prezadovoljan, radi glatko, sve radi ( samo na stock romu ili stock based romu ) osim phase2 authentikacije (što ne radi na većini android mobitela), koja radi samo na GB a na ICS ne radi. Ako ne znate što je to onda vam ni ne treba
Bilo bi zgodno da mi je vibracija malo jača, ne osjetim ga kad zvoni u džepu, ali malo koji mobitel danas ima dovoljno jaku vibraciju. Zato je zvučnik dovoljno glasan.
Razmišljo sam da uzmem galaxy mini 2, kad sam vidio ekran na ovome koliko je bolji od galaxija odmah sam se odlučio za ovog. Bilo ga je malo teško naći zvao sam jedno 20 trgovina.
Uzeo sam ga u bonbon-u. Sad nisam siguran dali je došao otključan ili ga je službeni update firmwarea otljučao (kad sam prešo s GB na ICS). U svakom slučaju sad je otključan i koristim ga na Tele2 mreži
Većina igrica radi iako ovo nije mobitel namjenjen baš za igrice, ima Adreno200 grafiku što je dosta star čip. Npr Asphalt 5 radi, ali povremeno šteka. Ostale manje zahtjevne igrice rade super.
Nešto što bi još volio da radi USB Host, što nisam probao, ali vjerojatno ne radi, i RDS na radiju koji radi na Spirit aplikaciji (koja pak ne radi na Stock romu)
Uglavnom ga koristim za e-mailove, sms-ove, fejs poruke, te čitanje pdf-ova i ppt-ova povremeno (samo kad nešto treba na brzinu pogledat) Isto vrijedi i za internet, nije mi previše ugodno na mobitelu surfat internetom, on mi je samo za hitne slučajeve kad nešto trebam odmah saznati.
Kamera je odlična, koliko može biti na mobitelu, uspoređivao sam ju s kamerom na iphone 4, i ne vidi se skoro nikakva razlika, osim u osvjetljenju koje se može ručno podešavati. Ako budem imao vremena uploadam slike koje sam uslikao na Iphone-u i na ovom
Baterija mi izdrži 2 ili 3 dana normalnog korištenja. Ako se cijeli dan igram s njim npr dok putujem onda ju potrpšim za dan. Jednom sam potrošio 70% baterije za manje od sat vremena kad sam skidao torrent maximalnom brzinom na mobitelčisto da probam kako to ide.
Bookmarks