Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2012
    Bodovi
    321
    Nivo
    3
    Bodovi: 321, Nivo: 3
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kineski android telefoni

Primjetio sam da je sve živo zatrpano tim kineskim androidima, mogu se naći čak i u uglednijim trgovinama (po puno većoj cjeni nego što stvarno vrijede).

Pa me zanimaju mišljenja i iskustva forumaša, ako je tko imao ili ima takav telefon ili tablet.

Dali u toj hrpi jeftinih kopija i smeća postoji nešto vrijedno spomena.

Prije nego popljujete temu, molim vas da se sjetite da i sam iphone ima podosta bugova. (Ja sam ih našo i to na nekoliko različitih uređaja)

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2012
    Mobitel
    jafon3gs i Samsung S3
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    5.710
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.710, Nivo: 17
    Bodovi: 5.710, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iako se kaže: "Koliko para - toliko muzike!", ja sam uvjeren da ovi telefoni vrijede i više!
    Samo ne znam kako stoje stvari sa frekvencijama i to... Znam da je bio zabranjen uvoz nekih mobitela iz Kine. Iako sam čuo da su isti znali biti ubacivani u kaslić bez carinskih provjera........

Datum registracije
    Sep 2012
    Bodovi
    321
    Nivo
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istina ima u tome nešto.
    Ali uglavnom daješ puno novaca samo za onu malu sličicu jabuke ili čega već.
    Često puta sam kupio jeftine stvari i pokazale su se bolje od onih "kvalitetnih".

Npr ovaj mob (h7300)

Po karakterisitikama mi se čini u rangu s iphone 3gs, ali je višestruko jeftiniji. Sad pitanje je čime su mu spustili cjenu i koliko je dobro napravljen.

Navodno baterija ne traje cjeli dan i ima sitnijih bugova, ali pogodite što i iphone 3g i 4g ne drže cjeli dan s jednim punjenjem kad se koriste. Da ne pričam kak mu baterija brzo ode. A i na iOS-u ima bugova koji su me poprilično znali naživcirat.

Cjena je višestruko manja pa sam spreman zanemarit neke manje propuste. Zanimaju me iskustva drugih korisnika jer ipak svaki proizvođač voli dosta hvalit svoj proizvod.

Sad bi zaključio ovu temu treba li ili ne treba kupovat kineski krš i prešao na ono zbog čega sam i otvorio temu.

Dali je netko kupio nešto od tih kineskih mobitela, što i kak se ponaša u ruci korisnika ?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung SIII
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Bodovi
    5.312
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.312, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam iskustva s kineskim tabletima. Kupio sam djeci Newsmy. Specifikacije pogledaj na linku. Koštao me 400 kn i nisam čak platio ni carinu. Za igranje je odličan i za surfanje pogotovo. Android radi bez greške samo kad se nešto treba instalirati treba ga ostaviti neka na miru instalira. U isto vrijeme vrti po pet igrica u pozadini koje su veličine 20-tak megabajta (ne mogu djeci objasniti da moraju izaći iz igre prije pokretanja druge, oni samo okinu home tipku i otvaraju novu igru, ali nema usporavanja rada). Screen odličan i sa protectorom. A kućište odlićno izrađeno. Više škripi moj htc desire nego to kinesko "smeće". Uglavnom odlična kupnja. Kum je baš naručio kopiju sIII-ke pa kad dođe javim ti utiske.
    +++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++

Datum registracije
    Sep 2012
    Bodovi
    321
    Nivo
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mkrajaci Pregledaj post
    Ja imam iskustva s kineskim tabletima. Kupio sam djeci Newsmy. Specifikacije pogledaj na linku. Koštao me 400 kn i nisam čak platio ni carinu. Za igranje je odličan i za surfanje pogotovo. Android radi bez greške samo kad se nešto treba instalirati treba ga ostaviti neka na miru instalira. U isto vrijeme vrti po pet igrica u pozadini koje su veličine 20-tak megabajta (ne mogu djeci objasniti da moraju izaći iz igre prije pokretanja druge, oni samo okinu home tipku i otvaraju novu igru, ali nema usporavanja rada). Screen odličan i sa protectorom. A kućište odlićno izrađeno. Više škripi moj htc desire nego to kinesko "smeće". Uglavnom odlična kupnja. Kum je baš naručio kopiju sIII-ke pa kad dođe javim ti utiske.
    Hvala ti što si podjeli iskustva s nama. Upravo sam to tražio. Znam da su Kinezi u kopiranju sve bolji i bolji.
    Još me samo zanima koliko mu baterija traje. Pretpostavljam da je ugrađena ?
    Pdf čita ?
    I HDMI vidim ima, kakav je s puštanjem hd videa ?
    Zadnji uredio dexter7 : 28-09-2012 u 14:34

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung SIII
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Bodovi
    5.312
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dexter7 Pregledaj post
    Hvala ti što si podjeli iskustva s nama. Upravo sam to tražio. Znam da su Kinezi u kopiranju sve bolji i bolji.
    Još me samo zanima koliko mu baterija traje. Pretpostavljam da je ugrađena ?
    Pdf čita ?
    I HDMI vidim ima, kakav je s puštanjem hd videa ?
    Da baterija je ugrađena i ne mogu reći koliko ustvari traje jer se 98% vremena djeca koriste njime. Intenzivnog igranja može izdržati 5 sati bez problema, sa osvjetljenjem ekrana na najjaće. Za punjenje mu treba mislim nekih 3 sata. Jedina zamjerka je kaj nema nikakvu ledicu koja bi označavala punjenje i kad je završio punjenje.

Pdf je super na njemu, čak koristim adobe reader jer bolje zumira tekst. HD video 720p vrti bez problema, 1080i čuje se svuk ali slika nekaj šteka, možda bi trebao promjeniti player, ali nije mi to bitno jer je tablet samo za djecu i eventualno ga ja uzmem za tapatalk. HDMI ima ali nisam ga još isprobavao, opet velim nije mi bitno.

Eto tak vam je to s kinezima, već sam brdo stvari kupio preko ebaya i znam da ima i šrota i odlične robe. Tablet sam kupio na sljepo i nisam ni malo pogriješio. E sad mobiteli nisam siguran jer nisam probao ni jedan, malo su mi skupi jer kod nas uzimam novu pretplatu svake dvije godine i lako onda upecam neki dobar telefon za sitne novce.

Generalno mislim da kinezi rade sve bolju i kvalitetniju robu što nije čudno jer materijali za izradu tih stvari postaju sve jeftiniji. Općenito ekrani znam da su im za nijansu slabiji od renomiranih proizvođaća i to je ono kaj bi mene najviše smetalo na telefonu. Ali opet ima i dobrih primjera. Huawei Ascend P1 je navodno odličan mobitel u rangu s htc-om i ekipom (tak mi kaže kum koji radi u vip-u 10tak godina i kroz ruke mu je prošlo svašta). Kaže da je telefon ultra brz dobro to je normalno jer je u njemu čisti android bez nekih sence ili samsung gluposti mora letiti. I moj desire leti kad mu stavim rom bez sence-a, ali onda to više nije HTC već samo android telefon. Uglavnom firma koja do pred pola godine nije imala svoj link na gsmareni pa gledajte gdje je sad. Možda oni ni nisu kinezi nemam pojma, ali ne znaći da neće napraviti dobar telefon.

P.S. nakon ovog dugog posta je da me recimo jako zanimaju dual sim modeli i kako android s njima radi, većina kineza je dual sim pa se možda to isplati uzeti, uz naravno mogućnost izmjene baterija koja je kod većina moguća iako je samo pitanje vremena kad će i samsung napraviti ugrađenu bateriju i to je to.

Datum registracije
    Sep 2012
    Bodovi
    321
    Nivo
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A što mislite recimo o ovom
    http://www.zopomobileshop.com/en/45-...oid-phone.html

Cjena nije baš mala, ali ima dual sim, čini mi se da glatko radi, memorijska kartica i što mi se jako sviđa baterija se lako vadi i nude ti da kupiš samo bateriju.

Telefon mi se čini odličan za te novce, mislim kod nas jedva da možeš kupit neki walkman mobitel za istu cjenu u ponudama od operatera i još ide ugovor na to.

Jasno na to bi vjerojatno moro platit porez.

E sad pošto to meni nije malo novaca nije mi baš za okušavat sreću, volio bih ga vidjet ili barem ćuti iskustva nekog tko ga je već vidio, ako ni to ne uspijem onda barem mišljenja nekog tko nije vidio

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije lijepo govoriti o nečemu da je "smeće" dok nisi vidio o čemu se radi . Pogledajmo malo po džepovima kakve to pametne telefone nosimo i pravimo se važni .
    Ja imam HTC , i nitko mi ne kaže da imam "kinesko smeće" , a pravi je kinez i vidi mu se po "okicama" . Kupiš veliki Sony 3D Smart TV sretan si jer imaš japanski
    TV , a na leđima mu piše "Made in China" ... Danas je sve kinesko , pa vi to željeli ili ne ... To što ima loše kineske robe nije neka novost , a hrvatske nema čak
    ni takve , jer je neznamo napraviti , bitno je pljuvati i kritizirati ...
    Dovoljno je pogledati post #3 od @dexter7 ... Telefon je viša klasa , i može se svrstati u klasu "čuvenog" Samsunga S3 ...
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @walter66,
    Ovdje se ne priča o renomiranim proizvođačima čija se proizvodnja (ili dio proizvodnje) obavlja u Kini (na kraju krajeva, i svehvaljeni iphone sigurno ima neke dijelove proizvedene u Kini), nego o malim ili srednjim kineskim firmama gdje se gleda uglavnom samo na štancanje što više što jeftinijih komada, a kontrola kvalitete je skoro pa opcionalna. Nemojmo brkati kruške i marelice.

10. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Sep 2012
    Bodovi
    321
    Nivo
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Upravo o tome pričamo.

O manje poznatim kineskim firmama među kojima ima stvarno svačeg, od prevara svakakvih vrsta pa sve do prvoklasne robe koja se može mjerit s bilo kojim poznatim proizvodom.

Upravo tome je rema posvećena prepoznavanju one dobre robe.

12. 'Hvala' kaže:

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekran je malo prevelik za tu rezoluciju, bojim se da bi to izgledalo zrnato, pogotovo tekst i ikone. A ni 5+ inča nije za baciti. Skoro pa je tablet, svjestan si toga kada pričamo o mobitelima?
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Sep 2012
    Bodovi
    321
    Nivo
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Ekran je malo prevelik za tu rezoluciju, bojim se da bi to izgledalo zrnato, pogotovo tekst i ikone. A ni 5+ inča nije za baciti. Skoro pa je tablet, svjestan si toga kada pričamo o mobitelima?
    Svjestan sam da je velik i to mi paše iritira me iphone 4 s onim ekrančićem prevelik da bi ga koristio samo kao mobitel, a premali da bi ga koristio za internet. Kad su u pitanju ekrani kod mene vrjedi pravilo što veće to bolje. (iznimka su jedino kina, al to više nisu ekrani) Ne volim čitat buve od slova na još manjem ekrančiću.

Ovaj mi se čini zgodan, nije velik ko tablet, stane u malo veći džep, a s druge strane nije ni mali da se patim čitajući s njega nešto.

Btw nekad sam na kompu imo 1024x768 15' pa nije bilo baš zrnato osim ak ne nabijem na 3 cm od oka, sad neznam kak je to na moboitelima, volio bih vidjet mob s malom rezoluciom uživo.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2012
    Bodovi
    5
    Nivo
    1
    Bodovi: 5, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Debelo sam zagrijan za kupovinu/uvoz mobitela iz kine, ali imam sto nedoumica. Ima li itko iskustva s tim? Što sve moram imati od papira da bih uspio u tome i koliko će me carina odvaliti?
    Inače zamima me ovo http://http://www.fastcardtech.com/g...8MP-Phone.html

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao moboljut Pregledaj post
    Debelo sam zagrijan za kupovinu/uvoz mobitela iz kine, ali imam sto nedoumica. Ima li itko iskustva s tim? Što sve moram imati od papira da bih uspio u tome i koliko će me carina odvaliti?
    Inače zamima me ovo http://http://www.fastcardtech.com/g...8MP-Phone.html
    Ne trebaju ti nikakavi papiri.Uvoziti mozes slobodno, ali ces platiti pdv sigurno, a za carinu nisam siguran.Racunica ti ide vako, cijena uredjaja + shipping, na to evetulano carina pa na dobiveni iznos PDV.Link koji si ostavio ne radi
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Ne trebaju ti nikakavi papiri.Uvoziti mozes slobodno, ali ces platiti pdv sigurno, a za carinu nisam siguran.Racunica ti ide vako, cijena uredjaja + shipping, na to evetulano carina pa na dobiveni iznos PDV.Link koji si ostavio ne radi
    Jesi li siguran da možeš "samo tako" uvoziti telefon iz Kine ili iz neke druge zemlje , uglavnom se priča
    kao za takve uređaje treba atest i ostale potvrde (papiri) ...Sve što ima u sebi neku radio frekvenciju
    podliježe atestiranju , pa čak i ako je to BT ili GPS ...To za Carinu si dobro opisao , a za sve iznad 160
    kuna vrijednosti plaća se carina ... Ponekad to i ne mora biti , zavisi od onoga ko procjenjuje što ide
    na carinu , a što ne ...

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Apr 2011
    Mobitel
    lumia925, 640ds
    Operater
    tele2,vip
    Godina
    58
    Bodovi
    4.726
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.726, Nivo: 16
    Bodovi: 4.726, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja zvao carinu i na mob i tablete nema carine samo pdv a papiri ih ne zanimaju više. Do ne davno su trebale Hakom-ove dozvole a sad ne jer sad kontroliraju trgovce a za osobnu upotrebu ih baš briga kolko ćeš se ozračiti itd....

19. 'Hvala' kažu:

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2012
    Bodovi
    5
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zahvaljujem na odgovorima. Onda ću riskirati. Kontam uzeti ovo
    http://www.fastcardtech.com/goods-76...S-47-Inch.html
    a ako sve dobro prođe onda i ovo
    http://www.fastcardtech.com/goods-73...HDMI-16GB.html

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja mislim probati uzeti ovo. Za 60usd i igračku za djecu mislim da će poslužiti svrsi.

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung SIII
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Bodovi
    5.312
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pogledajte link. Ima malo više detalja o kinesti mobovima. Opasno sam se zagrijao.

A evo ima i more usporedbi na tubu. Evo jedna:

http://www.youtube.com/watch?v=wmoT2...feature=relmfu
    Zadnji uredio mkrajaci : 02-10-2012 u 22:10

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mkrajaci Pregledaj post
    Pogledajte link. Ima malo više detalja o kinesti mobovima. Opasno sam se zagrijao.

A evo ima i more usporedbi na tubu. Evo jedna:

http://www.youtube.com/watch?v=wmoT2...feature=relmfu

Ovo stvarno izgleda jako dobro , još ako se može uvoziti bez ikakve dokumentacije kako je navedeno u gornjim postovima super !
    Sad ste i mene zagrijali da promjenim svoju telefonsku "ergelu" . Ovim "Kinezima" ništa ne fali , naprotiv možeš izabrati dobar uređaj
    za ne prevelike novce . Sad ćemo vjerojatno manje "Njuškati" , a i veći je izbor ...
    Dopada mi se ova kopija iPhone na Androidu

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    Ovo stvarno izgleda jako dobro , još ako se može uvoziti bez ikakve dokumentacije kako je navedeno u gornjim postovima super !
    Sad ste i mene zagrijali da promjenim svoju telefonsku "ergelu" . Ovim "Kinezima" ništa ne fali , naprotiv možeš izabrati dobar uređaj
    za ne prevelike novce . Sad ćemo vjerojatno manje "Njuškati" , a i veći je izbor ...
    Dopada mi se ova kopija iPhone na Androidu

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Kopije ti bas i ne bih preporucio, da ne bude problema prilikom uvoza i povrede autorskih prava.
    To sam ja rekao , da je kopija !

Po naslovu (imenu) , i operativnom systemu , ne izgleda da je kopija iPhone_nea

"Goophone Y5 MTK6575 1.2Ghz Retina Screen WCDMA 3G android OS WIFI GPS Smartphone" ...

Sad je sve postalo malo smješno !

Možeš uvesti - ne trebaju papiri ...
    Nesmiješ uvesti - jer je (možda) kopija ...

Možeš - Nemožeš !

Zaključak: Nemoj uvoziti jer si "zajebo je pjetla" od strane povrede autorskih prava ...

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung SIII
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Bodovi
    5.312
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da jabuka mami sve tužaka. Nikad se nezna.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isto kao što možeš pokušati uvesti kopiju Ray Ban naočala, tako možeš pokušati uvesti kopiju Ajfona. Ako ti ga zaplijene i pošalju račun za uništenje robe koji nije mali, sjeti se da si uvozio kopiju To su odnedavno počeli raditi malo žešće pa imaj u vidu... Dobro ti kaže Raul, uvoz je moguć i ne trebaš više dokumentaciju kao nekad.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Isto kao što možeš pokušati uvesti kopiju Ray Ban naočala, tako možeš pokušati uvesti kopiju Ajfona. Ako ti ga zaplijene i pošalju račun za uništenje robe koji nije mali, sjeti se da si uvozio kopiju To su odnedavno počeli raditi malo žešće pa imaj u vidu... Dobro ti kaže Raul, uvoz je moguć i ne trebaš više dokumentaciju kao nekad.
    Imat ću u vidu !
    Neću kupit kopiju od Marke , poput Ajfona , nego telefon sličnih kvaliteta ali full kineskog imena poput ovoga jiayu-g3, gotovo ga je teško i pročitati jer ne leži u uhu kao "Brand" imena na koji smo postali osjetljivi ... iPhone 5 ili Galaxy S3 ...
    Pod ovim nazivom osobno uvezeni "kinez" sigurno ne ide na uništenje ...

Zadnji uredio walter66 : 03-10-2012 u 20:01

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Kineski mobilni telefoni
    By sms freak in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 134
    Posljednji post: 28-07-2013, 13:02
  2. Connectify i android telefoni...
    By N@meless in forum Android aplikacije
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 29-09-2010, 21:20
  3. Kineski iPhone