S obzirom da nemaju potrebe za novim aparatima, nema potrebe za otpo. U tom slucaju moj savjet je da pronade nekog clana obitelji ili prijatelja koji je star 18-24 godine i na njegovo ime uzme sebi(a moze i kceri) total+s tarifu uz popust za mlade i osigura si bez ugovora bar 4 godine odlicnu tarifu. Ukupni mjesecni trosak je 145kn mjesecno za oba broja. Ako pozeli mob, uvijek moze potpisati otpo.
Ne znam bas, mozda cak i zadrzavas popust. Dosad je u ovakvim akcijama prelaskom i grupnu tarifu popust otpadao, ali sada su promjenili uvjete pa ce mozda i proci. Raspitaj se u t-centru.
Meni je operaterka iz SZK rekla da se prebacivanjem simpa broja na pretplatu i osnivanjem grupne tarife, dobije tih 12mj od 24mj 50%.
Možda najbolje poslati mail da se dobije pismena potvrda...
Inače, obzirom da je kraj mjeseca, šteta se ne prebaciti se se Tarife za Sve 60 na Total S+, jer ionako je ta osoba radila 150- 170 kn račune. A 150 min prema drugim mrežama ni blizu nije prije radila...
A bar će se moći okušati u korištenju interneta bez bojazni...
Grupna tarifa može pričekati...
u vezi zadržavanja popusta prilikom prelaska u obiteljsku,..mail odgovor....
Poštovani,
unutar tarife EXTRA Obitelj+ M mogu biti 2 pretplatnička broja i 0-3 broja na bonove. Nositelj obiteljske tarife možete postati neovisno o ugovornoj obvezi a član obiteljske tarife nakon plaćenih 6 mjesečnih računa. Popust koji ste ostvarili prilikom prijelaza na pretplatu prenosite i u obiteljsku tarifu. Promjenu tarife na neku od EXTRA Obitelj+ tarifa možete zatražiti isključivo u T-Centru
isto to su mi rekli i u telefonskom razgovoru,...........
Ovo ne bi trebalo biti tako,ali svakako ja to popodne provjerim.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Gore navedeno je djelomično točno,odnosno točno je sve osim prenošenja popusta.(kao što sam i prije rekao)
Naime situacija je ovakva:
Popust se aktivira odabirom PRP2POP ponude odnosno prelaskom prepaid korisnika na Extra tarife i Extra Biz tarife uz OTPO na 12 ili 24mjeseca.
Korisnici će dobiti 50% popusta na mjesečnu naknadu u pola trajanja OTPO-a.OTPO 24 = 12 mjeseci popusta,OTPO 12= 6 mjeseci popusta.
Nakon isteka trajanja benefita,popust se automatski gasi.
Ponudu će ostvariti samo novokreirane Extra obitelji,pod uvjetom da je priključak koji će biti nositelj Obitelji prijelaznik s bonova na pretplatu.
Prijelaznici koji ulaze u Extra obitelj kao dodatni članovi nemaju mogućnost ostvarivanja navedene pogodnosti.
Ukoliko je korisnik na single Extra tarifi ostvario ovu pogodnost i nakon toga kao nositelj ili dodatni član ulazi u postojeću ili formira novu Extra obitelj pogodnost se gubi,odnosno popust na mjesečnu naknadu koji je do tada ostvarivao neće se aplicirati na Extra obitelj.
Ti sad tvrdiš da je odgovor njihove službe na mail netočan,i navodiš neke tvrdnje pa ako može gdje to konkretno piše........
drugo malo sam analizirao i njihove pravilnike pa:
u pravilniku o prijelazu piše;
2. Ukoliko korisnik promijeni tarifu na neku od T-Mobile tarifa na kojima navedena pogodnost nije dostupna,
pogodnost će mu se deaktivirati...............pošto na obiteljskoj ima ta mogučnost,nevidim razloga da se ne nastavi taj popust
drugo iz ostalih pravilnika je vidljivo da se može prijeći na obiteljsku tarifu i prije 6 mjeseci ako postaje nositelj,a kao član nemože prije 6 mjeseci
Moj zaključak,a i takav je odgovor njihove službe je da taj broj sa popustom može prijeći,ali kao nositelj i ostaje mu popust
Gle ja sam ti rekao kako je,tako je bilo u ponudi koja je vazila do 31.08.,tako je i u ponudi koja vrijedi od 01.09. do 31.12.,ako uspijes prenjeti popust kako ti je navedeno na osnovu krivo dobivene informacije ,super za tebe,ali inace to nije moguce niti vjerujem da ce to ikada biti uvrsteno u ponudu.
Nebitno gdje pise,nisam ti krivo rekao.
Lp
Zadnji uredio unique2105 : 30-09-2012 u 17:48
slušaj netvrdim da nisi u pravu,al me zanima gdje to piše ili ti možda radiš u tmobile pa znaš........pogotovo me zanima ova tvoja rećenica;
Ukoliko je korisnik na single Extra tarifi ostvario ovu pogodnost i nakon toga kao nositelj ili dodatni član ulazi u postojeću ili formira novu Extra obitelj pogodnost se gubi,odnosno popust na mjesečnu naknadu koji je do tada ostvarivao neće se aplicirati na Extra obitelj
u kojim dostupnim pravilnicima na njihovim stranicama to piše?
Ja se ispričavam na upadu, ako je neprimjereno neka mod ili prebaci ili ukloni.
Što ako želim prebaciti broj iz druge mreže u T-Mobile na pretplatu? Upao mi je u oko ovaj sivi S3. Na netu nema mogućnosti i prebacivanja broja i uzimanja uređaja.
Za koliko bih mogao dobiti S3?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Mozes preko neta napraviti prijenos broja iz druge mreze...Odaberi uredaj koji zelis i posalji online upit,pa ce te kontaktirati netko s odlaznih s kim ces dogovorit detalje. Novu karticu ces zaprimiti na kucnu adresu kao i uredaj,prvo ti se dostavlja dokumentacija na potpis,na mail,fax,posta ili kako vec hoces,kad vratis dokumentaciju,salje ti se nova micro SIM kartica te dobijes obavijest da je prijenos odobren te vrijeme i datum kada ce biti obavljen,a uredaj dolazi naknadno i placas ga pouzecem.
Cijena naravno ovisi o tarifi i ugovornoj obvezi.
@ Gorand1 Bez brige ovo sto sam ti rekao je provjerena informacija i ne pise u specifikaciji,nebitno kako,odgovor je tocan i zatvaramo raspravu o tome.
Pozdrav ekipi.
Čitam,ja i čitam zadnjih par strana i sada više ne znam ni kako se zovem pa ako može pomoć.
Ja sam na preplati extra total +s i ugovorna obveza mi je do 20.01.2013. Supruga mi je također na toj istoj preplati sa ugovornom obvezom potpisanom tek prije dva mjeseca na 24 mjeseca. Mislio sam prebaciti sebe na total +m,ali kažu mi da sada po novom ne mogu tri mjeseca ranije nego kada tek istekne preplata.
Bit priče je da bi htio što povoljnije neki od telefona pa ako može vaša pomoć kako da napravim neku šemu sa ovom tarifom obitelj. Mislio sam uzeti S2 ili Lumiu 800 preko weba.
Unaprijed hvala!
Zadnji uredio MAXIMUS : 02-10-2012 u 10:30
A kad bi na primjer prebacio svoju tarifu na EXTRA priča s (što mogu)i išao sa novim brojom i preplatom u akciju šta onda trebam?
Znači sada npr. uzmem vip me start box, aktiviram ga i odem u t mobile i uzmem tarifu xl i dobijem 12 od 24 mjeseca 50% povoljnije i neki uređaj povoljnije. Kakva je situacija sada sa tom obiteljskom tarifom, kada to da napravim, tu ubacim ženin broj,a ja budem nositelj ili? Molim za pomoć da me opet ne oderu.
Ne možeš s Total S tarife prijeći na Priču S, ali i ako možeš nemaš nikakve koristi od toga.
Ako odmah želiš neki uređaj jedino što možeš je ovo: Prijenos broja i taj 091 broj postaviti za nositelja obitelji uz otpo i uređaj, te kao člana dodati svoj broj. Ženu ubaciti možeš tek po plaćenom 6. računu.
Također, ne možeš na single tarifi potpisati ugovor uz popust pa popust prenijeti u obiteljsku tarifu.
Zadnji uredio miha013 : 03-10-2012 u 00:38 Razlog: greška u zadnjoj rečenici-smisao
@maximus
Otkako je jučer ponovno uvedena promocija prijenos broja iz druge mreže na raspolaganju ti je desetak kombinacija.
Evo par:
A, B i C)
Otpo na total+ "žnj"
total+ "žnj" > nositelj obitelji+ "žnj" i dva člana:
1. član - total+ s (ti)
2. član - prijenos broja iz druge mreže
Nakon sto žena plati 6. račun "1. člana" prebaci na priču xs te isključi, a ženin broj ubaci u obitelj+
"žnj" = L ili XL ili XXL (ako je XL možeš na L, ako je XXL možeš na XL, ali nakon 6 pl. rcn.)
D, E i F)
Otpo na nositelja obitelji+ "žnj" (prijenos broja iz druge mreže) i član:
1. član - total+ s (ti)
Nakon sto žena plati 6. račun ubaci je u obitelj+
"žnj" = L ili XL ili XXL (ako je XL možeš na L, ako je XXL možeš na XL, ali nakon 6 pl. rcn.)
G, H i I)
Total+ s (ti) > nositelj obitelji+ "žnj" i 1. član (prijenos broja iz druge mreže)
Nakon sto žena plati 6. račun "1. člana" prebaci na priču xs te isključi, a ženin broj ubaci u obitelj+
"žnj" = ako je L možeš na M nakon 6 pl. rcn.
ako je XL ili XXL možeš na L ili XL nakon 6 pl. rcn. te ne trebaš isključiti 1. člana
a, d, g: xxl
b, e, h: xl
c, f, i: l
Ovo su ti jednostavne pocetnicke kombinacije ili sheme. Nadji si onu koja tebi odgovara i kreni jer akcija traje još 29 dana.
Ja preferiram kombinacije A, B i C dodatno iskombinirane s retention promocijom umanjena cijene mobitela s obzirom na visoki rejting (čitaj: segmentaciju) koji mi je dodijelio HT
Zadnji uredio ispravljach : 03-10-2012 u 15:44
A kako da dobijem novi telefon što povoljnije? Ispravljach legenda si,ali ja sam totalni zbunjola.
Trebaš uzeti u obzir i tarifu. Eto, gore sam ti naveo 9 kombinacija koje idu od XXL-XL do L-M.
Potom, sadasnje i buduce telekomunikacijske navike tebe i tvoje žene. Možda vam je total+ s (x2) dovoljna, a možda vam sutra obitelj+ XL ne bude.
I na koncu, ne zaboravi da nakon 12 placenih računa trebaš iskombinirati novu promociju kako bi i drugu godinu ugovora dobio -50% na pretplatu.
Najlakše je mob kupiti na njuskalu i biti na bonovima (prejaka ili brutalna), ali da bi se prošlo jeftinije (mislim na mobitele od 5000 kn koje kupujem) treba malo* mozgati
* - tako se kaže. Ispravnije bi bilo napisati mnogo
Zadnji uredio ispravljach : 02-10-2012 u 22:47
U ovoj opciji A,B,C imam 3 broja jel tako, novi ugovor,moj total +s i prijelaz sa VIP-a. To mi je previše brojeva. Dva broja mi je dosta-
Znači jel može ovako:
Novi ugovor total + xl, 24 mjeseca, prelaz sa VIP-a i uzmem mobitel,a sljedeći dan prijeđem u obitelj + xl i ubacim svoj total + s kao člana?
Jesi li pročitao: "Uvjeti korištenja promotivne ponude za prijenos broja u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d."?
Točnije, članak 3., 2. rečenica?
Hajde pročitaj, da ubuduće ne pišeš gluposti.
Bookmarks