Nije istina da nas pratis.
Jer da je istina znao bi da ovo o cemu ti pises nije moguce od 1.7.2012.
poslije sam tek skužio da je promocija istekla,jbg promaklo mi
a kad bi simpu prebacio na total +L i kupio mob., da li bi mogao za par dana sa tim brojem kao nositeljem osnovati obitelj +L ili bi morao čekati 6 mjeseci?
U Uvjetima korištenja promotivne ponude za prijelaz na pretplatu u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d.:
do 31.8.2012. - pisalo je da se gubi promocija -50% ako se pređe s Total na Obitelj,
od 01.9.2012. - piše da se gubi promocija -50% ako se promjeni tarifa na neku od T-Mobile tarifa na kojima navedena pogodnost nije dostupna.
komentar:
ispada da je sada to dozvoljeno. ali prije nego što bilo što poduzimaš učini sljedeće:
pisani upit t-mobileu o tome i čekaj odgovor
Sad citam novi racun (od 8.mjeseca) i pise na njemu da se od 15.listopada uvodi naknada za promjenu tarife na nize vrijednosti za vrijeme trajanja OTPO.
To znaci da se nece moci nakon 6 mjeseci besplatno uci u obitelj kao clan ili?
Evo opet imam jedno pitanje. Prije nekih mjesec, mjesec i pol sam dobio ok ponudu za neki mob i produzio ugovor obitelji + L preko web shopa, dobro zaradio, ugovor na 24 mjeseca, sve super...
I sada mi na internetu i dalje stoji da ugovorna obveza NE POSTOJI. Jel toliko kasne s azurnosti ili je doslo do greske?
Da kupim jos jedan kad vec daju?![]()
Stanje je ovakvo: Extra obitelj + M
Nositelju ugovorna obveza istice u 11 mj, clanu u 3 mj. sljedece godine
Da li mogu sad za dva mjeseca kupiti iphone na nositelja, sacekati par mjeseci (ne znam koliko) i onda u 3 mj. zamjeniti clana i nositelja, tj. da clan postane nositelj i onda opet kupiti iphone po povoljnijoj cijeni?
iPhone 5s 16 GB
Dečki, može savjet?
Vidim da je Xperia P uz produljenje u total+ m 648 kuna. Imam mogućnost produljenja ugovora, no sad sam na total+ s.
Zanima me sljedeće: kako proći najjeftinije u ta 24 mjeseca (185 kuna mjesečno mi je ipak previše za jedan broj)? Nakon 6 mjeseci mogu preći u nižu tarifu? U bilo koju ili u prvu nižu? Je li poznato kolika će biti naknada?
Moja druga ideja, ne znam koliko ostvariva: je li moguće biti na total+ m i onda ju "pretvoriti" u obitelj+ m (imam potencijalnog člana)?
Znači, zanima me i varijanta bez obitelji, kao i ona s time. Hvala
da li je ovo izvodivo (iako mislim da nije)
imam pretplatu (simpa prijelaz) prije mjesec dana total S+-koristim godinu dana popust
imam jednu pretplatu (nema ugovorne) i kad bi produžio ugovor
da li je moguće odmah prijeći na obitelj tarifu (od simpa prijelaza)nositelj i zadržati popust,a ovaj drugi broj ubaciti kao člana(ili on mora čekati 6 mj)
malo glupo pitanje al ajd; vidim sad traje lijep popust ako se produži ugovor preko web-a,e sad, dal bi dobio popust i ako bi se sve riješilo na klasican nacin, kod njih, jer mi je to za staroga, a on voli kontakt i ljude, ne vjeruje baš kliku miša![]()
gidi jap!
Bok, posto se blizi dolazak iphonea 5 i u nase krajeve, za predpostavit je da ce biti i ponocna kupnja. Pa me zanima sljedece: kad bi isao kupiti iphone na ponocnoj kupovini da li tada treba uzeti iphone ono jednostavno na novi broj i novi ugovor ili bi i tada mogao iskoristiti opciju simpe starije od 90 dana. Ovo pitam jer zna se da ce bit guzva pa neznam jel se naredi zaposlenicima da nema tih kemijanja tu noc da se ne zadrzavaju ljudi ili ide sve regularno pa ako ima netko iskustva s tim da mi rece![]()
Naravno da ti moraju ponuditi/odraditi -50% 12 od 24 mj
Imam jos par pitanja?
1.Moze li se ikako nositelj u obitelji zamjenit?
2.Da li clan u obitelji prilikom izlazenja iz nje moze odabrati bilo koju tarifu neovisno o onoj na kojoj je bio prilikom ulaska u obitelj?
3.Moze li se na jedno ime imati vise obitelji?
4.Moze li broj na xxl tarifi "osnovati" novu obitelj M i biti nositelj u njoj?
5.Moze li clan koji se izbaci iz obitelji i postavi na single tarifu odmah potom prebaciti u novu obitelj kao clan ili treba cekati novih 6.mj. ?
Unaprijed hvala![]()
Zadnji uredio džuro : 23-09-2012 u 01:16
Probaj. Na starim tarifama je prolazilo, sada mislim da neće. Ako ne prođe, uvijek možeš nositelja izbaciti iz obitelji te odrediti jednog od članova za nositelja, a početkom sljedećeg mjeseca nositelja vratiti kao člana (ako ima uvjete za to).
Naravno da ne može. Nisu baš toliko glupi u T-mobileu.
Koliko god hoćeš, ako uredno plaćaš.
Jesi ti proučio specifikacije Total/Obitelj Plus tarifa? Naravno da ne može, samo u obitelji iste vrijednosti.
Treba sačekati novo obračunsko razdoblje za ulaz u novu obitelj.
Molim te procitaj u specifikacijama 9.članak, 2.točka https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...ife/obiteljske
(specifikacije su na dnu stranice)
Ta stavka članka opisuje situaciju kada je OTPO napravljen na tarifi "član obitelji", a ti se zanimaš za ovu situaciju: OTPO na određenoj single tarifi, potom njezin ulazak kao član u obiteljsku tarifu i ponovno izlazak na single tarifi. Jasno da u tom slučaju možeš se vratiti samo na tarifu na kojoj si napravio OTPO, zatim na jednu tarifu niže vrijednosti i u bilo koju višu tarifu
Molim moderatora da izbrise ovaj post
Pitanje za ispravljača i one koji znaju:
Poznanik trenutno ima "Tarifu za sve 60" s prosječnim računom u zadnjih 7 mjeseci 177kn, aj kad ne bi gledali jedan račun, kad je morao zvati blisku osobu koja je tad bila u bolnici, onda je prosječan račun bio 153kn.
Većinom zove, nešto SMS poruka i ništa interneta.
Ima kćer maloljetnicu koja potroši oko 60kn, koja ima 100MB Internet paket (jer starci ne daju više za kupiti još MB-a).
Majka je na Savršenoj tarifi, pa nju ne gledamo u razmatranje, ona odbija pozive od njih dvoje (kćeri skoro uvijek, mužu kako kad) da im smanji trošak.
Svi imaju aparate relativno nove, ne treba im novi mobitel.
Obzirom da su u "Tarifi za sve" pozivi do 100min preko prve minute unutar T-mobilea, a ostalo je 1,01kn/min moja je pretpostavka da on radi max 100ak poziva unutar mreže i max 50ak minuta prema drugim mrežama, ostatak računa je nešto SMS-a i NzUP.
Ja sam mu predlagao 3 opcije:
1) Ekstra priča M, 250 min prema svima, svaka minuta se naplaćuje, tj. nema gratis minuta poslije prve minute, ostaje slobodan od ugovorne obaveze, a kćerka ostaje na bonovima. Mj. trošak: 101,63 kn +10kn+ 60kn =171kn. Kćer se šlepa sa 100MB, tatica ostaje bez interneta (nije mu tako i tako napet)
2) ovo isto kao 1), ali uz uzimanje nekog mobitela za slučaj da se neki pokvari
3) formiranje Extra Obitelj + M tarife, na način da kćerin mobitel preregistrira na sebe (jer maloljetnici ne mogu biti na pretplati), te taj broj postavi za nositelja (prijelaz sa Simpe na pretplatu), i dobije popust 50% na mj. naknadu 12 mj od 24mj, tj 12*175/2+12* 175 + 2*24*10kn(r.f.) = 3630kn, što je prosjek od 151kn
Na ovaj način bi kćer trošila 512MB, a možda bi i tata prosurfao malo, a 250min prema ostalim mrežama smatram da neće prijeći skupa nikada.
informaciju od 50% popusta za prvi 12mj od 24 za prijelaz sa simpe na pretplatu sam dobio od SZK
Ovdje su SMSovi relativno nebitni jer će u svim varijantama oni biti u okviru tarife.
Ima li tko bolje rješenje?
Zadnji uredio Vivaldi : 24-09-2012 u 23:30
da li je ovaj odgovor točan jer mi njihov operater kaže da mogu odmah (ne treba 6 mjeseci) i da zadržavam popust,a ovaj drugi ne trebam produžavati nego ga samo stavim kao člana...........e sad nekako mi malo izgledao smušen,pa da još jednom provjerim prije prelaska na grupnu.......
Bookmarks