Preveliki promet pa su linkovi privremeno onesposobljeni. Vjerujem da će Walter66 to već riješiti.
Da li može netko ponovo uploadat 2u1 ili paket igo jer linkovi više ne vrijede? Hvala
Preveliki promet pa su linkovi privremeno onesposobljeni. Vjerujem da će Walter66 to već riješiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Waltere iskreno nisam probao staviti nešto na dropbox pa ne znam. A pošto si mi rekao da su linkovi ok strpit ću se dok ponovo ne prorade.
Pokušavam podignuti linkove na Google Drive , ali 200 MB podataka traje cijelu vječnost ... Upload je spor ...
Edit: Obnovljeni su Linkovi za Mio Moov M300 2 IN 1
Zadnji uredio walter66 : 03-09-2012 u 20:36 Razlog: Obnovljeni Linkovi
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
jel bi mogao ponovno dignuti
- Novi Moding za Mio Moov M300 - verzija 4 IN ONE
- Garmin - 1 in 1
- iGO 8.34 1 IN 1
Hvala
Vjerovatno ! Treba vremena ...
Hvala Waltere!!![]()
ubacio sam garmina 1 in 1 i ne valja mi vrijeme, tj ne mogu nikako naći kako da podesim sat, pa može li mala pomoć... hvala...
Ne valja vrijeme svaki put kad se gornji dugmić prebaci full desno na reset , u tom slučaju vrijeme stane , odnosno krene ispočetka ... Neznam dali program ima podešavanje vremena , treba pogledati u postavkama . Kod "pravog" Garmina ta opcija postoji , nisam baš ulazio u te detalje na GarminXT_u ... Kod nekih Navigacija , vrijeme se "uštima" pri spajanju na Satelit automatski ...
Moglo bi se dodati neki programčić za "Time" , ima toga za WinCe , treba potražiti (Googlati) ...
Kod Garmina XT vrijeme se podešava automatski prilikom prijave na satelite. Nema druge mogućnosti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa ok, ali zašto onda vrijeme ne valja ako se podešava automatski? i pokazuje mi AM/PM ... mah, original je uvijek original...
Jesi li probao pronaći satelite na taj GarminXT nakon instalacije ! Radi li ta Navigacija ! Jesi li odredio kavu rutu i vozio po smjernicama navigacije !
Mislim da neće postaviti točan datum i vrijeme dok ne krene navođenje . Pogotovo ne u stanu (zatvorenom prostoru) , mora imati slobodan pregled prema nebu ...
AM/PM , tako gleda vrijeme cijeli Svijet , osim nas i nekoliko državica u okruženju koji koriste 24 satno vrijeme ...
Zar se ne kaže u svakodnevnom govoru : "Dođi kod mene u četiri poslije podne" ili kažeš "Dođi kod mene u šesnaest " ...![]()
navigacija radi odlično, isprobana više puta... ajde to am/pm i nije toliko bitno, ali datum mogu podesiti, ali vrijeme ne... pošto posjedujem i original garmina, pa znam da on ima opciju da se namjesti i vrijeme...
Ne mogu sad probat, Mio više nije u funkciji, ali dok je radio uvijek se je vrijeme kod Garmina namještalo automatski.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nabavio još jedog koji freeza na startup-u...znači upali se do narančastog ekrana i to je to...
jel mi može tko reći kako napraviti hard reset, a da nije pražnjene baterije ili skidanje baterije, jer to sam već pokušao...
komp ga ne prepoznaje, tako da ne mogu prići ni memoriji...
ili ako tko zna kako da riješim taj problem?
thx unaprijed...
Kako da nadogradim postojeće karte Mireo 09.1087 (Bosna i Hrvatska) na najnoviju verziju?
Imam uređaj Mio Moov M300.
Zadnji uredio robbiee : 07-11-2012 u 18:55
Nemaš Mireo Moov M300 nego Mio Moov M300.
Ako želiš nadograditi orginalne karte onda posjeti: http://service.mio.com/M0100/MainFrame.aspx
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pobriši stare karte (one dvije) ...
Kopiraj na isto mjesto ove nove:
Karte za HR i BiH Mireo ...
Local Mireo MAPs 2012.06 + Licence : Hrvatska , Bosna i Hercegovina
https://docs.google.com/open?id=0B6G...WUzOUZVbXpLZXc
RarPassword : walter66
Originalan uređaj koristi : ENCrypted Licence
Otključani uređaj koristi : DECrypted Licence
Ovdje imaš Full Maps TeleAtlas 2012.06 EUROPE
Jesi riješio problem?
Ja sam imao nekoliko uređaja s tim problemom., a među njima je bio jedan i m300. Jedino rješenje je bio jtag procedura. Znači, otvaranje uređaja, lemljenje kabla, spajanje s kompom i isčitavanje/učitavanje određenih blokova u flash memoriju. Time se zapravo tek aktivira plavi update ekran pomoću kojeg se tada instaliraju novi windowsi ce te nanovo navigacijski program i karte.
Bookmarks