Neznam jel se to meni čini, ali na marketu mi ne radi download aplikacija...Kada stavim tomato karticu, odmah skine kao i uvijek...a na bonbonu mi govori Download paused ali se nikada ne nastavi... Jel to isto do pusha ili što?
Kada napomenem da su mi sve aplikacije koje imam kupljene - onda sam poprilično ljut što ih ne mogu skinuti!!!
Još će biti da na bonbonu uskoro neće raditi ni sms ni razgovori... Evo, sve da bonbon daje 100GB prometa za 1kn - šta da radim s time kad ne radi!
Inače, internet šteka kada koristim tethering ali ono ŠTEKA velikim slovima! Usporedbe radi, tomato internet radi bezprijekorno! Isti uređaj: x10 mini stock 2.1
--> 29.5.2012. da nadopunim, na wlan-u bnet također skida bez problema odmah (sa bonbon karticom u mobu), dok preko 3G NEŽELI! Tomato sam također ponovno isprobao i skida ok kao i uvijek....Nije da izvodim bijesne gliste ali na bonbonu ne radi market!? Jel samo kod mene!? Koje su postavke da još jednom provjerim - jel mi može netko dati postavke (link ili nešto) ali sa svim postavkama (ne samo apn i proxy jer to znam)...
Inače internet preko bonbona funkcionira, i na mobitelu i tethering (naravno uz već postojeće poteškoće koje su prisutne mjesecima i godinama)

Odgovori uz citat

Bookmarks