Bok svima.
S obzirom da radimo na otklanjanju push problema, ako ima dobrovoljaca, molio bih da nam se javite tu na forumu ili na PM.
Radi se o tome da trebamo podatke o vašoj trenutnoj situaciji. Npr:
1. Da li push radi?
2. Na kojoj ste lokaciji?
3. 2G ili 3G signal?
4. Jeste li zapazili da neke aplikacije rade uz push notifikacije bez problema, a neke ne? Ako da, koje su to aplikacije?
Svaka informacija je dobrodošla! Uz to, naravno trebamo i broj mobitela (može na PM isto) kako bi se baš vaš broj provjerio. Nadamo se da smo blizu konačnog kraja ovog problema i trebamo konkretne primjere. S ciljem da napokon push radi svakome!
Thanks unaprijed.
Hrvoje
Zadnji uredio bonbon : 16-03-2012 u 00:44
S obzirom na važnost teme, ista će do rješenja problematike biti Sticky.
1. Ne
2. Osijek
3. 3G
4. Jučer naveče: Viber radio, Facebook/Facebook Messenger ne.
@zvorkapic, javiš mi broj na pm?![]()
ako se ne varam, takvo nesto bi se trebalo platit, pa nisu testiranja besplatna.
joj daj. Nek testiraju na mom aparatu push 3 dana ako treba besplatno, samo nek već više proradi.
ne zelim u OffT, ali lijeni su i ne da im se placat testiranje,a taj problem postoji odkad postoji internet na bonbonu. al ionako, nema veze, iskreno briga me. ja sam svoj rjesil tako da sam rpesao konkureciji.
pozz
Tko bude testirao očekuju ga iznenađenja!A tko se registrirao i još testira - dupla iznenađenja!
Meni nakon što upalim data nakon par minuta dođe mail, nekako mi se čini da bi trebao odmah, gmail aplikacija je stalno upaljena u pozadini, sinkronizacija uključena...i koliko znam odmah po paljenju interneta uključuje se sinkronizacija...A opet, može biti i do gmaila, njihovih servera ili aplikacije...Neznam točno kad nemogu staviti tomato unutra pa da usporedim! Za mjesec dana ću moći dekodirati bespla pa provjerim onda (ukoliko ni do tada push ne proradi).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nigdje ne piše da je testiranje obavezno, mi testiramo na svojim brojevima, a pomoć svakog forumaša isto tako dobro dođe. A s obzirom da na ovdje ima hrpa ljudi koja je voljna surađivati, zašto ne?
Zato kažem znat ću točnije kad stavim drugi sim pa testiram u istom mobitelu - onda mogu sa sigurnošću govoriti.. Ako je isto, bit će do androida ili gmaila..
Ako će ti biti lakše mogu ti reći nešto što će te dodatno zbuniti
Kada upalim net nakon nekog vremena u offline modu mailovi mi nekada dođu odmah, a nekada ne. Viber poruke mi doduše odmah dođu.
Potpuno suprotno iskustvo imam s dugim pozivima na 2G mreži kada se net, kao što znaš, gasi. Recimo pričam pola sata, poklopim i čim se uspostavi net veza dođu mi viber poruke i mailovi. I uvijek je tako nakon poziva. Promatrao sam to malo duže vremena i identično mi se mobitel ponašao dok sam bio na Tele2 mreži (oko godinu dana) tako da sam zaključio kako je Android OS ovdje prvi "krivac". Kernel nema veze s tim. Naravno, pomirio sam se s tim. Radio sam još neka testiranja s promjenama mreže itd. samo što je to malo offtopic. Zaključak: Android jednostavno ima neku čudnu šemu s pollingom servera prilikom uspostave internet veze i/ili prelaska s jedne mreže na drugu.
U najgorem slučaju, negdje na homescreen stavi "sync now" dugme i uštedi si tih par minuta čekanja![]()
Ma nije mi od vitalne važnosti da dođe istog trena.. Bitno da uopće dođe..u početku bonbona nije uopće dolazio..
Moguće da kod androida se tako dešava jer sustav prebaci mail app u cashe, ili ugasi posve.. Treba biti kao service da odmah povuče..kako god bonbon ne olakšava cijelu priču.. Bar bi operatera trebali moći definitivno isključiti kao uzrok.. Ništa, testirati još malo..
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
Subota, Zagreb Cvjetni trg, neradi
i dalje mal radi mal ne a?
da, kako kome. testiramo i s našima. recimo, viber nam radi super.
true.
Windows live messenger, Trillian, Facebook i dalje not working.
u međuvremenu sam instalirao Trillian (ios) i na njega mi dolaze push notifikacije za FB poruke i MSN (također i Meebo radi sasvim okej) i na WiFiu i na 3Gu
dok službeni MSN app ne radi ni na wifi ni na 3G,
a FB Messenger mal radi mal ne na wifi, na 3G uopće ne radi.
Trillian it is! (Čist zato jer meebo umjesto imena za FB kontakt stavlja brojeve.)
Na wifiju bi ti push trebao normalno raditi jer u suprotnom ispada da i tvoj ISP ima istih problema kao i bonbon. Siguran si da nije problem u fb aplikaciji, mobu, kernelu možda?
Da, na WiFi push MORA raditi ukoliko je ukljucena sinkronizacija...
Podatak za Bonbon; Ja sam danas cijeli dan u BJu koristio whatsapp na 2G signalu i push je radio besprijekorno.
ne znam. WLM ne radi. Možebit da je problem i do same aplikacije, ko će ga znat. Vidim da su WLM masovno pljuvali. Aparat je iPhone 3gs, iOS5.1 nije jailbreakan i slično. Sve stock.
Ako se ne varam iPhone gasi wifi kada je mob u sleepu pa ti zato push zeza jer si opet na bonbonu. Dunno, nisam u tim vodama...
Ne, i u sleepu kad je spojen na wifi dode mi sa twittera (tweebot) push notification
EDIT: @fico
meni je data i 3g stalno iskljucen i samo je na wifi i dolaze notifikacije
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks