Da provjerim još jednom prije nego brat napravi zahtjev za promjenom:
1. Jel moguć prijelaz s Extra total S (s 50% popusta za mlade) na tarifu Extra total+ (da ostane 50% popusta za mlade)? Na koriskičkim stranicama moj.hrvatski.telekom daje opciju prijelaza na Extra total+, ali ostaje li popust?
2. Također, još je ostalo 15 mjeseci do isteka ugovorne obaveze - ima li to veze s prijelazom na noviju (istu) tarifu?
3. Što se točno gubi prijelazom, odnosno dobiva? - pretpostavljam da je dobro što nema uspostave poziva, neograničene minute prema t-mobile korisnicima i t-com? Neznam jel to po defaultu neograničene minute prema t-mobile ili treba aktivirati (i platiti) dodatno?
4. Cijena bi se povećala sa 60kn na 72kn/mj - jel tako? Ostalo ostaje isto (internet, sms, minute prema ostalima)!? Računi su otprilike stizali na 150ak kn (vjerujem na uspostavama se nakupi, kao i na minutama izvan paketa...
Zvao sam službu za korisnike i tako sam otprilike shvatio da stvari stoje, ali ne vjerujem im baš na riječ - treba provjeriti ipak kod ljudi koji znaju sigurno!Dakle, jednostavno me zanima jel moguć taj prijelaz i što se njime gubi tj. dobiva!? Ova nova tarifa+ je koliko vidim bolja? Ali neznam što je promjenjeno u uvjetima korištenja tarife - da ne bi neka sitna slova došla glave...!?

Odgovori uz citat
Dakle, jednostavno me zanima jel moguć taj prijelaz i što se njime gubi tj. dobiva!? Ova nova tarifa+ je koliko vidim bolja? Ali neznam što je promjenjeno u uvjetima korištenja tarife - da ne bi neka sitna slova došla glave...!?

Bookmarks