sto nitko nista nezna .. ja moslim da je ovo cak neki android
Dobio sam iphone 4s dual sim (clon) e sada me zanima kako da prebacim pjesme i slike na njega jer preko itunesa nemoze ....
da jos napomenem komp mi neprepoznaje mobitel kada ga prikljucim na usb da li mi trebaju neki driveri ili nesto slicno
svaki info je dobrodosao
sto nitko nista nezna .. ja moslim da je ovo cak neki android
LOL ajfon android
Sent from my Subaru Impreza using Tapatalk
nije orginal iphone nego kineska kopija pa moze svasta biti kuzis ...
Pa na koju foru bi prek itunesa ak je androixd?? bluetooth? Dropbox ili slicni servisi?
Sent from my Subaru Impreza using Tapatalk
Neznam zašto uopće kupuješ takvo nešto, radije bi uzeo neki jeftiniji mobitel koji nije kopija..
Vjerojatno ti nitko ne može odgovoriti na pitanje točno jer postoji više vrsta tih kopija. Ako ima memorijsku karticu, možeš ju spojiti na pc ako imaš čitać, ili kao što je hawk gore spomenuo, preko bt-a ili dropboxa, ako imaš internet na njemu.
nisam ga kupio dobio sam ga .. ok hvala pokusat cu sa ovim savjetima nebi ni ja nikad kupio kopiju iphona
Dobio ni kupio Tvoj je , pa makar bio i "Clon amerikanca" , ne može svatko imat Samsung Galaxy 3 ili original iPhone , sad su ova dva vodeća u "prestižu" (među sponzorušama) ...
Ne obraćaj pažnju na ove što te zezaju , plaćat će oni još koju godinu "robovlasničku" pretplatu , za one "luksuzne" telefone koje imaju...
Nemam ni ja takav telefon , ali sličnog dual Sim (iPhone Copy) natjerao sam da se spoji na računalo s originalnim kabelom od "amerikanca" . Problem je u onom koji dobiješ uz telefon jer služi samo za punjač . Kabel se može kupiti u nekom T-Centru , Vip_u ili ih prodaje Hama (cca 45-55 kuna) ... Probaj trebalo bi raditi ...
...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Imam vec jedan takav Iphone 4s 32GB Dual Sim oni samo prihvataju Apple racunar ja imam apple laptop i probao sam na obicni i ne ide na apple kad sam ubacio usb normalno ga je ocitao kao neku vanjsku memoriju bez problema i zato ti ne prepoznaje obicni racunar jer iphone i ako je kopija ima u sebi taj dio Apple os-a koji ne daje drugima racunarima osim Apple pozz
---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:32 ----------
Moze jer samo je OS Android za pokretanje aplikacija nista vise a Itunes ostaje normalno to je orginalno samo Android zbog pokretanja aplikacija...
Bravo mestre, mogao si podici jos stariju temu.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks