Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 16 od 22 PrvaPrva ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 376 do 400 od 536
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    4.076
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.076, Nivo: 15
    Bodovi: 4.076, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, onda mi za to i ne treba MoreLocale2 jer to mogu i sam u postavkama mobitela postaviti jezik na HR. Vjerojatno taj program ima smisla kod 'starijih' mobitela koji nisu imali HR u sebi

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cagi Pregledaj post
    Ok, onda mi za to i ne treba MoreLocale2 jer to mogu i sam u postavkama mobitela postaviti jezik na HR. Vjerojatno taj program ima smisla kod 'starijih' mobitela koji nisu imali HR u sebi

Najbolje bi bilo deinstalirati taj MoreLocale2 , nisi ga trebao ni stavljati , ako imaš mogućnost biranja jezika na HR ... Nije problem u starosti mobitela hoće li imati HR menije ili neće
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.909
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.909, Nivo: 16
    Bodovi: 4.909, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Riddick Pregledaj post
    ...Tako da mislim da nije moguće imati mob na jednom jeziku, a Navigon na drugom.
    Ne kuzim, ja imam apsolutno cijeli meni i sve programe na Eng (mob ni nema izbora za Hrv) dok mi je cijeli Navigon na Hrv (i meni i glasovno navodjenje) uz pomoc MoreLocale2.
    U biti ispada da je samo njega i preveo.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2012
    Bodovi
    4
    Nivo
    1
    Bodovi: 4, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav ekipa! imam huawei u8650,i htel bi konačno neku navigaciju poštenu instalirati gore,a nikako ne uspjevam. navigon aplikaciju instaliram,ali mi onda javlja da nisam kao aktiviran u android market,valjda zbog toga da kupim mape pretpostavljam hm..može ko pomoči sa aktivnim linkovima i mapama,stvarno sam nikud nikam više? fala puno!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    i4 8gb (2x)
    Operater
    vip(HR),t-mobile(HR)
    Bodovi
    14.189
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.189, Nivo: 28
    Bodovi: 14.189, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakini c... verziju,kojoj ne treba root i lucky patcher.. pa bude radilo

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2012
    Bodovi
    4
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imaš koji link da radi? fala ti na pomoči!

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 2happy2beu Pregledaj post
    Ne kuzim, ja imam apsolutno cijeli meni i sve programe na Eng (mob ni nema izbora za Hrv) dok mi je cijeli Navigon na Hrv (i meni i glasovno navodjenje) uz pomoc MoreLocale2.
    U biti ispada da je samo njega i preveo.
    Moj Tablet (Android) , uopće nema hrvatski jezik i kad sam instalirao MoreLocale2 , samo Navogon radi na HR , ostalo je isto kao i prije . U postvkama je uključena Hr tipkovnica , ali u ostalim aplikacijama ne služi ničemu , niti prikazuje naša slova ...
    Čudno ali je tako ...
    Mislim da tu nije pomogao ML2 , nego je Navigon skužio , kad si "Updatao" karte ili onih 480 Mb NFS datoteka , bez kojih neće radit ... Zato što program "kuži" iz koje zemlje se spajaš na Internet , pa ti stavi HR postavke želiš li to ili ne .

Kad bi i Kinez preko naših providera stavljao Navigon i njemu bi bilo sve na HR i glas i meniji ... Sad kad malo razmislim malo je bedasto jer ako odem u neku "bananna" državu i nadogradim karte kako će izgledati menu Navigona ili jezik ...

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    HTC Wildfire
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    2.792
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.792, Nivo: 12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    najiritantniji dio mi je sta se glasovne upute moze samo mjutati, ne i stisati... cak ni medijske volume tipke ne pomazu. (HTC Wildfire)

radi se o verziji 4.1.0

dal su mozda to apdejtali u novijim verzijama?

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao santos Pregledaj post
    najiritantniji dio mi je sta se glasovne upute moze samo mjutati, ne i stisati... cak ni medijske volume tipke ne pomazu. (HTC Wildfire)

radi se o verziji 4.1.0

Postoji verzija 4.1.3 , ali većina kaže da nešto ne štima ... Imao sam istu verziju kao i Ti na Tablet PC-u i nisam imao nikakvih problema , podešavanje glasovnog navođenja radi na mehaničke tipke sa strane i na softverske ...
    Imao sam sličan problem na klasičnoj navigaciji , ali sam to uspio rješit u Folderu ..Navigon\Setings\Core\CoreConfig.ini ,
    gdje se nalazi na Androidu neznam . Podešavanje zvuka u aplikaciji Navigon mora biti negdje u "Setings" ispod (ili iznad) onog "mute" ...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    GS5 mini ; GS6E
    Operater
    T-Mobile ; Tele2
    Bodovi
    9.378
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.378, Nivo: 23
    Bodovi: 9.378, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 33,0%
    Ukupna aktivnost: 33,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

radi se o verziji 4.1.0

Ja imam verziju 4.5.0 i tamo se može smanjivati/pojačavati zvuk sa tipkama volume up/down, ali ... samo kad ona iritantna baba priča. Ako stisnem tipke kad ona šuti onda mi se stišava zvuk za multimediju, ali to ne utječe na Navigon. Ako stisnem kad ona nešto priča onda se stišava (pojačava) njezin glas.
    Ne znam da li to radi na 4.1.0, ali probaj.

Svježe registriran Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2010
    Bodovi
    3.677
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.677, Nivo: 14
    Bodovi: 3.677, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Riddick Pregledaj post
    Ja imam verziju 4.5.0 i tamo se može smanjivati/pojačavati zvuk sa tipkama volume up/down, ali ... samo kad ona iritantna baba priča. Ako stisnem tipke kad ona šuti onda mi se stišava zvuk za multimediju, ali to ne utječe na Navigon. Ako stisnem kad ona nešto priča onda se stišava (pojačava) njezin glas.
    Ne znam da li to radi na 4.1.0, ali probaj.
    na kojem ti jeziku ta baba prica ??? takodje i ja koristim 4.5.0, nikako da nadjem HR voice...

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na Postu #382 piše šta treba napraviti , ako koristiš Android bez HR jezika !

13. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    HTC Wildfire
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    2.792
    Nivo
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dal ima ko instaliranu verziju 4.5.0 na wildfireu? ja imam 4.1.0 i crasha mi aplikacija nakon cca 20tak minuta rada, glasovne upute mi zacukavaju takodjer. mobitel se zagrije poprilicno i onda crasha aplikacija. Ne znam dal je procesor preslab ili je nesto drugo u pitanju.

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dal ima ko instaliranu verziju 4.5.0 na wildfireu? ja imam 4.1.0 i crasha mi aplikacija nakon cca 20tak minuta rada, glasovne upute mi zacukavaju takodjer. mobitel se zagrije poprilicno i onda crasha aplikacija. Ne znam dal je procesor preslab ili je nesto drugo u pitanju.
    Nije problem u aplikaciji , vjerovatno je Navigon 4.5.0 nešto bolja , ali to ne znači da će se smanjiti grijanje mobitela ovom novom verzijom .
    Problem je u telefonu , i ako ga držiš u autu na nekom nosaču i da je još na suncu , sigurno da će se zagrijavat . Nema neki veliki ekran ali
    grijat se mora , jer i GPS i sam prikaz Navigacije troši "resurse" , a pogotovo processor i ekran.
    Moj HTC se isto grije , osjećam to kod dužeg telefoniranja , ili puštanja nekog filmića . Imam istaliran Navigon za WP7 , ali nisam primjetio
    nikakvo "zakucavanje" aplikacije , iako se poprilično grije cijeli telefon , a posebno ekran . Očito je da ti uređaji nisu napravljeni za Navigaciju .

Za to postoje klasične Navigacije i cijene su im u zadnje vrijeme jako prihvatljive. U ostalom šteta je i koristiti mobilne uređaje za Navigaciju ,
    pogotovo one "više klase" , koje inače u slobodnoj prodaji nemožeš kupiti jer su preskupi , jedino preko "robovlasničke" pretplate Operatera ...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    HTC Wildfire
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    2.792
    Nivo
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da objasnim. ne zacukava mi aplikacija nego samo glasovne naredbe. grijanje mobitela je jednako bio on na suncu ili u hladu (recimo na taho ploci ispred volana.).

nije mi jasno kako moze taj mobitel "ne biti napravljen za navigaciju", imao sam prije nokiu e52 sa garmin XT mobile, koja nije crashala NIJEDNOM u istim uvjetima a ima vise manje jednako jak procesor.
    Jedina razlika je velicina ekrana, s tim da opet mogu ostavit aplikaciju da radi u pozadini (glasovne naredbe), dakle bez da radi ekran. ista stvar, aplikacija nakon nekog vremena jednostavno crasha.
    Zadnji uredio santos : 17-08-2012 u 13:34

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da objasnim. ne zacukava mi aplikacija nego samo glasovne naredbe. grijanje mobitela je jednako bio on na suncu ili u hladu (recimo na taho ploci ispred volana.).

nije mi jasno kako moze taj mobitel "ne biti napravljen za navigaciju", imao sam prije nokiu e52 sa garmin XT mobile, koja nije crashala NIJEDNOM u istim uvjetima a ima vise manje jednako jak procesor.
    Jedina razlika je velicina ekrana, s tim da opet mogu ostavit aplikaciju da radi u pozadini (glasovne naredbe), dakle bez da radi ekran. ista stvar, aplikacija nakon nekog vremena jednostavno crasha.

Sad koji je razlog tvog problema neznam , možda se još neko' javi u vezi toga s istim problemom .
    Može biti problem "crasha_nja" i u gubitku signala s obzirom da uređaj držiš ispod volana na "Cocpitu" ,
    pa ponekad izgubi signal GPS , aplikacija ga nastoji pronaći ali ne uspjeva ... Valjda joj dosadi pa jednostavno "crasha" .
    Možda je problem , i u pozadinskom radu nekih drugih programčića , ili može biti interferencija između radio signala ,
    koji su se posvađali , a netko mora popustit , a to uglavnom napravi GPS jer njemu je najteže , istovremeno komunicira
    s nekoliko satelita , a "jadnik" se zavukao ispod volana gdje ima hrpa elektronike koja može smetat.

To što na Nokiji Garmin radi odlično , ima i razlog tome ; NOKIA je pravi telefon , a ovo drugo su "Chinesse" proizvodnja
    za široku potrošnju ...

Koliko znam za taj Tvoj mobitel , po pričanju ljudi i čitanju po Forumima , uglavnom instaliraju iGO MyWay ili iGO MotoNav ,
    a mislim da je možda "srce" uređaja od 600Mhz malo preslabo za Navigon.

Ma kakav bio telefon , SmartPhone ili kako se već zovu , nisu za Navigaciju , a sad ćeš postaviti ono isto pitanje "ZAŠTO" !
    Pa jednostavno nisu i "GOTOVO" . Osnovna svrha bi trebalo biti glasovna komunikacija , a današnji telefoni imaju sve vrste
    nepotrebnih stvari , a najmanje služe za telefoniranje ...

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je pametovanje da smartfon nije za navigaciju! Pa onda nije ni za slikanje ni video, ni mail, ni surfanje, ni slušanje glazbe, ni igrice... Naravno da je bolje imati uređaj za navigaciju i fotoaparat za slikanje - ali meni smartfon uslika sasvim ok slike, a i navigacija radi odlično! Naravno da ako će mi trebati 24/7 navigacija da ću kupiti uređaj za navigaciju - ali za tu i tamo iz džepa je odlično i jeftino na smartfonu! Zato se i zove smarphon a ne samo phone! Treba razlikovati ta dva uređaja pa tako imamo zasebno telefon, fotoaparat, kameru, navigaciju..ili pak sve u jednom kao smartfon. Naravno da postoji razlika u kvaliteti - samo je pitanje namjene!

Razlog crashanja bi mogao biti u aplikaciji! Probaj neku drugu verziju...meni je na x10 mini odlično radio copilot - a ima 600mhz, 128mb i jako jako mali ekran!

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ mlesic

Neka bude i pametovanje , ako tako kažeš!

Bez obzira na kvalitetu , ne omalovažavam HTC jer ga isto ja imam i dobar (odličan) je telefon .
    To slikanje , slušanje muzike , igrice , neću komentirat ...

Samo zamisli koliko taj SmartPhone ima na sebi radio uređaja 2G , 3G , BT , WiFI , FMTX , šta misliš da mu je lako ,
    dolazi do kakve interferencije između Frequencija !? ... Držanje telefona ispod volana , a uglavnom tamo je "rupa" .
    Za GPS treba imati "otvoreno nebo" ...

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno da treba biti na vidljivom, bez oblaka i sl. Pogotovo što je slabiji taj gps na mobitelu i lako izgubi signal...Ali pričati da smartfon nije za navigaciju i pametovati da samo PRAVA navigacija može navigirati je bedasto! Bedasto zato što brdo ljudi upravo koristi smartfon za navigaciju... Ako ćemo tako onda je tablet najbolji za navigaciju - jer je najveći ekran!

Slikanje, snimanje videa i slušanje muzike - DA! Ja sam se isto iznenadio kakav Full HD video može snimiti jedan mobitel! Naravno da se to ne može mjeriti sa Full HD kamerom od 10000kn - ali fakat je video odličan - i kako onda ja da kažem da mobitel nije za snimanje HD videa kad ga snimi! Muzika ovisi o slušalicama - utakneš najskuplje i evo ga!

Vratimo se na temu - Navigacija bi upravo bila prava stvar za mobitel! Zašto, jednostavno zato što je mobitel uvijek u džepu - pogotovo kada se izgubimo...bilo pješke, biciklom, autom, busom, kako god! A činjenica da imam Navigon, copilot, igo, sygic, google maps, mireo na mobitelu potvrđuje tvrdnju da mobitel upravo JESTE za navigaciju. Trenutno koristim samo navigon 4.1.3 i odlična je stvar...jedino što se zna desiti da problem bude u apk ili verziji pa da se ruši, nije kompatibilna baš s telefonom i sl.

E da sam profesionalni vozač, kupio bih navigaciju pravu - čisto da ne opterećujem mobitel nepotrebno! Ipak treba istovremeno voziti, pričati i navigati!

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne tvrdim da nisi u pravu , treba imat i navigaciju na SmartPhone , jer nikad neznaš gdje Ti može zatrebat , pogotovo u nekom većem gradu koji Ti nije poznat . Možeš koristiti i pješački ili biciklistički mod , ako to ta Navigacija podržava , recimo na planinarenju , odnosno šetnju po planinama zacrtanim stazama po Topo karti , za te stvari je telefon dobro došao . Prije svega baterija u odnosu na klasičnu Navigaciju puno više traje . Za Auto navigaciju SmartPhone ili tablet nisu dobri , jedino da te dovede na krajnje odredište ili točnu adresu , ali kad si već dovoljno blizu odredišta . Držati jedan iPhone ili Samsung Galaxy S3 , Xperiu ... okačenog na nosaču u autu nekoliko stotina kilometara ili desetak sati , radi "Navigiranja" jednostavno nema smisla . Osim toga ekran je previše sjajan i na SmartPhone i na Tablet PC-u , tako da bez obzira na veličinu ekrana više vidiš sam sebe kao u ogledalu nego samu rutu koju Ti pokazuje ... Imam klasičnu Navigaciju , SmartPhone ,i TabletPC , pa sam uspoređivao sve te uređaje , i radi toga sam stekao takvo mišljenje s kojim se Ti i većina ljudi ne slažu .

Cjenim svaku dobru kritiku , u ostalom s tobom sam se lijepo popričao , ako ništa drugo i to nešto vrijedi ...

Pogledaj malo na ovom Forumu , vidjet ćeš da sam stavljao teme sa uputama i linkovima , za "klasičnu" i SmartPhone navigaciju i da nisam baš "anti-protivan"

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E to mi je već draže mišljenje...
    Problem grijanja se riješi povremenim gašenjem navigacije, da se ohladi malo.. a smartfon se grije i pri razgovoru i igricama.. ali mislim da je ok do 45°C. Meni se zagrije na 41-42 pri igrici ili na suncu uz navigaciju...
    Staviti smartfon na sjedalo, u sjenu, ili dati suvozaču...
    Za odbljesak dobro dođe folija na ekranu- meni na xperia ray se sa 40% osvjetljenjem vidi odlično pod direktnim suncem.. to je do telefona. Na x10 mini sam tek sa 100% nešto jedva vidio..

Za duže rute ugasiti ekran, neznam jel ima to navigon? Copilot mislim ima - pa upali ekran na skretanju..a uostalom i priča...

Postaviti smartfon pred ventilaciju!

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    HTC Wildfire
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    2.792
    Nivo
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mogu i mobiteli i smartfoni raditi pri daleko vecim temperaturama, nokia se jos vise zagrijavala pa je radila normalno. moguce da je ili aplikacija "preteska" za procesor ili da verzija nije kompatibilna..

ako ima neko link na verziju 4.1.3 i 4.5.0 pa da isprobam, bio bih zahvalan

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://forum.mobilism.org/viewforum.php?f=726

Mislim da ima i ovdje na forumu...
    4.1.3 ne treba root

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    http://forum.mobilism.org/viewforum.php?f=726

Mislim da ima i ovdje na forumu...
    4.1.3 ne treba root
    http://cafe.mobil.hr/threads/67014-N...=1#post1027216

Mirror za Linkove koji rade jedan post niže !

Pravi forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    5.734
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.734, Nivo: 17
    Bodovi: 5.734, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 58,0%
    Ukupna aktivnost: 58,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pokusavam instalirati Navigon iz posta 363 na tablet android (kinez) ali mi zapne nakon instalacije a prije downloada i kaze "unforunately Navigon has stopped". Napominjem da ovo nije prvi app sa kojim imam problema. Ma izgleda da ja trebam bolji tablet. Kako bilo ima li pomoci?

+ Odgovori na temu
Stranica 16 od 22 PrvaPrva ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Navigon Serial Key?
    By rhabulin in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-07-2007, 20:42
  2. Navigon Mobile Navigator 6
    By Shamanix in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-06-2007, 11:20

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme