Pitanje za HTC Explorer iz t-com ponude.....da li je zakljucan na t-mobile ?
jel valja taj htc kaj, ima neko iskustva ?
Pitanje za HTC Explorer iz t-com ponude.....da li je zakljucan na t-mobile ?
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Galaxy Mini (koji su davali ranije) je bio zaključan, ali kada ga dobiješ zatražiš otključavanje i otključaju ti ga besplatno.
kolko sad vidim moguce je samo produziti 12 mj i platiti 399 kn mob
https://www.hrvatskitelekom.hr/inter...ice=&contract=
koja gamad, samo da sto vise zarade :/
HTC Explorer je dobar telefon već spada u pravi SmartPhone , nije velik , mogućnosti i opcija ima dosta, i u načelu se isplati ...
Vezivanjem na ugovor , ali ne više od godinu dana , jer dvije godine su jako "dugačke" , a raskinuti ugovor sa T-Mobile je nemoguća misija ...
Dogovoriti se sa njima isto katastrofa " ... javite se Vašem T-Com/T-Mobile predstavniku s kojim se napravili ugovor " , javiš se predstavniku
on tvrdi da Vam to nije napravio , još pita "jeste li sigurni " , u T-Com Centru ponovo vraćaju na predstavnika ,pa pošaljite faks ... i tako u krug .
Toliko Vas "izvozaju" prijete penalima za prijevremeni raskid ugovora , ako kažeš da to nećeš moći više plaćat i da bi prešao na bonove , kažu
" mogli ste prije sklapanja ugovora na to mislit " ...
Ja sam svoj HTC kupio preko "Njuskala" , novog u paketu , dođe malo više novaca od jednom , ali je moj , prima sve kartice , i nisam vezan ugovorom.
Prednost je kupnja preko oglasnika jer se ljudi "zalete" pa potpišu ugovor samo radi toga što je uređaj "besplatan" , a poslije to ne mogu plaćat i uređaj se
proda ispod tržišne cijene ...
Zaključak: Bolje izbjegavati "poklone" , koji iza sebe u podlozi imaju više mjesečnu (godišnju) preplatu ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Hvala kolega "walter66" na upozorenju, no mislim da bi svatko za sebe to napisano trebao znati.
Npr. ja ga ne uzimam, moj upit je bio za šogora. Ali ako već imam nešto od operatera i koristim, a i koristit ću zašto ne uzeti nešto za siću.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Htc explorer je donedavno bio za kupiti samo uz produzenje ugovora na 12mjeseci za 399kn,a sada ga nude na 24 mjeseca za 99kn,to sam cekao.ako ga bude u ponudi krajem 9 mjeseca kad mi istice ugovor,mozda ga uzmem uz produzenje..
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Pozdrav!
Dali je netko od vas pokusao produziti ugovor za tu posebnu ponudu preko web-a?
Pokusao jucer i danas i uvijek isti problem, dodjem do unosa podataka i onda me prebaci na izbor paketa za maxtv?!? wtf....
Nakon toga izbaci gresku?!?!
Mislim da im taj novi design web stranice stvara samo probleme, nista ne radi kako treba.
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Osobno nikakve produžetke ugovora ne bih radio preko weba, bolje odi u t-centar i riješi u 4 oka nego ovako mučeći se.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Najlakse i najjedostavnije putem SZK
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ljudi,ja sam prije nekoliko dana iso produzit ugovor preko interneta. Sve ukucam i na kraju mi pise nesto koda trebam maxtv. Moze mi netko pomoc??
Ako je svakom tako molim vas moze li mi neko objasniti kako produziti ugovor preko sluzbe za korisnike. Npr. koji broj treba kliknut .Kad on nesto govori ako zelite ono klikni broj 5 i tako to. Unaprijed Hvala!
ljudima je puno davati za taj max tv pa ti 'daju' taj htc eks.da ostaneš na priključku.Zato je oglasnik prepun oglasa za prodaju dotičnog...
ali ljudi traže previše a nemogu svi prodati...očekujem da će zatwn pasti cijena pa ću kupiti jedan.
Ljudi, ja sam potpisao produženje MaxADSL-a na 24 mjeseca 18.8.
Danas je 3.9., meni još nije stigao Samsung Mini2 zbog čega sam na prvome mjestu odlučio poduzeti ovu mjeru očajnika!
Zovem Službu na 0800 9000, ali nakon 15 minuta čekanja sam poklopio. Jel normalno čekati duže od 14 dana da bi oni poslali mobitel?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni se čini da je opet navala za taj mob.
Prijatelj je za Galaxy mini jedinicu čekao mjesec dana,meni ugovor istice 23.9 pa se pitam ako sad online produžim ugovor možda mi i mob dođe taman kad ugovor istekne.
Samo neznam jel da ga uzmem na 12 mjeseci za 399kn ili na 24 mjeseca za 99kn,jer opet oni u h1 imaju manju brzinu interneta ali imaju i flat za 99kn,pa bih volio kad bih presao kod njih da uzmem adsl.
Inaće uz produženje ugovora imaju i htc explorer još uvijek isto za 99 i 399kn samo sto su to na novoj stranici sve nekako smjesano napravili da vise neznas gdje se sta nalazi..
Znači ne riskiraju oni ništa.Taman stigne kada platim račun za taj mjesec! Ne daj Bože da mi ranije pošalju!
Ne znam, ja sam prilično zadovoljan T-Com uslugom. Do sada, a koristim ih već nekih 8 godina, nisam imao gotovo nikakvih problema pa sam zato mislio potpisati na 2 gosine, ionako ne namjeravam mijenjati "konja koji pobjeđuje".
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
evo poslao sam zahtjev za produženjem,ali na mail mi ništa nije stiglo?da je zahtjev zaprimljen,što sada??
kako da znam jesam li sve napravio kako treba??
Meni jos uvijek nije stigao mobitel,dali ima ovdje ikoga ko je prosli mjesec produzio ugovor,jeli mu stigao mobitel,zbilja neznam dokad da cekam vise,proslo je vec mjesec dana...
Bookmarks