Izvorno postao
walter66
HTC Explorer je dobar telefon već spada u pravi SmartPhone , nije velik , mogućnosti i opcija ima dosta, i u načelu se isplati ...
Vezivanjem na ugovor , ali ne više od godinu dana , jer dvije godine su jako "dugačke" , a raskinuti ugovor sa T-Mobile je nemoguća misija ...
Dogovoriti se sa njima isto katastrofa " ... javite se Vašem T-Com/T-Mobile predstavniku s kojim se napravili ugovor " , javiš se predstavniku
on tvrdi da Vam to nije napravio , još pita "jeste li sigurni " , u T-Com Centru ponovo vraćaju na predstavnika ,pa pošaljite faks ... i tako u krug .
Toliko Vas "izvozaju" prijete penalima za prijevremeni raskid ugovora , ako kažeš da to nećeš moći više plaćat i da bi prešao na bonove , kažu
" mogli ste prije sklapanja ugovora na to mislit " ...
Ja sam svoj HTC kupio preko "Njuskala" , novog u paketu , dođe malo više novaca od jednom , ali je moj , prima sve kartice , i nisam vezan ugovorom.
Prednost je kupnja preko oglasnika jer se ljudi "zalete" pa potpišu ugovor samo radi toga što je uređaj "besplatan" , a poslije to ne mogu plaćat i uređaj se
proda ispod tržišne cijene ...
Zaključak: Bolje izbjegavati "poklone" , koji iza sebe u podlozi imaju više mjesečnu (godišnju) preplatu ...
Bookmarks