Haha pa i sam si rekao da je lik malo shebo daljnim verzijama,kad(i ako)dođe v9 i bude sve ispravno radilo stavit cu ga,picajzla sam sta's.![]()
Sam moraš updejtat.
Zašto ne bi išao dalje s 8.7? U 9 će vjerojatno sve to bit ispravljeno, a valjda će ostalo sve radit normalno![]()
Haha pa i sam si rekao da je lik malo shebo daljnim verzijama,kad(i ako)dođe v9 i bude sve ispravno radilo stavit cu ga,picajzla sam sta's.![]()
ja sam vec duze vremena na ICS kingcobri, i nisam primjetio ni jedan bug....a zbilja sam svasta instalirao-deinstalirao....ni jedan force close, baterija vise nego dobra, sve sljaka vise nego dobro... leedroid mi je prva dva dana bio ok, nakon toga je bio dosta bug-ovit pa sam ga zamjenio za anryl-ov rom. anryl (tocnije neki rom-ovi)mi je pravio probleme, tocnije mob. bi prilikom boot-a blokirao... kingcobra za sada ima najbolju ocjenu. nekidan sam nadogradio verziju 1.4 na verziju 1.5 i sve je proslo ok, bez ikakvog brisanja, tek par manjih programcica nije radilo, koje sam lako ponovo instalirao....
Evo, testirao sam i ja mwakious v9. Na prvi pogled sam mislio da će sve biti ok, ali onda me dosta toga počelo zezat. Vjerujem da nekima radi super, ali to je tak uvijek bilo, da nekima rom radi odlično dok drugima ne.
Problem su mi led obavijesti. Primjerice u večini slučajeva kada mi dođe sms, viber, mail i kada pročitam, led lampica treperi i dalje i ne mogu ju ugasit. Tek kada dobim neku novu poruku ili obavijest pa se onda makne.
Glavni problem, kojeg sam tek kasnije primijetio je taj da u dosta slučajeva se ne može od prve spojit na mobile network. Ono, spoji se i nakon 2sec odmah ugasi. Tek nakon doslovno 20 puta se uspije spojiti i ostati tako te tada je dalje ok (postavke su ok).
Za bateriju ne mogu dati konkretne informacije jer nisam rom koristio dugo, ali na prvi pogled isto nisam pretjerano zadovoljan. Nakon prvo dana konstantnog korištenja, napunio sam ga, te ostavio preko noći. Tu je ok jer je skinulo svega 2% u sleepu. Ali nakon toga i stvarno minimalnim korištenjem mobitela (15min razgovora, 10 sms, viber poruke, umjereno surfanje, 2-3 okinute fotografije), baterija mi se znatno počela prazniti tako da neće izdržat 24h. Znam da je to za neke puno i sad će se čuditi, ali s takvim i još žešćim korištenjem mi je baterija na GB znala trajati do 48h.
Kao pozitivnu stranu izdvojio bih kameru, tj. slikanje 2D fotografija. Čini mi se da su puno bolje.
Ovako, mob bi radi fluidno i nema nikakvih FC i sl. Neke aplikacije mi primjerice nisu radile od prve i jedno par njih sam morao obrisati i ponovno instalirati i tada je sve ok bilo.
Na XDA nisam do sad vidio problem u v9 s spajanjem na mobilnu mrežu, možda je nešto do moje mreže, pa ću pričekati i isprobavati još koji dan.
@yager
Si još na romu od coolexe? Dojam? Bugovi? Možda nedostaci neki?
Zadnji uredio BUG.kc : 18-06-2012 u 21:43
Ma sve ti je to isto. Svi ICS romovi su trenutno isti jer imaju istu bazu, kernel je stock i nema puno mudrovanja. Osobno nisam vidio neke posebne razlike u romovima; pogotovo kad još pogasim cijeli onaj Senseov bloatware još.
Coolexe, dobar rom, sve radi, nema problema s ničim. Više manje isto.
Sad sam se vratio na mwakiousa i mogu reći da nemam nikakvih problema, niti s aplikacijama, sve rade a i spaja se na mrežu bez problema.
Također, baterija mi je na svim ICS romovima trajala bolje nego na GB. 48h mi je san bio na GB, ovdje mogu dogurat ali slabo/umjereno korištenje moba.
POMOĆ!!!! Danas falsham KingCobra ics i dogodi mi se čudo - fali mi pola aplikacija. Ne mogu uključiti wireless, mobilni internet, nema settings aplikacije, ne mogu ući u recovery jer je uključeno brzo podizanje sustava koje ne mogu isključit... Šta da radim?
Jesi napravio wipe prije flashanja?
Naravno. To mi je drugi put da ga flasham. Prvi put sam imao aplikaciju "quick boot" ili tako nešto, ali isto nije bilo "settings" aplikacije. Valjda je greška u zip file-u. Neću ga više ni pokušavat flashat. Upravo skidam Mwakious pa ću ga iskušat. Može neka kratka recenzija Mwakiousa?
Ja sam zadovoljan s Mwakiousom. Na zadnjoj sam verziji v11.1. i to mi zasad prvi ICS rom (verzija) s kojim nemam stvarno nikakve zamjerke. Sve mi radi super fluidno i bez ikakve do sad primjećene greške. Baterija mi općenito na ICS romovima traje kraće nego na GB. Trenutno nakon 27h je na 23%
Mwakious,stavljam ga od 8.7 verzije,trenutno sam na zadnjoj 11.1.Mogu reci da covjek radi dobar posao,pogotovo sam zadovoljan s zadnjom verzijom,to je najfluidniji rom koji sam koristio zasad.Baterija je osrednja,izdrzi cijeli dan...sve aplikacije rade i dosada nisam nasao nikakav znacajniji bug.
Hvala ljudi! Upravo sam flashao 1.1 update i sad se malo igram sa postavkama. Prvo što sam primjetio je da mu je kamera odlična i stvarno je fluidan. Još ako će baterija bit dobra... Da stavim battery calibration ili ne treba?
Ne treba.
Mwakious je za sada odličan, samo mi jedna sitnica nije najjasnija-volume buttons wake mi zna zaštekat, nekad samo upali svjetlo na kapacitivnim tipkama, a ekran se ne uključi i nekad mi pokaže onu skalu za glasnoću. Je li to normalno ili...? Još jedna stvar koja ne utječe na rad niti na ukupan dojam-nema crt animacije... ostalo je za čistu peticu
I meni zna zastekati tako kada ga palim sa volume gumbom. Mislio sam da je do custom locker aplikacije koju koristim jer se to pocelo dogadati kada sam ga instalirao, ali ocito nije.
Nema te mogućnosti. U postavkama zaslona imam samo "autorotacija check - uncheck", "podešavanje svjetline zaslona", "mirovanje zaslona", "bljeskanje obavijesti" i "kalibracija G senzora". U LeeTweaks-ima također nema mogućnosti biranja crt animacija
Zadnji uredio mi16 : 03-07-2012 u 19:35
Da,ni kod mene.CRT animaciju sam imao prije u Tweaksima,samo ne znam vise na kojem rom-u.
Evo, par puta sam rebootao mob i sad mi više ne šteka kad ga palim sa volume buttons, ali mi sada baš svaki put pokaže onaj bar za glasnoću zvona. Je li to normalno ili da pokušam sa fix permissions?
Isto palim ekran s tipkama za zvuk i odmah mi se prikaze "bar" za glasnocu,ali to smatram normalnim(?)...
I meni isto tako bilo na ugradenom lock ekranu. Nije me smetalo previse pa sam i ja smatrao normalnim. Na custom lock screenu nema toga.
Sad jedno glupo pitanje... Kako staviti custom lockscreen? U Tweaksima imam samo AOSP locksreeen on ili off
Instalira se obicno kao svaka druga aplikacija. Ides na market, tj. play store ili neki drugii tamo utipkas lock screen npr. i nades neki.
Evo rjesio sam pitanje otkljucavanja s tipkama za glasnocu tako da sam preko rom managera napravio "fix permissions",vise se ne prikazuje bar za glasnocu...
@mi16 samo potrazi na Play Store-u "WidgetLocker",ima puno opcija.
Ima li neko problema sa Mwakiousom? Meni je radio odlično do ponoći, a onda je počelo... Lagovi, štekanje, rebootovi, gašenje wirelessa... Vraćeno na dobri stari GB MikRunny. Ubačen supercharger script i za sada ludo dobar
Bookmarks