Ak ukinu taj popust za 50% onda ćemo opet uplaćivat 40kn i aktivirat manje pakete-tj. stegnit remen. Niko nije lud bacat pare.. Ali ponuda je odlična u kombinaciji s 50%. Bez tog popusta je sim-tam lošije neg konkurencija..
A gle od 30.09. neće bii ni simpa prejake opcije ni brutalke pa bi vrlo lako mogli vratiti na staro. dobro i ja sumnjam, ali svakako bi mogli!![]()
Ak ukinu taj popust za 50% onda ćemo opet uplaćivat 40kn i aktivirat manje pakete-tj. stegnit remen. Niko nije lud bacat pare.. Ali ponuda je odlična u kombinaciji s 50%. Bez tog popusta je sim-tam lošije neg konkurencija..
Eh, sad sam se i sjetio zašto sam otišaoTe fore sa promotivnim akcijama i ostalim glupostima su im epic fail. Da je ovo trajna ponuda (kao i ono sa 50% sniženjem bar jednog paketa) bilo bi fantastično, a ovako tko zna šta će biti za 3 mjeseca. Šteta
![]()
ma šta vam je, rijetko operatori povecavaju cijene kad je trend obrnut, bez brige; vjerujem da će ovi paketi ostati trajni..
Digli su cijene mobitela za duplo, računica im je na mjestu ne sumnjam..
- Opera user
--- COD2 expert
Većini korisnika (tu najmanje spadu mladi) treba neka stalnost, da imaš trajno nešto, ne da im se prebacivati s jedne mreže na drugu.
Ja sam jedva curu nagovorio da se prebaci na stare mreže na novu mrežu. Mene je također zainteresirala ova ponuda, ali sam rekao da neću više treći mobitel nosit sa sobom. Malo mi je i "push" problematičan kod bonbona, tako da ostajem di jesam. A da imam samo jednu SIM-icu, onda bi vrlo vjerojatno ovu Bonbon ponudu uzeo. Stvarno pohvalno s dupliranjem paketa...
To će ipak dio malo manje privrženih korisnika trgnuti, naročito sa 50% cijene za dva paketa uz uvjet od 80kn bona.
Ali opet ponavljam, nekim korisnicima smeta da moraju pratiti kad moraju što aktivirati, ... Tlaka...
Mi, 10% pučanstva ovo pratimo, a većina populacije, da ih sad pitaš koju tarifu imaju, nemaju pojma...
Push sad radi besprijekorno. Sto se tice citavog sustava paketa, slazem se, korisnici koji nisu vicni tehnologiji imaju s tim problem. No, budimo realni, Bonbon je namijenjen ciljanoj populaciji...
Za 40kn nadoplate od bonbona dobijem 1000min unutar mreže..to je jedina konstanta a zbog koje i imam bonbon. Ak se pokvare il poskupe - uzet još nešto..trenutno brutalna. Al mislim da će tomato opet trznit s brutalnom i produžit akciju..kao ovaj mjesec.. Zato vjerujem da će bonbon uvijek morati imati nešto... Nema spavanja. Ak se uspava korisnici odoše, uzimaju 2-3 mobitela.. Žongliraju..![]()
tako je
pa mi smo drzava koja ima vise mobitela nego gradjana
rijetko tko da nema dva mob-a
poslovni-privatni
privatni-privatni
poslovni-poslovni
ja isto imam dva mob-a a tri broja i vise mreza (ovisi u kojoj se drzavi trenutno nalazim)
1xbonbon plus simobil(dualsim c3322)
1xbonbon (HD7)
zongliramo mi hrvati u svemu
nije ni cudo
dobro je da nas uopce jos ima
edit:
al je danas ova tema posjecena haha![]()
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
To je istina, ali za mene je brutalna od tomata trajna ponuda. Ako ne zaboravim imat 55 kn na računu (a neću), onda znam da će mi ta tarifa vrijediti sve dok ju budem htio koristiti. A ovo kod bonbona mogu sad koristit 3 mjeseca i onda mi mogu 30.9. reći "to je bilo to"
No ajde, vidjet ćemo šta će biti nakon 30.9.
Al možemo i mi korisnici reći to je bilo to... A moramo žonglirat kad nitko ne nudi cjelovitu ponudu - evo ovo u bonbonu se sad može nazvat cjelovito. Inače il nema interneta, il je ograničeno il sitna slova...i onda moraš uzet jednu tarifu zbog novog moba, druga za obitelj, treća za ostale mreže, četvrta za internet..
Bonbon cijene i ponuda su sada ok-ali ako nam uvale patku pa ponovo prepolove pakete il ukinu 50% biće zla... Zamjerit ćemo se žestoko..![]()
I ja malo trošim, jednostavno ima dana kada uopće ne zovem nikog, dogodi se da u jednom danu znam ponekad i "premašiti" ali sve u svemu sam u klasi onih koji nisu nonstop na telefonu.
Kada malo izračunaš, i uzmeš svega po 1000 (hajde net je sad 2Gb, no zato imaš prema svim mrežama od tih 1000 koje pošteno platiš samo 400 minuta, pa budemo rekli da se iskompenzira izgubljeno dobiveno, i opet - kako kome jer su nekome bitnije minute nego promet) ali te ispada pazi sad - 180 kn! Što uopće nije mali novac naspram drugih. Ma iako druge mreže naplaćuju uspostavu poziva, svejedno nemožeš potrošiti cca 120 - 130 kn "ibera" na osnovnu tarifu.
Sve u svemu, pomak na bolje, i da se vratim na početak posta meni dosta jer nisam potrošač. No, ovime sigurno neće zaustaviti većinu koja više telefonira da migrira u Tomato jer je 400 minuta naspram 1000 ipak malo, a tamo za 5 kn manje dobivaš onda budemo rekli gratis 1 Gb prometa i sms-a da prste istrošiš.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Ja dosta telefoniram ali unutar bonbon mreže jer 90% ljudi s kojima pričam su u bonbonu. najviše zovem curu i pukne mi nekij 800min mjesečno, 200-250sms i 30min izvan mreže 100mb interneta. sada će me to koštati 50kn. iako bi mi dobro došlo barem 150mb umalom paketu...
Bonbon je tu da uzme velike pričače prema malom broju ljudi-koji isto imaju bonbon.. Na taj način su uzeli 40ak kn ali bolje nego da tih 40 pa i više kn odu konkurenciji... Kad uzmemo to u obzir ponuda je odlična, potaknut će ljude da jeftino zovu i druge mreže..uplate 80kn umjesto 40.. Mene je šokirao paket 4gb. Nisam se tome nadao... Sad napokon mogu da nemislim na svaki megabajt. 45kn i miran sam. 90kn - 8gb! Evo, to nemogu na brutalnoj a ni bilo kojoj drugoj..a malo mi 1gb.. Tko puno priča-60kn 800minuta bez uspostave i sekunda je obr.
Koji nisu ušli u promociju 2020.također dobiju bonbon minute kupnjom velikog razgovora...
Rijetki su oni kojima treba sve troje u ogromnim količinama: 2000min,2000sms, 20Gb. Meni je sms nebitan-neda mi se tipkat. Razgovor-svi su mi u bonbonu, nemam naviku razglabat. Zato interneta nikad dosta...i čini mi se da će mi upravo ta modularnost biti odlična sada. Ak mi treba 8gb za razumnu cijenu-nema problema. Ak mi treba 800min za ostale mreže po razumnoj cijeni-nema problema! Ja zadovoljan novom ponudom!
Još da vidim kak će taj push se ponašati...
Eto što nam operateri čine tim datumima isteka, tajanstvenošću..čine nas paranoičnim!
"Što ako ne produže akciju? Što ako ukinu? A šta ako netko drugi da nešto bolje?"
Ali uvijek će biti nešto bolje, jeftinije, kvalitetnije..ne treba se brinuti previše. Nego samo tu i tamo provjerit gdje je trava zelenija i gdje je ima više pa tamo prenijet broj...naravno ukoliko trenutnu livadu vlasnik zapusti..trava se osuši.
Zato, ukoliko je operaterima stalo imati na livadi sisavaca onda ce i produzivat akcije i zaljevat travu!
Na nama je da bezbrižno pasemo na livadi koja nam se čini najzelenija - neko je i daltonist,al šta se može..![]()
imal ovdje još goveda sem mlesica?? sorry, morao sam![]()
- Opera user
--- COD2 expert
@mlesic
Kako ces se sada navici na bonbon probleme sa prekidom data prometa, iznenadnom tisinom od par sekundi kad pricas s nekim,...?
Pricao si da si odusevljen izostankom tih nuspojava na tomatu.
Mene ti problemi najvise odvlace od zelje da ponovo koristim 3G signal i data promet kod bonbona! :-(
Pa rekli su da su popravili push, zato dok se ne uvjerim da šljaka sve, brutalna ostaje aktivna.. Ta nisam govedo..il ovca..Šta će mi 4gb ak ih nemogu potrošit... One tišine se javljaju i u t-mobile koliko sam shvatio..ak se nastavi valja pisat pritužbu.. Zasad na 2G sve ok. Kad uzmem paket na bonbonu valja žešće istestirat...
Eto zašto smo primorani imat 2-3 mobitela! Inače mrzim imat 2 moba..
Tomato - i dalje sam oduševljen kvalitetom!
Bookmarks