Bonbon je tu da uzme velike pričače prema malom broju ljudi-koji isto imaju bonbon.. Na taj način su uzeli 40ak kn ali bolje nego da tih 40 pa i više kn odu konkurenciji... Kad uzmemo to u obzir ponuda je odlična, potaknut će ljude da jeftino zovu i druge mreže..uplate 80kn umjesto 40.. Mene je šokirao paket 4gb. Nisam se tome nadao... Sad napokon mogu da nemislim na svaki megabajt. 45kn i miran sam. 90kn - 8gb! Evo, to nemogu na brutalnoj a ni bilo kojoj drugoj..a malo mi 1gb.. Tko puno priča-60kn 800minuta bez uspostave i sekunda je obr.
Koji nisu ušli u promociju 2020.također dobiju bonbon minute kupnjom velikog razgovora...
Rijetki su oni kojima treba sve troje u ogromnim količinama: 2000min,2000sms, 20Gb. Meni je sms nebitan-neda mi se tipkat. Razgovor-svi su mi u bonbonu, nemam naviku razglabat. Zato interneta nikad dosta...i čini mi se da će mi upravo ta modularnost biti odlična sada. Ak mi treba 8gb za razumnu cijenu-nema problema. Ak mi treba 800min za ostale mreže po razumnoj cijeni-nema problema! Ja zadovoljan novom ponudom!
Još da vidim kak će taj push se ponašati...

Bookmarks