A čuj, po defaultu na ext ide samo apk, dok dalvik, libsi i ostali data podaci idu na internu. Postoji skripta za micanje dalvika na ext pa možeš probati, trebalo bi ti osloboditi 30-40 MB. Nema smisla stavljati cm7r2 hboot jer ćeš imati još manje interne memorije. Tebi bi trebao biti cilj smanjiti veličinu roma/sistemske particije i za isto toliko povećati data particiju
Ako želiš ići dalje možeš obrisati dosta stvari iz roma (osloboditi mjesta na /system particiji) i neke aplikacije prebaciti na system putem Titaniuma (convert to system app). Dalvik i sve ostalo ti i dalje ostaju na /data (ukoliko ih skriptom nisi prebacio na ext) pa je dobitak u ovom slučaju ovisan jedino o veličini samog apk fajla. Minus je što se neke aplikacije mogu čudno ponašati i FC-ati.
Ako pak hoćeš ići u ekstreme možeš skrojiti hboot po mjeri tako da izvučeš maksimalno korisničke memorije. Potrebno je prvo srezati rom (obrisati sve što ti ne treba) kojeg ćeš flešati, testirati i vidjeti koliko prostora treba. Na osnovu novog roma i prostora kojeg traži trebaš napraviti custom hboot sa sistemskom particijom da odgovara tvom novom romu. Ako me pitaš što treba brisati iz roma, to je dosta subjektivno. Ja sam maknuo apsolutno sve fajlove što mi ne trebaju i koji ne utječu na rad sustava u cjelini. Bilo je tu dosta metoda pokušaja i pogreški pa je poželjno poznavati adb i sve raditi "live" preko kabla, a ne svako tolko flešati izmjenjen zip. Vezano za custom hboot to je vrlo škakljiva operacija i možeš ubiti mob. Ako se ne želiš igrati s tim baci oko na ove već skrojene i provjerene hbootove. Trebaš imati na umu da na ovaj hboot možeš stjerati možda još samo par romova - ostali jednostavno neće stati i osuđen si prvo na promjenu hboota pa onda na flešanje.
Nema više podrške za Oxygen i Desire. Nitko od developera više nema Desire, a 2.3.2 je i ovako službeno zadnja verzija koja je izašla i za SGN odnosno SGS2. Davno je to bilo kada je izašla prva beta Oxygena... A i štekala je u pm![]()

Odgovori uz citat
Postupak bi trebao biti jednostavan, a ako zapne imaš u tutorialima youtube video s cijelim postupkom.

Bookmarks