OK je ponuda, bio bih više sretan da ste to napravili bez ovih najavljanja i odugovlačenja jer sam (naivno?) očekivao nekakvo veliko iznenađenje. Ovako sam ravnodušan iako je zapravo jako dobro za moje potrebe![]()
Znači brutalni sim u smeće! A bilo bi dobro da uvedu i jako velike-makar nek su i malo skuplji od konkurencije al da postoje kad i kome zatrebaju-da ne bude jedino rješenje promjena mreže...
Bonbon je uvijek bio za manje potrošače, tako da je ovo sada ok. Pogotovo u kombinaciji s 50% za nadoplatu. Bez toga bi bili opet na istom..
OK je ponuda, bio bih više sretan da ste to napravili bez ovih najavljanja i odugovlačenja jer sam (naivno?) očekivao nekakvo veliko iznenađenje. Ovako sam ravnodušan iako je zapravo jako dobro za moje potrebe![]()
a da li ostaje popust na pakete kada se nadoplati bonom od 80kn?
Evo sto se dobije za 50/55kn usporedba za tomatom i simpom:
za 50kn:
160min. = 30kn
120 sms= 10kn
100mb =10kn
Ako se uplati 80kn i dva paketa se prepolove pa se moze dobiti za 55kn:
400min (+600 bonbon) = 30kn (orginalno 60kn)
120sms=10kn
600mb= 15kn (orginalno 30kn)
To inace jos i vise vrijedi jer je bez uspostave poziva!
I obračunska jedinica igra veliku ulogu!
ma znao sam ja da nece biti neke vece revolucije
samo poduplavanje
a koliko su to najavljivali
uhuh
velike razgovore ste trebali staviti 1000min sa ogranicenjem 200min prema tomato-svi znamo zasto i to bi bilo to
ali dobro
koliko ste pricali(bonbon) o ovome ja sam mislio ima da pokopate konkurenciju-savrsenu i brutalku
ali ajde moram opet pohvalit bonbon zbog odlicnog takta i smanjivanja cijena za poduplavanje paketa i za akciju 50posto u nadoplati od 80kn
jos jedan mali edit:
steta sto u srednjem paketu razgovora nema bar 50 min prema svim mrezama vec samo bonbon
recimo 100min bonbon i 60 min sve mreze
to bi bilo super za one koji manje prcaju ovaj pricaju
Zadnji uredio velidar-hrkac : 21-06-2012 u 10:42
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
A dobro je za one koji manje pričaju - meni je 100min previše, znalo mi je propast skoro pola paketa od 80min prema drugim mrežama. Prema bonbonu potrošim zato 800-tinjak min. Poruka eventualno 50, ali zato interneta nikad dosta! Uglavnom sve mi je preko interneta... U tom segmentu su sada najbolji - jer ima paket od 4 GB! A maksimum je 1GB koliko znam svuda...čak je i cijena od 90kn (45kn 50% popusta) ok.
Tko si izorganizira da imaju bonbon s kim više priča - može se sasvim lijepo izkombinirati i proći jeftino... A veći pričači imaju zato Revoluciju, Savršenu, Totalnu+....pa udri neograničeno* (*do određene granice)...
Upravo prednost bonbon je kombinacija paketa - a paketi sada ipak izgledaju solidno! 1000sms nije malo, 400 min prema drugim mrežama bez uspostave i obračunska sekunda nije za baciti...a 4 GB u ponudi za 45kn! (Na vip pretplati uz carnet 5 GB je 75kn...)
Sada se bonbon ipak može pohvaliti kako je internetski orijentiran! Pošto neki smartfoni (xperia U) nemaju sd card slot - dropbox i internet predstavljaju bitnu komponentu! Čak se i uz mobitele daje desetine giga na dropboxu, box-u...
-->evo, kada je nešto dobro treba pohvaliti...(iako nije bila potrebna najava, dovoljno je bilo poduplati pa nas iznenaditi - efekt iznenađenja bi bio bolji, ovako smo očekivali čudesa)
Zadnji uredio mlesic : 21-06-2012 u 10:49
De sad iskreno odgovori, koliko od tih 1000min/SMS/MB iskoristis tj potrosis? Dajem ruku u vatru da ti necega ipak ostane na kraju obracunskog razdoblja i propadne. Prednost bonbona kod minuta razgovora je obracunavanje na 1sec i nema uspostave poziva, sto znaci da nema dodatnog troska.
Meni ova nova ponuda skroz okili mi je mozda trenutno ok s tim da se dobijaju 2 paketa po duplo nizim cijenama uz nadoplatu od 80kn do 30. rujna.
Moja pohvala ide za ovaj paket od 4 GB. Jedina zamjerka je to što se ne zna dokad će trajati ova fora s 2 paketa po 50%, tj hoće li toga biti i nakon 30.9. Da znam da će i nakon tog datuma ostati da se dobije barem jedan paket jeftinije za nadoplatu od 80 kn mislim da bih se vratio na bonbon![]()
@velidar-hrkac
Ja trenutno koristim mali paket razgovora i trosi mi se prema ostalim mrezama, jer imam i onu opciju 1000 min. prema bonbonu za uplatu bona od 40kn.
ajde super
ja bio ubijedjen da su ti pozivi samo za bonbon
uostalom uvijek imam najveci paket razgovora i najveci paket net-a
a sms najmanji
dosad sam bio zadovoljan
a odsad za iste novce cu biti jos vise zadovoljniji
bonbon rules
sad nadoplatim bon od 80kn
i za 70 kn imam :
1600min prema bonbonu
400min prema ostalima
2gb interneta
120 poruka
taman onoliko koliko mjesecno trosim
cak i vise nego sto mi treba
i sve to bez uspostave i takt 1 sekunda
dakle iskoristim sve do zadnje sekunde a ne kao kod konkurencije
Zadnji uredio velidar-hrkac : 21-06-2012 u 12:32
Ova opcija će mi bit super kad odem na more. 4 gb, za 2 tjedna.internet SIM-ica mi skoro onda ni ne treba.
Ovih 300 mb kaj sam imal nikad nisam do kraja potrošil, kaj bum sad sa 600...
Uglavnom sviđa mi se ovo novo. Mali paket se isplati (inače nisam aktivirao male jer su, premali. A srednji preveliki). Sad mi je taman sve.![]()
One day, sky went blue...
bonbon.... svaka čast!
u zadnjih 2 mjeseca napraviše više nego od starta do tad..
- Opera user
--- COD2 expert
Otkad postoje paketi...Pa uz onu opciju 1000 min. prema Bonbonu do 2020., takav mali i srednji paket ne bi imao smisla
A koji si onda aktivirao?
Ponuda je OK, da je jos uvedeno i nekakvo produzeno trajanje paketa i provjera trajanja istog, bila bi perfektna vecini.
a tih 4gb isto vrijedi mjesec dana?znaci propadne ako se ne potrosi u tih mjesec dana od dana aktivacije?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
jedini eventualni problem je što je rok trajanja ovoj ponudi 30.09.
Da, promo ponuda od 21.6.-30.9.
ma produzit ce 100posto
nesmiju dopustit da ih konkurencija zgazi
ionako je sad konkurencija bila brza
dakle bonbon kaska za konkurencijom
tj kaskao
sad je u nekim segmentima i bolji
iako su brojke manje-tj nigdje nema ogranicenja nevidljivih ili smanjenja brzine kad se predje odredjena gb?
ili ja to nigdje nisam vidio
meni je bonbon super jer mogu kombinirati i na kraju mjeseca mi ne propadaju kune ili megabajti
kao sto sam gore naveo:
veliki razgovori,2gb int, i 120sms
meni sasvim dosta i sve to za 70kn-ako nadoplatim bon od 80kn
i to sve bez uspostave,sekunda/takt
bar nema laznih obecanja-tipa neograniceno-kad ono opet ograniceno
nije ni neograniceno vise ono sto pise da jest hihi
Za 15 kn aktivirao 160 min, napokon mogu s nekim malo duze popricat (5-10 min) iz druge mreze, a da nije skupo.
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
Bookmarks