Sukladno ovim predvidjanima da namjerno kasne (da sto manje ostane vremena za prelazak konkurenciji) kladim se da ce oko 26-27.6. objaviti novu ponudu!
Znam da se moze prijeci konkurenciji i 29.6. (30.6. subota?!?!) ali velika vecina korisnika to ne zna, a na to i racunaju
A opet ako su ove pretpostavke tocne onda nove pogodnosti u bonbonu nece biti ni do koljena Brutalno pa se nema sto cekat.
Samo da ne razocaraju, nadam se da prate zelje i zahtjeve korisnika ovdje i nadam sr da ce biti win-win situacija - mi zadovoljni dok druga strana dobiva pozitivne kritike -> word of mouth -> novi korisnici.
ma meni je ovo klasični brain fuck! umjesto da dođu i kažu npr, nova ponuda će biti objavljena 28.06 i vrijedit će od 01.07. oni se ponašaju kao da je ponuda sveta krava. najiritantnije kod njih je taj brain fuck, nikad se ništa ne zna, sve će biti, ako bude javit će i nikada ti ne mogu dati informaciju koju tražiš kada ju tražiš nego kada oni budu htjeli.
Uzeo si mi riječi iz usta. Ovo njihova obećanja i najave su toliko neozbiljne i isprane da stvarno ponekad izgleda kako je voditelj cijelog odjela neki teenager koji nije siguran što bi, a što nebi.
Dajte se jednom odlučite, ako nešto najavite, onda neka bude definirano datumom i neka bude transparentno što je i koliko se toga dobiva za određenu svotu novaca. Iskreno ovo su bezvezarije. Obećati nešto (neznamo što), i obećati za ubuduće (neznamo kad) wtf ?!?
![]()
Rađe šutite i ne govorite ništa - kada nešto napravite, tada objavite da je ponuđeno pa tko voli...
Every man is a genius until he opens his mouth.
Previše očekujete od Bonbona. On je HT-ova duda varalica koja služi samo kao prirepak T-mobilu. Ništa od Bonbona, možda tek povremeni bljeskovi...
ja sam malo prije poslo stanje na 0977 i dobio sms sadržaja:
koristim trenutno srednji paket i za pozive i za sms. sto bi znacilo da su paketi poduplani za iste nofce.Imas jos xx od 160 minuta razgovora.
Imas jos xx od 400 poruka.
Nemas...
zasad je tako, ko zna kako ce bit dok postelaju sve.
Isto vrijedi i za male pakete...
Tako je, od danas su paketi poduplani. Za istu cijenu, dupli iznos.![]()
Meni nije ništa poduplano...
Svi paketi koji se aktiviraju ili reaktiviraju od ponoći (ova ponoć koja je iza nas) su poduplani.![]()
Ne, nije poduplan dnevni. Samo mjesečni. Na webu će biti brzo. Nadamo se već kroz 1h.
smoto, piše malo iznad, od danas svi paketi koji se reaktiviraju ili aktiviraju, za istu cijenu donose dupli iznos minuta/sms-a/MB-a.
Za sada ovo. A za buduće pakete/opcije ćemo vidjeti. Nova ponuda su dupli paketi!
Jel i veliki poduplan?
A jako veliki? A bilo bi bedasto da veliki nije
poduplan jel onda bi se za iste novce više isplatilo uzet 2 srednja..
A i bedasto je neke povećat a neke ne..![]()
kad izračunam - baš i nije nešto. Kad bih želio svega 1000 (kao kod konkurencije) koštalo bi me opet iznos koji je popriličan.
No, iskreno nisam se čak ni tome nadao.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Vjerujem da ce uvesi i sms i razgovore u jako veliki-zašto ne? Dok smisle količinu.. A ak je poduplan veliki net na 2gb onda i jako veliki bi trebao na 4. U tom slučaju tomato brutalna ode u smeće..![]()
Je internet je 0.1, 0.6, 2 i 4Gb! jako velike razgovore i sms za sada neće uvoditi, a i bili bi preskupi s obzirom na konkurenciju... pazi 90kn za 800sms, a u simpi dobiješ neograničeno + 1000min + 1GB za 50kn...
Zadnji uredio partwish : 21-06-2012 u 09:48
Bookmarks