Svi linkovi u tutorialu su ispravni, a tako i za hrvatski glas koji je štoviše dodan kao privitak na sam forum i ne može biti neispravan.
Ja sam skinu igo navigaciju i radi normalno,samo me iritiraju srpski glasovi,jer nema nasih,ovdje sam pokuso skinut al su neispravni linkovi,pa me zanima di mogu skinuti,hrv.voice za igo navigaciju???
Svi linkovi u tutorialu su ispravni, a tako i za hrvatski glas koji je štoviše dodan kao privitak na sam forum i ne može biti neispravan.
Ma ja sam lose instalirao nisam bas detaljno sve pogledao, pa je falilo gomila fajlova, jer je ona instalacija samo za app, a nema pola drugih stvari, dodao sam sta je falilo i sad je sve uredu![]()
Ajd, glavno da si sredio.
Tutorial je updejtan. Sada je više noob proof
Ako imate što za dodati/preporuku recite
Ukratko ide ovak:
1.aplikacija
2.skin
3.karte i dodaci
edit- dodan stretched skin koji radi normalno na HTC One X
Zadnji uredio yager : 13-06-2012 u 20:23
Je li ima i jedan skin da radi normalno na samsung galaxy 3 i gdje da ga nadjem. Ovako sa ovim 960 izgleda kao da sam ga iskuhao u ves masini pa se skupio.
Galaxy S3 ili Galaxy 3? Za S3 nista od full.screena, samo stretched skinovi trenutno..
Sorry S3 je u pitanju sa RebornSkinV1.5.6_Android_960+_Stretched mi bude sasvim mala slika a sa 960+ onako otprilike 2/3 ekrana. Hvala za odgovor
Imam instaliran odnedavno iGO My Way na mobu,ali mi u zadnje vrijme ne pokazuje znakove,tj navodi me u pogresan svmijer,ne pozna je dje zabrana skretanja,preko pune linije i tako to,pa mi pomozite sta da ubacim da mi to radi,jer nevrijedi mi sta bez toga navi
ex-yu mapa su u pitanju,hvala
Skinuo sam kompletno sve iz 3. posta, ali sad neznam koju mapu da stavim. Koju mi preporučate, koja je najdetaljnija? Od Navteq-a?
A drugo pitanje je da li sada mogu staviti samo kartu hrvatske, pa poslije dodavati ostale zemlje ako mi budu trebale, mislim da li postoje neki problemi ako se naknadno dodaju karte?
Stavi Navteq.
Da, kasnije možeš dodati karte ostalih država.
Jel iGO MyWay v8.4.3.179971 Thin 1.7 skin obavezan za skinuti i gdje ga mogu skinuti jer tamo nisam vidio nigdje da ima link ili nesto?
sorry...nisam skuzio da je APP.rar ta aplikacija
Zadnji uredio ravilov : 21-06-2012 u 15:41 Razlog: postoji gumb Uredi post
Imam problema sa glasovima.
Zapravo njih uopće nemam. Bez obzira dali selektiram na telefonu HR ili SR kokoš obadvije šute. Očito sam negdje nešto zeznuo jer sam na telefonu (kartici) uspio naći samo wav fajlice sa navođenjem ali na ruskom. Ima li ideja?
Zadnji uredio Corvin : 21-06-2012 u 20:44
Imam dojam da si odzippao voice file. AFAIK treba ga kopirati direktno, bez otpakiravanja.
NIsam. Voice file je zipan. Probao sam ga i odzipati ali onda se aplikacija uopće neda pokrenuti.
Danas sam sve nanovo instalirao (na drugu SD karticu).
Odabrao sam drugi skin, stavio sve moguće glasove, ali nitko živ neće da mi priča?![]()
Pozdrav i u prvom redu hvala na omogućenoj aplikaciji! Instalacija po tutorijalu je prošla savršeno (u root mobitela - galaxy s advance).
E sad, imam pitanje, instalirao sam navteq karte za Hrvatsku, i skinuo buildings i phoneme kako je i napisano u tutorijalu:
NQ.part01~10.rar > Navteq 2011.Q4 karte (sadrži HNR, Map, POI)
BU.rar > Building iz Navteq 2011.Q3 karata (3D građevine)
PH.rar > Phoneme iz Navteq 2011.Q3 karata
Međutim, ni u buildings ni u phoneme nema croatie. Otkud da povučem 3D podatke?
Također bi me zanimalo da li se pojavio neki drugi glas osim Nataše jer je zbilja očajno napravljena! (vidio sam u ovoj temi da ga još nije bilo, da li je možda došao?) Čak je i na t-wisepilotu bio bolje napravljen zvučni zapis.
Unaprijed hvala!
ljudovi molim za pomoc, blizi se odlazak na more, planiram ici u makarsku pa bih volio koristiti malo taj iGo. Iz nekog razloga mi 8.4.3. nije htjela raditi na Samsung galaxy S+ pa sam skinuo 8.4.2, naravno mape i sve ostalo sam skinuo, instalirao, radi ko curica
Medjutim, pokrenem nav., odredim put (odredište), iskalkulira rutu i onda patnja, trazi gps poziciju po sat-dva i na kraju ugasim. pokusao sam i sa tutorijalom http://cafe.mobil.hr/threads/69098-A...9spori-GPS-fix ali bez uspjeha, nema gps pozicije i to je to, stalno mi stoji da sam u parizu i traži poziciju....ima li neko rješenje za to? pliz pliz pliz
Kako namjestiti na navigaciji slova s kvačicama,npr da mogu upisati Čakovec,ili Đakovo i sl...?
@ Željko27
Nema tipkovnice sa našim znakovim. Ali i nema potrebe. Pišeš Dakovo ili Cakovec i iGo će ti sam ponuditi Đakovo.
@dragan_ba
Pogledaj u sys.txt pod [gps] da li su ti upisani port i baud. Ako jesu probaj ih mijenjati ili ih probaj izbrisati pa će iGo možda naći automatski.
@cyro
Phoneme za HR ne postoji. To je nekakav file koji služi za točan izgovor kod TTS-a (ako se ne varam).
Buildings potraži ovdje : http://gpsunderground.com/forum/igo-...a-fpa-ftr.html
imam instaliranu iGO MyWay 8.4.3 navigaciju dali ovdje mogu topografske karte i gdje ih mogu skinuti ako može to da radi a ako ne šta preporučujete za x10 (za planinarenje i van ceste na makadamskim putevima)
Hvala
ajde drustvo ako neko nadje za s3 aplikaciju apk sa rezolucijom za ovaj mob
Zadnji uredio cyro : 29-06-2012 u 12:52
Pokušaj provjerit da Ti neki programčić u pozadini ne koristi GPS , znaju se zvati "Locator" ili tako nekako .
Nisam baš ljubitelj "telefonske" Navigacije , tako da se oko toga previše ne trudim . Nebih baš volio svoga HTC-a ili bilo kojeg drugog telefona poput Samsunga , iPhone ili slično , držati "okačenog" o staklo auta , gdje je temperatura kao u "pećnici" , bez obzira na klimu ili slične sisteme hlađenja unutrašnjosti vozila , recimo od Zagreba do Dubrovnika . Svi ti telefoni s ovim "velikim" touch ekranima se griju , procesori su im na 1GHz i više ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks