@Sony Er.walkman,
Jesi li procitao Android FAQ kako su ti rekli?![]()
File manager se pretežno skida sa marketa direktno sa mobitelom.
Ako baš želiš instalaciju sa SD kartice ovdje ti je postupak.
Every man is a genius until he opens his mouth.
@Sony Er.walkman,
Jesi li procitao Android FAQ kako su ti rekli?![]()
Pozdrav. Ima li neko Sony Er.walkman i t-mobila skoro kupljen da vidimo jel su njihovi W41 ili neki drugi. Hvala
To ti više nema veze ako brineš radi nekontroliranog reboota.
Verzijom softvera 4.0.2.A.0.62 su to ispravili. Tako ako je slučajno nemaš, samo ga nadogradiš.
Moj je iz bonbona sad je gore 4.0.2.A.0.62,2puta sam nadogradio software prvo na verziju 58 cini mi se.
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Pozdrav. Jel moguće vratiti prijašnju verziju softwarea u mobitel 4.0.2.A.0.58
Hvala
Zašto nebi bilo moguće?
Trebaš Flashtool.
Evo ti i WT19i_4.0.2.A.0.58 firmware.
Sve je prošlo ok. Ako mob ima root prava jel moguće obrisat još neke stvari iz njega.Hvala
ako si napravio downgrade onda trebaš opet napraviti root
root explorer/mount r/w i onda briši što želiš
Mi6 Black
E sve je bilo ok i radi ali sam izgleda nešta obrisao što nisam trebao jer mi ne radi usb u stvari piše MTP driver neće da se instalira.
Pa ne mogu ponovo ubacit software ni ništa. Jel se može posebno ubaciti u mobitel neki plugin ili nešto za nadogradnju softwarea jer sam izgledai to u mobu obrisao. Hvala na pomoći.
Ili da mi netko pošalje back up iz svoga moba sa ovim WT19i_4.0.2.A.0.58 ako je moguće.
Zadnji uredio ravilov : 03-06-2012 u 15:26 Razlog: postoji gumb Uredi Post
A zašto nisi napravio svoj nandroid backup iz custom recoverya prije prčakanja i brisanja bilo čega u romu?
Pc Companion ga isto ne prepoznaje sa svojim driverima pa da napraviš repair softvera?
Sve je ok uspio sam ubaciti ponovo WT19i_4.0.2.A.0.58 ali sam ovaj puta napravio backup. Ako sada nadogradim na 62 hoće li ostati root prava. Hvala
Mislio sam sa mobitelom preko wifi jel onda ostaje sve. Hvala
Sve je prošlo ok i sada je zadnja verzija sa root user.
Druga stvar je što ne mogu instalirat custom kernal a vjerovatno zato što je mobitel zaključan ili se može nekako i sada to srediti.
Zadnji uredio ravilov : 07-06-2012 u 18:18 Razlog: postoji gumb Uredi Post
@dspacek,
Zasto ne koristis gumb Uredi post?
Opet si napisao 2 posta za redom, a prvi je baš u vezi editiranja postova. Modovi će:
Evo da ti i ja još odgovorim na pitanje u vezi zaključanog bootloadera, (iako ti je Masva sve rekao) normalno da je problem jer sa zaključanim bootloaderom nemožeš flashati custom kernel već korisititi samo ovaj stock koji imaš.
Pogledaj ovdje u postu stavku br. 3 gdje je objašnjeno kako vidjeti da li je moguće uopće otključati bootloader. (zanemari što je tema o Neo V, to što te zanima je isto na oba uređaja)
Na ovome novome androidu 4.0.4 radi sve solidno osim kamere koja dosta trza na hd snimanju što na starome androidu radi odlično.
Kada nekoga zovem uvjek mi je slušalica pojačana skoro do kraja smanjim ju sa onim tipkama sa strane ali iduću put kada nekoga zovem opet je pojačana. U meniju i postavkama zvuka je na prvi zub podešeni sve . Jel se može ovo negdje drugdje podesiti. Hvala
Zadnji uredio dspacek : 19-06-2012 u 22:47
Zasto se alarm nece upaliti ako je zagasen mobitel? Jel to do postavki u mobitelu (sony ericsson live with walkman - gingerbread) ili je tako napravljen android? Se to da rijesiti s nekom app?
Android mobiteli su ti zapravo mala računala, i ako je računalo zagašeno, ništa ne radi. Nemoj mob gasiti preko noći, samo ga stavi na airplane mode, jer time manje troši bateriju, a prema ostalima izgleda da je mob ugašen i ne mogu te dobiti.
aha,.. to nisam znao,... no dobro i airplane mod nije lose (za bateriju),... jer inace gledam pristediti na njojtnx anyway
![]()
Zadnji uredio magic_ri : 25-06-2012 u 13:11
Pa koliko ti izdrži baterija od prilike. Jesi ga rooto. Koji android imaš na njemu. Pozz
otprilike 2 dana, s tim da je iskljucen 3g, stavljena tamna pozadina, smanjena svjetlost ekrana na cca 40%,..... imam 2.3.4.,.... i nije rootan,....
Jel netko stavio ICS na njega? Cujem da ima problena s kamerom,.. trza kod snimanja 720p,... i jos neke sitnice,.....jel to istina?
Bookmarks