Ovo mi se veoma svida,pitanje kolika ce biti cijena,trebam kupit novi mob iduci mjesec?kad dolazi kod nas?
----------Sony Ericsson----------
Ovo mi se veoma svida,pitanje kolika ce biti cijena,trebam kupit novi mob iduci mjesec?kad dolazi kod nas?
Ajme, pa mobitel je tek najavljen...
Jesi li citao ove linkove uopce?
Sony Ericsson Live with Walkman™ will be available globally in selected markets from Q4 2011.
Ma jesam al kad vidim nest kaj mi se svida.nemogu docekat
Kazu oko 220 eura cijena da bi bila... Ma tesko ce taj kod nas prije Bozica tamo!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
u prodaji po cijeni od 1799kn
http://www.ekupi.hr/190294.aspx
i ovdje po cijeni od 1614,32 Kn
http://www.klikni.hr/Sony-Ericsson-L...daj-71816.aspx
----------Sony Ericsson----------
Pozdrav svima.
Zanima me ovaj mobitel http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...lkman-4111.php pa me isto zanima dal ga ima vec kod nas za kupit ( negdje sam vidio i procitao da ima,i na njuškalu je jedan ) i dal ga ima vec netko i nek napise dojmove o njemu,i dal ima nekakve poteskoce s kapacitivnim tipkama kao na xperii mini,ili sa zagrijavvanjem ili bilo kakve poteskoce..hvala.
Pa samo jedan post iznad su linkovi za kupiti ga kod nas...
Da ok,,linkovi jesu gore al me zanima isto tako dal ga je itko kupio i sto misli o njemu ,ddal je zadovoljan i jel se moze isto tako na njemu radit sve ostalo kao i na drugim mobitelima androidima makar je baziran na walkman?
Znaci dal sto ima market i slicne stvari npr ja imam xperiu x10mini pa dal je ista spika,wifi,navigacija,igre ,app..itd.? ty
Pa gore je Android, bilo bi suludo da nema Market i slicne stvari samo zato sto je Walkman. Isto vrijedi i za vecinu stvari specificnih za Android, nema nikakvog smisla da to odjednom prestane postojati zbog Walkman branda.
Ispravite me ako grijesim, iako cisto sumnjam...
Zadnji uredio robert2828 : 16-10-2011 u 18:08
Naravno da nema razlike od drugih. Tako bi i moja xperia play bila samo za igre a zapostavljena u vecini ostalog. Naravno da je punokrvni android kao i walkman. Sve ostalo nema smisla.
Evo ja sam kupio SE Live i mogu reci da je mob jako brz,gore je i novi update v.4.0...ima sve i za soma kuna je po meni odlican izbor. Mala zamjerka na kameri koja je prezrnata...ali ne smeta...
E sada mene zanima kako otkljucati ovaj mob?jel zna netko?
update 4.0 ti nije ziher...provjeri još jednom![]()
mislio je update na fw verziju 4..... a ne na android.
Zadnji uredio MASVA : 24-12-2011 u 18:25 Razlog: nemaju svi pristup EMMI
Aha...okInaće ovaj mobitel u bonbon ponudi sada za 1050 kn što se usuđujem solidno kazati - najbolja android ponuda sada za uloženo/dobiveno! Isto sam se u dućanu malo poigrao s ovim i zadovoljan. Nije prevelik a sve ima što treba za tu cijenu. I dizajn mi ok.
mobilnisvet review:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...e-with-Walkman
http://www.youtube.com/watch?v=_io5mc62r-c
a ovo? neka stalna resetiranja? ima ko koji info o tome? skoro ga kupio upravo u bonbonu,sada odustajem..
ja kupio, zasad nemam problema, W41
Ma to je neki mali postotak uređaja koji imaju taj problem. Ako baš imaš tu lošu sreću nazoveš SZK i riješiš zamjenu za drugi.
Ja ga imam tjedan dana i nemam apsolutno nikakvih pritužbi na uređaj, zapravo sam iznenađen kako malac vrti sve što mu se zada.![]()
Every man is a genius until he opens his mouth.
Stigla je zamjena za moju Nokiu N79 kojoj je pukao ekran u vidu ovog SE-a.
Bas mi je Ok, malo mi je blesavo vođenje poruka ali je valjda tako na androidu.... nemam pojma
....
Probaj neki program sa marketa, npr. Handcent SMS ako nisi zadovoljan sa stock aplikacijom.
Koristim priliku pa molim sve koji imaju ovaj uređaj (ili ga namjeravaju imati) a registrirani su na XDA Developers forumu neka ovdje daju svoj glas, ako žele da se otvori poseban podforum za ovaj model, jer je sada u sekciji sa xperiom mini,pro, active...
Naći ćete ga pod imenom: Sony Ericsson Xperia Live Walkman.
(nadam se da nije potrebno objašanjavati zašto je dobro da uređaj ima svoj vlastiti podforum)
Hvala.
Mobitel je mrak jedva cekam ICS 4.0 android za njega![]()
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Kupio sam nov mobitel Sony Ericson Live With Walkman WT19i Sve je super Ali imam jedan mali problemcic.Skinuo sam sa interneta aplikaciju Talking Tom I to sam prenijeo na memorisku karticu od mobitela napravio sam i folder Talking Tom Ali kad na mobitelu udjem u folder Talking Tom bude prazan nema ono Da se instalise. Ubacivao sam svoju memorisku u mobitel samsung i900 omnia da vidim da li tamo ima tamo ima moze da se instalise a na mom mobitelu Sony Ericsonu kada udjem u Folder Talking Tom pise nema podrzanih Datoteka.
Mozeteli mi objasniti sta trebam uraditi Molim vas.Novi sam na forumu.
Hvala.
Za instalaciju aplikacija koje si stavio na SD karticu (koje nisi direktno skidao sa marketa mobitelom) ti treba neki file explorer.
Recimo ES ili Astro.
Nebi ti škodilo pročitati AndroidFAQ
Zadnji uredio ravilov : 14-02-2012 u 16:07
Bookmarks