slazem se, manje-vise romovi su jako slicni....
razlozi zasto se ne vracam na "stari" rom su:
-gps, tocnije sa ovim firmwareom i rom-om, mob. pronadje signal strahovito brzo, za max. 5-10 sec, BEZ upotrebe
a-gps!
- nemam ni jedan "force close", ma koliko god maltretirao mob.
- max. broj pozadinskih aplikacija nikad ne prelazi 15, najcesce oko 10-12!, kod "starih" romova, znalo ih je biti izmedju 40-50....
- wi-fi, radi fenomenalno, ni jedan promasaj.....
- 3g i mobile data, rade besprijekorno, prije se znalo dogoditi da cekam i po30-60 sec., dok mi se ukljuci mobile data...
- brzina kojom na 3g mrezi skida podatke...(koristim opera mobile!)... fenomenalno!!!
rekao bi, naravno subjektivni dojam, da mobitel prilicno "lakse dise...."
- i na kraju skoro pa najvaznije, baterija je jos bolja, (izuzetak su neki romovi, napisao sam prije i koji), anryl i cobra su zadivljujuce dobri...
btw, tem. baterije ovih dva dana nije prelazila 30-31 C., a prije bi bila i preko 35-36 C.
eto, to su razlozi, zasto se ne vracam na stare romove, nadam se da sam komu i pomogao....
3 dana kasnije....
naprosto sam odusevljen brzimom spajanja wi-fi,(ni jedan promasaj, ni jedno pucanje veze, signal stabilan i na vecim udaljenostima....!!!) 3g mreze, a NAROCITO brzinom pronalaska gps pozicije....na otvorenom prostoru izmedju 10-15sec., bez upotrebe a-gps...!!!!!!!!!!!!!!!! strava....
kod "starog" roma, to je nekada trajalo i po 5 min., nekada cak i vise...
jos nesto...
kad ostavim mob. puniti preko noci, baterija je ujutro urednih 100%, kod "starog" roma, izmedju 96-98%....!
uz moje skromno znanje i iskustvo, nisam primjetio nikakav bug....., kingcobra, preporuka.....![]()

Odgovori uz citat

, al to je nebitno.
Bookmarks