Nije to bitno, sada ne moraš ništa mijenjati. Ženu ćeš prebaciti na mjesto člana kada potpišeš OTPO i uzmeš si mobitel. Također obrati pažnju da se ne isplati produživati ugovor kao nositelj neke obiteljske tarife, već na single tarifi, a onda ući u obitelj kao nositelj. Kada obaviš sve što sam ti rekao javi se pa ćeš dobiti upute kako uzeti uređaj, pošto ćeš to moći tek u srpnju.

Pitanje za iskusne:(povodom informacija od @unique2105):
Odakle ti info da se na prijelaz bonbon broja može ostvariti popust na pretplatu, već je ovdje pisano da ne prolazi kroz sustav takva kombinacija. I sam nisam to uspio napraviti, dok je s tele2 prepaid brojem prošlo bez greške. Možda je moguće jedino sa single tarifom.
= Citat = Izvorno postao miha013 Pregledaj post
Kao što sam i rekao, probao sam obaviti prijenos s Bonbon brojem. Isprve mi je djelatnik T-centra govorio da popust -50% uz prijenos vrijedi samo za postpaid brojeve, ali vidio sam da to govori samo zato što mora. Nakon što sam rekao da znam da prepaid brojevi također prolaze kroz sustav te da mi prebaci bonbon broj, savjetovao mi je da to ne radim jer se 097 brojevi nalaze "unutar" njihove mreže te da nema šanse da takav prijenos prođe.
Potom mi je rekao da odem u Vip/Tele2 i uzmem karticu za koju će mi odmah napraviti prijenos i popust, što sam i napravio. Popust je aktiviran i sve prošlo ok. Zanimljivo, na zahtjevu za prijenos broja, djelatnik je taj broj označio kao postpaid broj. Očito njihov sustav ne primjećuje razliku.