Kao što sam i rekao, probao sam obaviti prijenos s Bonbon brojem. Isprve mi je djelatnik T-centra govorio da popust -50% uz prijenos vrijedi samo za postpaid brojeve, ali vidio sam da to govori samo zato što mora. Nakon što sam rekao da znam da prepaid brojevi također prolaze kroz sustav te da mi prebaci bonbon broj, savjetovao mi je da to ne radim jer se 097 brojevi nalaze "unutar" njihove mreže te da nema šanse da takav prijenos prođe.
Potom mi je rekao da odem u Vip/Tele2 i uzmem karticu za koju će mi odmah napraviti prijenos i popust, što sam i napravio. Popust je aktiviran i sve prošlo ok. Zanimljivo, na zahtjevu za prijenos broja, djelatnik je taj broj označio kao postpaid broj. Očito njihov sustav ne primjećuje razliku.
Jedno pitanje ispravljachu: Rečeno mi je da se +club bodovi ne mogu koristiti na broj koji ulazi u obitelj, tek nakon 3 mjeseca. Zato sam naručio Huawei G5510 za 8kn, nije mi bilo toliko bitno koji ću mob uzeti pa se nisam prepirao. Je li on bio u pravu, pošto si mi ti rekao da se to može izvesti, na način da se broj ubaci u obitelj, te se onda koriste bodovi?

Odgovori uz citat
Bookmarks