"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Haha, a nisam pazio dok sam pisao![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
kad netrebas macku imas ih na sve strane a sad kad ocu macica nemozes nac nigdje od pule pa do crikvenice(bez bolesti,muskog i da lici na nesto)
Zato uzmi psa
Uz sva moguca utocista i azile za zivotinje, nemoguce je da je to toliki problem.
Pala mi je meteorološka sonda u dvorište![]()
Ako je to primjer teškog pitanja...
Ja se sjećam- a radio sam to prije godinu dana.
To da je bilo pitanje koliko je likova u U registraturi...![]()
A, ovdje onak imaš 3 lika.
Mario- sad kad ti dvorište proglase Area 52![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
meni je zapravo najveca fora kak ekipa masovno hoce muskog macica.
misleci kako je rijesila problem nezeljenog podmlatka jerbo muski macici ne radjaju.
istina. ne radjaju.
ali cim dostignu spolnu zrelost, a nisu kastrirani, bye bye cute little kitty, i more suza kod ukucana. jer 90% macora zavrsi pod kotacima/u raljama cucka/isprebijano i izgrizeno do nepopravljive tocke od strane jacih macora/nastavi niz kad krenu okolo traziti cure.
ljudi, ne zajebavajte se s mackama.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
moj mačak je najjači u selu, susedu je šajbe na autu razbil jer je mislil da ga bu zgazil ^^
laku noć!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ravilov-dogovorio sam se sa udrugom iz novog vinodolskog da pogledam 2 macica koja su mi se svidjala i na kraju su donesli ono sta uopce nisam trazio plus sta su kost i koza,imaju bolesne oci,trbusi im napuhani(gliste valda)....
cuo sam se sa udrugom iz rijeke jer sam vidio oglas na njuskalu da bi ispalo da se ipak jos ne poklanjaju nego tek za 4 tjedna..
udruga iz rovinja ista prica kao sa ovom iznad.
tip iz pule tvrdi da ima bijelog macica al ispada da su sve tri bijele zenske...
La_luna-moj macak koji je krepao nakon 12-13 godina nije bio kastriran i nikad ga nije zgazio auto a normalno je to da ode lola na 2 tjedna i vrati se 3 kg laksi. svoja jaja nedam pod skare pa necu dat ni od macka jer to je onda kofer a ne macak
macki je mjesto ispred kuce zajedno sa dva psa koja jos ispred sjede(jedan je iz azila jedan kupljen)
slazem se sa tim "spasavanjem" zivotinja al necu bolestinu doma vuc
Oprosti ali ne mogu ni najmanje suosjecat jer ocigledno macke dozivljavas bezosjecajno, kao bezivotnu robu, sto niti shvacam niti podrzavam.
A i ovo da ne das "jaja pod skare", to je tipicno nezrelo musko machisticko prekenjavanje. Ja eto recimo actually razmisljam o tom zahvatu, ako time gubim nekakvu "muskost", to znaci da ni prije toga nisam bio musko. Osobno ne smatram to nikakvim gubitkom nego zrelim i odgovornim ponasanjem za odraslu osobu.
da zato sam proslog macka imao 12 godina jer me nije briga. neznam od kud si al tu di sam ja rijetko tko ima macku u kuci i onda joj rezat jaja da nebi isla okolo. ako ce ic neka ide zna di joj je kuca tko joj je gazda jer se uvijek vrati.
ako sam ja protiv toga to nije nista nezrelo nego imam drukcije misljenje od tebe-kao i obicno
Ah cuj, ne znam kako je bilo s tim mackom prije, sudim samo o ovome kako sad pricas.
Nema apsolutno nista lose u tome da imas drugacije misljenje, ima samo lose u razlozima tog misljenja ("nisi vise musko").
Samo kazem - ako je to jedino sto te cini "muskim", onda i nisi musko, samo se zavaravas.
Mačak će otići za mačkama, uvijek, koliko ja znam. Imaju taj nagon. Samo je pitanje da li mačak ima sreće da ga auto nebu zgazil.
I dobro ravilov kaže.šta je tu ne-muško u "rezanju jaja"?
Pitam se u šta će se ova rasprava pretvoriti.![]()
One day, sky went blue...
Vidim da nema smisla ovo,meni macka ne umire nego krepa,bez jaja to nije macak nego macka...ja bez jaja nisam musko nego danijel samo.
I da imam zenu i dvoje dijece pa se smatram za musko ko sumlja da sam musko moze provjerit...
Sad te pustam da si punis jaja meni je dosta djecije rasprave
Nisi musko ni samo zato sto imas penis. U stvarnom svijetu, daleko od pubertetskog nacina razmisljanja, muskost se mjeri drugacije. Ako tvoja "muskost" stvarno ovisi o ovakvim trivijalnim fizickim i zapravo beznacajnim stvarima, onda vjeruj mi, mozes imat i 5 kuronja, ali nisi musko.
Ili mozda zapravo jesi... Navodno je vecina muskih (osoba muskog spola) jako nezrelo u glavi, bez obzira na godine...
Imam i ja zenu i djecu, pa?
Ovaj razgovor stvarno nema smisla jer ocigledno nismo na istoj razini, ali nije da se raspravljam, samo izrazavam svoje misljenje i time malo kratim vrijeme (tome i sluzi ova tema, ne?).
Ja sam svog mačka dao kastrirati jer previše je tu brige i straha kad imam napaljenog mačora pa ga nema nekolko dana. Također je stalno zapišavao po kući pa smo i to eliminirali. Ne trebam napomenuti da kastrirani mački puno duže žive
Evo ga, sad spava na stolcu kraj mene, ode on od doma ali do navečer je definitivno doma, stalno mi nosi miševe, ptice i ostalu "živinu" te se koji put pokefa sa ostalim mačkima. Dakle, sve je skoro isto osim što je doma, ne zapišava po kući i miran je.
lažem, mačak je bio veće muško od mene pa sam se osjećal ugroženim. Zato sam mu i eliminiral jaja i nazval ga Čupko ^^
normalno da nismo na istoj razini kad imas 6500 postova i non stop na forumu,ti vec jesi kao kastriran pa ti je to normalno.
sad stvarno vise necu komentirat i natezat se sa lokalnim serifom
Ne mo's ti protiv tvrdoglave balkanske pameti...
Sto reci nego, thanks for proving my point.
Ovime i ja zavrsavam.
Zadnji uredio ravilov : 25-05-2012 u 19:14
Jel mi moze netko rec kak blokirati one retardirane requestove na fejsu za kojekakve igre koje dobivam od frendova. Problem je u tome kaj su mi iPhone i iPad spojeni na FB i svakih 3 min vibriraju/javljaju da je stigla obavjest...
a sto drugo rec'
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks