Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 11 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 253
    Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Bodovi
    1.882
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.882, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kinggo Pregledaj post
    zato jer nije korisnik taj koji sebi slaze tarifu pod svojim uvjetima. Uzmi ili ostavi. Inace bi si ja slozio BL55 sa 512MB prometa umjesto neogranicenih SMS poruka i po 500 minuta prema VIPu i 500 prema ostalim mrezama.
    Savrsena je u biti skroz OK tarifa za sve kojima je bitan racun, a svi koji tehniciraju tarifama samo radi cim jeftinijeg telefona sad kukaju.
    Ti stvarno misliš da ja neznam da operater odlučuje kakva će biti tarifa, a ne korisnici?
    Ili hoćeš reći da se ovdje trebaju pisati samo prednosti neke tarife?

Ja nigdje nisam napisao da je ovo loša tarifa, za Vip je iznenađujuće dobra. Što se korisnika tiče, za one koji troše preko 1000 minuta uz puno poziva prema svim mrežama, više stotina poruka, i preko 500 MB, a da pritom ne trebaju novi mobitel, ovo je savršena tarifa. Za ostale, dakle one koji troše manje, a pogotovo za one koji trebaju/žele novi mobitel, samo izgleda savršeno. Prvi ja bi uzeo savršenu jer patim na ovo "neograničeno", ali problem nastaje kad se sve stavi na papir. Ti to zoveš tehniciranjem tarifama, a ja matematikom.
    Ako odlučim nešto plaćat 160kn mjesečno, a pogotovo ako je to tarifa koja u potpunosti zadovoljava moje potrebe i ako mislim iskoristiti poziva, sms-a i inteta barem u protuvrijednosti mjesečne naknade, onda nemam problem obavezati se na 24 mjeseca, pa nek cijena mobitela bude kao na BL55, mislim da bi to bilo realno.
    Opet, ponavljam, ovo je uz sve nedostatke i dalje odlična tarifa, ali preporučam svima, pogotovo onima koji bi uzimali i mobitel, da sve stave na papir.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2010
    Bodovi
    1.882
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lukarak Pregledaj post
    Zasto? Isto je kao i na Tele2? Tamo placas 50 ili 100 kn mjesecno 2 godine, i jos nesto unaprijed, ovisno o modelu, i na kraju cijena ispadne kao i u vipu.

Npr, one X.

Tele2 1895 plus 100 kn mjesecno = 4295 (i pod ugovornom si obvezom)
    Vip 4999-500 = 4499 kn i nisi pod ugovornom. Uzmes na neku karticu na rate, i eto slobodan si odjebat ih ako nesto bolje dodje.
    I onda na promatranom razdoblju od 24 mjeseca plaćaš 160kn/mj + mobitel 4500/24=187,5. Dakle tarifa i mobitel te mjesečno na 24 mjeseca koštaju 347kn. I to treba uzeti u obzir. Nije to tako puno s obzirom na samu tarifu i činjenicu da nema ugovorne obveze, ali ipak da se zna o kojoj se ukupnoj cifri radi.

Zato sto je ova tarifa VIPu skuplja. I ne isplati im se subvencionirat mobitele, kao sto uostalom to ne radi ni Tele2, jer mobitel platis identicno na kraju.
    Pa nek bude cijena kao u BL55 uz potpis na 24 mjeseca na Savršenu.
    Meni i dalje nije jasno tko bi dao za mobitel 4500kn kad se smarphone koji se tek pojavi u prodaji, može u oglasniku kupiti za 3500kn.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    N900, htc Hero, SE P990i
    Operater
    VIP
    Godina
    49
    Bodovi
    9.227
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.227, Nivo: 22
    Bodovi: 9.227, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa onda ga kupi u oglasniku. Definitivno najjeftinije ako je samo radi mobitela. Da ponovim, tarifa zbog mobitela se ne isplati. Nijedna.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    psp7557
    Operater
    Vip.me
    Godina
    35
    Bodovi
    26.358
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.358, Nivo: 39
    Bodovi: 26.358, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ko kaze da je tarifa sa obavezom vara se, bez ugovorne obaveze je, traje dokle ti to hoces, ako kog zanima sta vise ili planira uzet tarifu i iz osijeka i okolice je, slobodno mi moze poslat pm

Banned Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Apr 2012
    Bodovi
    2.760
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.760, Nivo: 12
    Bodovi: 2.760, Nivo: 12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa onda ga kupi u oglasniku. Definitivno najjeftinije ako je samo radi mobitela. Da ponovim, tarifa zbog mobitela se ne isplati. Nijedna.
    Da se tarifa zbog mobitela ne isplati, već sam negdje pročitao i u globalu se slažem sa tom izjavom. Sad dolazi onaj ali
    U 12 prošle godine t-mobile je imao akciju 50% ako preneseš broj iz druge mreže. Prenio sam broj, jer me je privuklo flet internet. Mobitel mi nije trebao, jer me postojeći zadovoljavao. Ali, mogao sam ga dobiti, i uzeo sam Galaxy S+ za 800kn. Odma sam ga prodao na Njuškalu za 2000kn. Zarada je prihvatljiva. Kad izračunam cijenu preplate (50 kn sa 50%) dodam radijsku frekvenciju, sitnu uspostavu poziva, i pomnožim sa 24 mjeseca trajanja preplate, ispada da sam mobitel dobio izuzetno povoljno u ovoj tarifi. Ponekad se pojavi neka dobra akcija, i mobitel je isplativ ako se uzima u toj tarifi.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.757, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao t0Msha Pregledaj post
    I onda na promatranom razdoblju od 24 mjeseca plaćaš 160kn/mj + mobitel 4500/24=187,5. Dakle tarifa i mobitel te mjesečno na 24 mjeseca koštaju 347kn. I to treba uzeti u obzir. Nije to tako puno s obzirom na samu tarifu i činjenicu da nema ugovorne obveze, ali ipak da se zna o kojoj se ukupnoj cifri radi.

Pa nek bude cijena kao u BL55 uz potpis na 24 mjeseca na Savršenu.
    Meni i dalje nije jasno tko bi dao za mobitel 4500kn kad se smarphone koji se tek pojavi u prodaji, može u oglasniku kupiti za 3500kn.
    Pa ne moras kupit mobitel u VIPu. Ali ne stoji da je ponuda losija od ponude Tele2, i na to sam reagirao. Zapravo je i bolja, jer je razlika prema Tele2 parsto kuna, a ipak nisi pod ugovornom obvezom.

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ne moras kupit mobitel u vipu. Ali ne stoji da je ponuda losija od ponude tele2, i na to sam reagirao. Zapravo je i bolja, jer je razlika prema tele2 parsto kuna, a ipak nisi pod ugovornom obvezom.
    jedino šta su zakinuti vip pretplatnici pod ugovorom koji nemogu aktivirati "savršenu tarifu" .a tele2 vodi računa o svojim korisnicima pod ugovorom dopušta aktivirati revoluciju.dok vip uvodi ovu tarifu samo da skupi više korisnika , a korisnike pod ugovorom zna da neče izgibiti pa im neda povoljnost da aktiviraju savršenu tarifu .sramota od vipa koliko drži do svojih korisnika!

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.645, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umjesto da pohvalite Vip što je uveo najbolju tarifu u hrvatskoj povijesti, za one koji mnogo troše, vi ovdje cvilite poput balavaca. Da vam oči nisu bile veće od novčanika i da niste kupovali 24-mjesečnu omču, sada biste bez problema prešli na Savršenu. Kusajte što ste zamijesili ili platite penale poput pravoga muškarca te prijeđite na Savršenu.

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rondinaire Pregledaj post
    Da se tarifa zbog mobitela ne isplati, već sam negdje pročitao i u globalu se slažem sa tom izjavom. Sad dolazi onaj ali
    U 12 prošle godine t-mobile je imao akciju 50% ako preneseš broj iz druge mreže. Prenio sam broj, jer me je privuklo flet internet. Mobitel mi nije trebao, jer me postojeći zadovoljavao. Ali, mogao sam ga dobiti, i uzeo sam Galaxy S+ za 800kn. Odma sam ga prodao na Njuškalu za 2000kn. Zarada je prihvatljiva. Kad izračunam cijenu preplate (50 kn sa 50%) dodam radijsku frekvenciju, sitnu uspostavu poziva, i pomnožim sa 24 mjeseca trajanja preplate, ispada da sam mobitel dobio izuzetno povoljno u ovoj tarifi. Ponekad se pojavi neka dobra akcija, i mobitel je isplativ ako se uzima u toj tarifi.
    Mi smo uzeli familijarno S+, 2x SII i 4S 32 GB i na kraju dvije godine cemo to sve platit 800+700+700+2200 + 6x185 + 6x185 + 6x270 + 18x 290 = 13460 kn odnosno 3365 kn po osobi. Znaci i mobovi i Extra Obitelj XXL (1000 minuta, 1000 poruka, svakom giga prije smanjenje brzine)

Moglo se jos nesto jeftinije proc da sam uzeo Total XXL a ne XL za SII, al nesto nije u sustavu prolazilo za njih pa nismo htjeli cekat.

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Daruvar28 Pregledaj post
    Umjesto da pohvalite Vip što je uveo najbolju tarifu u hrvatskoj povijesti, za one koji mnogo troše, vi ovdje cvilite poput balavaca. Da vam oči nisu bile veće od novčanika i da niste kupovali 24-mjesečnu omču, sada biste bez problema prešli na Savršenu. Kusajte što ste zamijesili ili platite penale poput pravoga muškarca te prijeđite na Savršenu.
    daruvar 28 znamo svi na forumu da ste iz vipa. tribalo vam je 2 mjeseca da odgovorite tele2 i sad mislite da ste otkrili ameriku . Ja sam vaš korisnik bio i trajao mi je ugovor kod vas još pa mi niste dali da aktiviram vašu pod navodnike savršenu tarifu toliko ste me razljutili da sam odmah od vas tražijo izraćun naknade za raskid ugovora.Zatim sam otišao na tele2 i prenio broj i sada sretno koristim revoluciju.Ponašate se kao da ste jedina mreža u hrvatskoj ,vidjet ćemo 2.6 koja će mreža biti povoljnija. Dok se tele2 nije pojavijo na hrvatskom tržištu vip i tmobile su držali cjene impulsa nenormalne i hvala bogu što je došao tele2 i spustija cjene i nabolje tarife daje pa sad kopirate tele2 revolucijom a nebi nikad dali takvu tarifu "savršena" nego su vam vaši korisnici poćeli masovno prilaziti na tele2 pa ste bili primorani.Nema razloga da hvalimo kopiju.
    Zadnji uredio smoto : 22-05-2012 u 23:24

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se isplati. Kupio sam Nokiu C5-03 za 1 kn na ugovor 24 mj, pretplata 100 kn kao i do sad na tele2. Zašto bih plaćao 1300 kn mobitel ako ga dobim za kunu a koristim tele2 godinama najpovoljniju mrežu koja me samo može iznenadit novim jeftinijim tarifama kao revolucija i sl. ili zašto da zivkam oglase i cijenkam se ekipom koja precijenjuje svoje aparate i điberim se za mi spusti 100 kn još zaključanu na neku drugu mrežu. Ovdje dobim nov telefon s punom garancijom i uživam.

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smoto Pregledaj post
    Nema razloga da hvalimo kopiju.
    Ali ovo nije kopija. Neogranicen net je meni doslovce nemjerljivo bolji od neogranicenih poziva i poruka. I zato je ova tarifa za mene upotrebljiva, dok revolucija to nije. Samim time nije ni kopija.

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al ce tele2 odgovoriti u 6 mj na savršenu. A kad pridzeš na vip gubiš sve bonuse na buduče akcije na tarife

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Umjesto da pohvalite Vip što je uveo najbolju tarifu u hrvatskoj povijesti, za one koji mnogo troše, vi ovdje cvilite poput balavaca. Da vam oči nisu bile veće od novčanika i da niste kupovali 24-mjesečnu omču, sada biste bez problema prešli na Savršenu. Kusajte što ste zamijesili ili platite penale poput pravoga muškarca te prijeđite na Savršenu."

Tak je. Ova tarifa je bolja od Tele2 revolucije jer:
    a) ima duplo više podatkovnog prometa po maksimalnoj brzini
    b) VIp-ova mreža je bolja od tele2 mreže, odnsono do kraja je izgrađena i nema nacionalnog roaminga
    Nije ovo za mene ...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2010
    Bodovi
    1.882
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Popij pilulu.
    Meni ističe ugovor u Vipu za mjesec dana i mogu prijeć. Ali ne prelazim. Problem?

Pa ne moras kupit mobitel u VIPu. Ali ne stoji da je ponuda losija od ponude Tele2, i na to sam reagirao. Zapravo je i bolja, jer je razlika prema Tele2 parsto kuna, a ipak nisi pod ugovornom obvezom.
    E sad mi još pronađi di sam to rekao da je Savršena lošija od Revolucije i super

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.544, Nivo: 15
    Bodovi: 4.544, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al ce tele2 odgovoriti u 6 mj na savršenu. A kad pridzeš na vip gubiš sve bonuse na buduče akcije na tarife
    sto ce biti u 6 mjesecu?

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    još iznenaďenja od tele2

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bolja je utoliko sto nudi 1GB naspram 512MB koje nudi tele2. ali ako vec pricate o cijeni telefona, onda je tele2 tu nesto povoljniji.
    sama tarifa ni ova "savrsena" ni ona revolucionalna od tele2 ne nude povoljnije uredjaje, niti uz ugovornu obvezu jer su tarife bez te vrste ogranicenja, no tele2 generalno nudi nesto povoljnije uredjaje u slobodnoj prodaji.

@rondinaire, procitaj malo po tmobile temama,da vidis kako su popusili na toj ponudi. samom operateru je bilo vrlo nepovoljno to sto su ponudili i sto si ti uspio iskoristiti,pa su vrlo brzo povukli ponudi,a vrlo vjerovatno im se tako nesto vise nikada nece dogoditi.
    i usput, Lukarak, dobro si ti prosao s tim uredjajima....meni se jedino ne svidja to sto u tim obiteljskim tarifama t-mobilea se zapravo dijele minute ,sms poruke (mislio sam i promet,ali ti si napisao da nije tako. sad mi se ne da provjeravati). za neku normalnu obitelj to je dosta,ali za obitelj sa 2 tinejdzerke....uh, ne bi bio u kozi onome ko placa te racune.

i jos nesto, za vas koji pricate o cijenama uredjaja po oglasnicima.
    sta mislite odakle ti uredjaji dolaze?
    uglavnom ih neko uzme na pretplatu,pa prodaje skuplje, i samim tim si smanji cijene neke ukupne potrosnje.
    kada bi svi operateri nudili ovakve tarife,kao sto je savrsena, i kada bi sve vise korisnika islo na takve tarife, vrlo brzo bi i cijena uredjaja po oglasnicima prilicno porasla
    Zadnji uredio raky_b : 23-05-2012 u 16:36

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    još iznenaďenja od tele2
    Puštaš balone? Kao onaj o Smart50? Ako znaš, objavi što je Tele2 smislio!

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao t0Msha Pregledaj post
    E sad mi još pronađi di sam to rekao da je Savršena lošija od Revolucije i super
    Pa ti si odgovarao na moj odgovor Kruni, koji je rekao da je tarifa blamaza. Pa se ovo da ponuda nije losija od Tele2 odnosilo na njega.

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Puštaš balone? Kao onaj o Smart50? Ako znaš, objavi što je Tele2 smislio!
    Vipovac bit češ navrjeme informiran o iznenaďenju od tele2. To je stroga tajna

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vipovac bit češ navrjeme informiran o iznenaďenju od tele2. To je stroga tajna
    Kad se mogu ocekivati novosti?
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
    @rondinaire, procitaj malo po tmobile temama,da vidis kako su popusili na toj ponudi. samom operateru je bilo vrlo nepovoljno to sto su ponudili i sto si ti uspio iskoristiti,pa su vrlo brzo povukli ponudi,a vrlo vjerovatno im se tako nesto vise nikada nece dogoditi.
    i usput, Lukarak, dobro si ti prosao s tim uredjajima....meni se jedino ne svidja to sto u tim obiteljskim tarifama t-mobilea se zapravo dijele minute ,sms poruke (mislio sam i promet,ali ti si napisao da nije tako. sad mi se ne da provjeravati). za neku normalnu obitelj to je dosta,ali za obitelj sa 2 tinejdzerke....uh, ne bi bio u kozi onome ko placa te racune.
    Za nas je ovo puno previse. Zapravo ovih 1000 minuta je za ostale mreze, a za t-mobile i fiksne imas neograniceno. Pa je to zapravo dosta mijenja stvar i mi svi potrosimo nekih 300 minuta (jer se gleda samo izvan mreze). Poruka potrosimo 100 svi cetvoro. Tak da je ovo totalni overkill.
    Zapravo vecina toga danas ide preko podatkovnog prometa, od vibera i whatsappa i imessagea. Uopce zapravo i srednjoskolci koje znam svi imaju smartphone u klasi barem Galaxya S+ i jedino sto koriste su takva dopisivanja i internet, sve ostalo je totalno drugi plan, a pogotovo razgovori.

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vipovac bit ćeš na vrijeme informiran o iznenaďenju od tele2. To je stroga tajna
    Tajna koju su tebi priopćili. E, moj Smoto..

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    V630i@W660
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    4.491
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.491, Nivo: 15
    Bodovi: 4.491, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    priča se da T-mobile ima odgovor na tele2 i vipovu 150 tarifu .. ima koga iz tmobile SZK da to potvrdi?

+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 11 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Tomato brutalna tarifa VS Simpa tarifa
    By Claudie in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 53
    Posljednji post: 20-08-2012, 16:14
  2. socijalna tarifa T-com-a
    By kezimir in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 25-02-2008, 21:03
  3. Tarifa 5...
    By newbie_new in forum A1
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 03-12-2007, 21:39
  4. Stiže konkurencija Max TV-u
    By hrc777 in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 54
    Posljednji post: 19-04-2007, 13:29
  5. Tarifa 60?????
    By $DjUbRe$ in forum T - Mobile
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 15-02-2005, 16:49

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove