Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 253

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.757, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kruno_21 Pregledaj post
    Stvarno volim Vip i imam tamo pretplatu i nikakvih problema nisam imao nikada, ali jel može veća blamaža od ovoga? 500 kn popusta na mobitel??
    Zasto? Isto je kao i na Tele2? Tamo placas 50 ili 100 kn mjesecno 2 godine, i jos nesto unaprijed, ovisno o modelu, i na kraju cijena ispadne kao i u vipu.

Npr, one X.

Tele2 1895 plus 100 kn mjesecno = 4295 (i pod ugovornom si obvezom)
    Vip 4999-500 = 4499 kn i nisi pod ugovornom. Uzmes na neku karticu na rate, i eto slobodan si odjebat ih ako nesto bolje dodje.

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Bodovi
    1.882
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.882, Nivo: 10
    Bodovi: 1.882, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lukarak Pregledaj post
    Zasto? Isto je kao i na Tele2? Tamo placas 50 ili 100 kn mjesecno 2 godine, i jos nesto unaprijed, ovisno o modelu, i na kraju cijena ispadne kao i u vipu.

Npr, one X.

Tele2 1895 plus 100 kn mjesecno = 4295 (i pod ugovornom si obvezom)
    Vip 4999-500 = 4499 kn i nisi pod ugovornom. Uzmes na neku karticu na rate, i eto slobodan si odjebat ih ako nesto bolje dodje.
    I onda na promatranom razdoblju od 24 mjeseca plaćaš 160kn/mj + mobitel 4500/24=187,5. Dakle tarifa i mobitel te mjesečno na 24 mjeseca koštaju 347kn. I to treba uzeti u obzir. Nije to tako puno s obzirom na samu tarifu i činjenicu da nema ugovorne obveze, ali ipak da se zna o kojoj se ukupnoj cifri radi.

Zato sto je ova tarifa VIPu skuplja. I ne isplati im se subvencionirat mobitele, kao sto uostalom to ne radi ni Tele2, jer mobitel platis identicno na kraju.
    Pa nek bude cijena kao u BL55 uz potpis na 24 mjeseca na Savršenu.
    Meni i dalje nije jasno tko bi dao za mobitel 4500kn kad se smarphone koji se tek pojavi u prodaji, može u oglasniku kupiti za 3500kn.

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao t0Msha Pregledaj post
    I onda na promatranom razdoblju od 24 mjeseca plaćaš 160kn/mj + mobitel 4500/24=187,5. Dakle tarifa i mobitel te mjesečno na 24 mjeseca koštaju 347kn. I to treba uzeti u obzir. Nije to tako puno s obzirom na samu tarifu i činjenicu da nema ugovorne obveze, ali ipak da se zna o kojoj se ukupnoj cifri radi.

Pa nek bude cijena kao u BL55 uz potpis na 24 mjeseca na Savršenu.
    Meni i dalje nije jasno tko bi dao za mobitel 4500kn kad se smarphone koji se tek pojavi u prodaji, može u oglasniku kupiti za 3500kn.
    Pa ne moras kupit mobitel u VIPu. Ali ne stoji da je ponuda losija od ponude Tele2, i na to sam reagirao. Zapravo je i bolja, jer je razlika prema Tele2 parsto kuna, a ipak nisi pod ugovornom obvezom.

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ne moras kupit mobitel u vipu. Ali ne stoji da je ponuda losija od ponude tele2, i na to sam reagirao. Zapravo je i bolja, jer je razlika prema tele2 parsto kuna, a ipak nisi pod ugovornom obvezom.
    jedino šta su zakinuti vip pretplatnici pod ugovorom koji nemogu aktivirati "savršenu tarifu" .a tele2 vodi računa o svojim korisnicima pod ugovorom dopušta aktivirati revoluciju.dok vip uvodi ovu tarifu samo da skupi više korisnika , a korisnike pod ugovorom zna da neče izgibiti pa im neda povoljnost da aktiviraju savršenu tarifu .sramota od vipa koliko drži do svojih korisnika!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ne moras kupit mobitel u VIPu. Ali ne stoji da je ponuda losija od ponude Tele2, i na to sam reagirao. Zapravo je i bolja, jer je razlika prema Tele2 parsto kuna, a ipak nisi pod ugovornom obvezom.
    bolja je utoliko sto nudi 1GB naspram 512MB koje nudi tele2. ali ako vec pricate o cijeni telefona, onda je tele2 tu nesto povoljniji.
    sama tarifa ni ova "savrsena" ni ona revolucionalna od tele2 ne nude povoljnije uredjaje, niti uz ugovornu obvezu jer su tarife bez te vrste ogranicenja, no tele2 generalno nudi nesto povoljnije uredjaje u slobodnoj prodaji.

@rondinaire, procitaj malo po tmobile temama,da vidis kako su popusili na toj ponudi. samom operateru je bilo vrlo nepovoljno to sto su ponudili i sto si ti uspio iskoristiti,pa su vrlo brzo povukli ponudi,a vrlo vjerovatno im se tako nesto vise nikada nece dogoditi.
    i usput, Lukarak, dobro si ti prosao s tim uredjajima....meni se jedino ne svidja to sto u tim obiteljskim tarifama t-mobilea se zapravo dijele minute ,sms poruke (mislio sam i promet,ali ti si napisao da nije tako. sad mi se ne da provjeravati). za neku normalnu obitelj to je dosta,ali za obitelj sa 2 tinejdzerke....uh, ne bi bio u kozi onome ko placa te racune.

i jos nesto, za vas koji pricate o cijenama uredjaja po oglasnicima.
    sta mislite odakle ti uredjaji dolaze?
    uglavnom ih neko uzme na pretplatu,pa prodaje skuplje, i samim tim si smanji cijene neke ukupne potrosnje.
    kada bi svi operateri nudili ovakve tarife,kao sto je savrsena, i kada bi sve vise korisnika islo na takve tarife, vrlo brzo bi i cijena uredjaja po oglasnicima prilicno porasla
    Zadnji uredio raky_b : 23-05-2012 u 16:36

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
    @rondinaire, procitaj malo po tmobile temama,da vidis kako su popusili na toj ponudi. samom operateru je bilo vrlo nepovoljno to sto su ponudili i sto si ti uspio iskoristiti,pa su vrlo brzo povukli ponudi,a vrlo vjerovatno im se tako nesto vise nikada nece dogoditi.
    i usput, Lukarak, dobro si ti prosao s tim uredjajima....meni se jedino ne svidja to sto u tim obiteljskim tarifama t-mobilea se zapravo dijele minute ,sms poruke (mislio sam i promet,ali ti si napisao da nije tako. sad mi se ne da provjeravati). za neku normalnu obitelj to je dosta,ali za obitelj sa 2 tinejdzerke....uh, ne bi bio u kozi onome ko placa te racune.
    Za nas je ovo puno previse. Zapravo ovih 1000 minuta je za ostale mreze, a za t-mobile i fiksne imas neograniceno. Pa je to zapravo dosta mijenja stvar i mi svi potrosimo nekih 300 minuta (jer se gleda samo izvan mreze). Poruka potrosimo 100 svi cetvoro. Tak da je ovo totalni overkill.
    Zapravo vecina toga danas ide preko podatkovnog prometa, od vibera i whatsappa i imessagea. Uopce zapravo i srednjoskolci koje znam svi imaju smartphone u klasi barem Galaxya S+ i jedino sto koriste su takva dopisivanja i internet, sve ostalo je totalno drugi plan, a pogotovo razgovori.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tomato brutalna tarifa VS Simpa tarifa
    By Claudie in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 53
    Posljednji post: 20-08-2012, 16:14
  2. socijalna tarifa T-com-a
    By kezimir in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 25-02-2008, 21:03
  3. Tarifa 5...
    By newbie_new in forum A1
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 03-12-2007, 21:39
  4. Stiže konkurencija Max TV-u
    By hrc777 in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 54
    Posljednji post: 19-04-2007, 13:29
  5. Tarifa 60?????
    By $DjUbRe$ in forum T - Mobile
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 15-02-2005, 16:49

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove