mozes ih ponovno instalirati pa onda izbrisati... koji je razlog ne formatiranja kartice? sve podatke mozes prebaciti na komp pa vratiti ako su slike, dokumenti i to... ako imas poruke na kartici ili tak neke to mozes sa backupom rijesiti...
Pozdrav! Ovako imam problem sa N95 8 Gb. Mob mi je bio malo usporio (neznam zasto) i odlucio sam da reinstaliram software. Nakon reinstalacije software-a telefon se vratio na fabricki, dakle sve sa memorije telefona se izbrisalo a aplikacije koje su bile na mass memory ostale su samo u App menager i sad ih ne mogu izbrisati niti koristiti...Sta da radim? Ima li neki nacin da izbrisem te aplikacije bez formatiranja mass memorije??
Unaprijed hvala
Pozz
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
mozes ih ponovno instalirati pa onda izbrisati... koji je razlog ne formatiranja kartice? sve podatke mozes prebaciti na komp pa vratiti ako su slike, dokumenti i to... ako imas poruke na kartici ili tak neke to mozes sa backupom rijesiti...
Pa recimo da sam slab sa vremenom, imam slika, videa, muzike preko 6GB i to prebacivanje bi trajalo vjecnost. Pokusat cu sa reinstalacijom aplikacija pa vidjet cu sta bude. u svakom slucaju hvala
Edit : Pokusao sam sa reinstalaciom aplikacija, ali nista..pojave se duple. Ove koje sam danas instalirao su oke rade, i mogu se izbrisati a ove gore navedene jos uvijek stoje ne dodirljive![]()
Zadnji uredio Petroley : 23-05-2012 u 09:35
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
Obriši standardne sistemske foldere (res, resource, sys, system,...) i ponovno napravi hard reset.
Bookmarks