mozes ih ponovno instalirati pa onda izbrisati... koji je razlog ne formatiranja kartice? sve podatke mozes prebaciti na komp pa vratiti ako su slike, dokumenti i to... ako imas poruke na kartici ili tak neke to mozes sa backupom rijesiti...
Pozdrav! Ovako imam problem sa N95 8 Gb. Mob mi je bio malo usporio (neznam zasto) i odlucio sam da reinstaliram software. Nakon reinstalacije software-a telefon se vratio na fabricki, dakle sve sa memorije telefona se izbrisalo a aplikacije koje su bile na mass memory ostale su samo u App menager i sad ih ne mogu izbrisati niti koristiti...Sta da radim? Ima li neki nacin da izbrisem te aplikacije bez formatiranja mass memorije??
Unaprijed hvala
Pozz
mozes ih ponovno instalirati pa onda izbrisati... koji je razlog ne formatiranja kartice? sve podatke mozes prebaciti na komp pa vratiti ako su slike, dokumenti i to... ako imas poruke na kartici ili tak neke to mozes sa backupom rijesiti...
Pa recimo da sam slab sa vremenom, imam slika, videa, muzike preko 6GB i to prebacivanje bi trajalo vjecnost. Pokusat cu sa reinstalacijom aplikacija pa vidjet cu sta bude. u svakom slucaju hvala
Edit : Pokusao sam sa reinstalaciom aplikacija, ali nista..pojave se duple. Ove koje sam danas instalirao su oke rade, i mogu se izbrisati a ove gore navedene jos uvijek stoje ne dodirljive![]()
Zadnji uredio Petroley : 23-05-2012 u 09:35
Obriši standardne sistemske foldere (res, resource, sys, system,...) i ponovno napravi hard reset.
Bookmarks