Prije sam imao zauzece od nekih 300 mb, a kad bio opterecen muzika, im, youtube, opera mini. Sad pri istim stvarima ide preko 500 mb. Ne vidim razliku u brzini, da bilo šta zastajkuje ali zanima me to zauzece jer je max 800 i nešto mb.
A osim samih numeričkih podataka da li primjetiš razliku u performansama? I o kojoj brojci pričaš?
Prije sam imao zauzece od nekih 300 mb, a kad bio opterecen muzika, im, youtube, opera mini. Sad pri istim stvarima ide preko 500 mb. Ne vidim razliku u brzini, da bilo šta zastajkuje ali zanima me to zauzece jer je max 800 i nešto mb.
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Vec je vise puta receno - na Androidu je prazan RAM beskoristan RAM. Ako ne osjetis nikakvo usporenje u radu (ili cak osjetis neko ubrzanje), budi sretan da je sustav odlucio iskoristiti sav RAM.
S druge strane, ako doticne servise stvarno nikad ne koristis, onda su stvarno bezveze pokrenuti. Mozes ih ugasiti pomocu Autostarts, samo za to telefon mora biti rootan, sto buduci da koristis sluzbeni ROM vjerojatno nije...
Instalirao ISC...
Kamera je mnogo sporija nego prije,
Oko desetak igrica sam morao izbrisati jer ne rade,
Ponekad mu je odaziv mali sporiji..ne znam zasto,
Zivcira me stalno kad pisem poruku da promjenim nacin unosa teksta opcija,
Bio sam u roamingu i kad sam se vratio u Hr stalno mi je bila poruka o izgubljeljenom data roamingu...morao sam restartirati mob,
Primijetio sam da mi baterija izdrzi duze jedno 20%.
U nacelu bas i nisam nesto zadovoljan s ICS...
Kakvi su vasi dojmovi?
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Koristim Slim ICS, mobitel jednostavno leti, sve radi gotovo savršeno![]()
Evo čitam malo diskusije ovdje pa me zanima jedna stvar.
Naime, prije par dana nabavio si GS2 ali model je GT-I9100P verzija 4.0.3.
Jel se može u njega ubaciti custom rom, jel se može rootat?
Isto tako kako prebaciti mailove i sms poruke sa iphona na samsunga?
Mozes sve sto i s I9100.
ali gubim NFC iako ne znam čemu ni služi.
Kako ga najlakše rootat?
NFC mozes naknadno ukljuciti flashanjem jedne skripte iz CWM-a. O rootanju je sve napisano u ovoj temi imas nekoliko opcija pa si izaberi najbolju.
Trenutno sam na Omega ICS v12, s Abyss 3.1F..
Pa me zanima, 1. dal jos tko koristi taj kernel i misljenje? ima opcija za enable BLN u recovery u tweakovima kernela... dal je to isto ko i standalone app?
i da li koristi BLN pro i kak mu se ponasa?
radi mi za pozive, whatsapp, mislim da i facebook messenger,nece nikako za gosms![]()
Daleko najstabilniji je stock kernel, ali onda nema blagodati tweakanja. A siyah nije savrsen, za neke kombinacije se boljim pokazuje speedmod, redpill, abyss. Treba testirati dok se ne nadje optimum.
Evo kaj sam ja napravil...
U CWM odaberem battery kao aktivni profil.
U extweaku:
CPU
* SCHED_MC stavim na 2
* cpu step count stavim na 5
GPU
* 133, 200, 237 MHz sa 850, 900 i 950 sa mV
SCREEN
* screen touchmove sensitivity na 3 pixel
* min gama 0
* max gama 20
* gama shift 0 (bio na 5 pa da vidim razliku u bateriji stavio na 0)
BLN
* bln steady
* led voltage level 2600 mV
MISC
* ondemand / sio
* AC, Misc 650 mA, USB 450 mA
Ponovo pokrenuti mob.
U voltage controlu
200 - 900
500 - 950
800 - 1000
1000 - 1100
(magic conf.)
- set as boot startup service.
Ponovo pokrenuti mob.
Ja svojeg uzmem u 5 h ujutro i kad dodjem doma stavim ga na punjenje s tim da zna ostat na kojih 40-30 %.
Od 3 - 4.5 h na ekranu.
to je siyah 3.2.2, 3.2.3?
i ja mislil prek vikenda siyaha staviti, prek tjedna nemam vremena se sa svim tim i extweakom igrat..
Svejedno ti je, 3.2.x. Nemoj zaboraviti da te postavke kod tebe ne moraju nužno biti dobre, moraš sam naći optimum.
Ma znam.. al neda mi se previse igrati s time.. znam da hocu smanjiti minimalni brightness i gammu malo... na nacin da povećam raspon pojačavanja osvjetljenja kad stavim na automatsko....
@Petr - si primijetil bug da globalno ostanu zapamcene postavke od recimo outdoor visibility na kameri, il recimo smanjeni color level iz default browsera
Taj bug mi zapravo i koristan, smanjim boju mal u browseru i onda mi opcenito ne bljesti toliko indoor na minimalnom osvjetljenju..
Interesuje me kada telefon prodrmate dali vam se čuje nešto kao da udara u telefonu. Nije to jak zvuk ali kao da nešto nije fiksirano? To se čuje u gornjem delu otprilike gde je mikrofon ili kod kamere. Sve vreme lupkanje kad se trese. Nek odgovori neko ko poseduje ovaj telefon. Hvala unapred
Zadnji uredio mk484475 : 02-06-2012 u 14:40
Nesjećam se jesam li već pitao. Pojavilo ih se u oglasima dosta zaključanih, pa me zanima jel itko otključavao preko Galaxy S Unlock aplikacije s marketa? ja sam uspio S otključati bez problema, piše i da radi na S2..
EDIT: Ima i specijalna aplikacija za unlock, Galaxy S2 SIM Unlock, ali kako piše u opisu na nekim novijim modelima S2 navodno neradi.. Tako da neznam.. ma prvo sa nabavim mob pa onda ću ga nekako otključati. Nadam se samo da sa svim postupcima otključavanja postoji i mogućnost zaključavanja.
Zadnji uredio GT-R : 03-06-2012 u 13:36
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Mozda blesavo pitanje, ali ima li netko ideju koliki pad cijene se moze ocekivati kad izadje Galaxy S III?
Sad se Galaxy S II vec moze naci za 2900kn po oglasnicima.
Nece puno vise... S2 je još uvijek u Top 5 uređaja na tržištu.. još dok uzmes u obzir doprinos communityja kaj se tice custom romova, kernela i slicno....
S druge strane, i nerealno je ocekivat daljni pad cijene, grubo receno i ove godine... Mozda dok dode iphone 5 na jesen i slicno...
Korisna lista procesa za SGS2:
https://spreadsheets.google.com/spre...Xc&output=html
Bookmarks