Pozdrav!Zanima me može li se instalirati IGO navigacija na T-mobile Move?Hvala!
rijeseno.. kako sam popravio ne znam ni sam, uglavnom prosljakalo jepozdrav svima,
uspjesno sam instalirao navigaciju po tutorijalu sa foruma no kad sam ubacio mape nastao je problem..
pokrenem je, ona krene, izbaci gore kao loading ovo ono, ispise starting i tu zaglavi..
ni makac dalje.
je l` imao neko slicno iskustvo i sta bi moglo biti u pitanju?
hvala
Zadnji uredio potaj@co : 21-04-2012 u 00:23
Pozdrav!Zanima me može li se instalirati IGO navigacija na T-mobile Move?Hvala!
1. Gdje ide sadržaj iz EU12.2011? Jel fajlove spud i txt prebacujem u ...\speedcam ili bez fajlova samo spedcamtext.txt i speedcamupdates.spud?
2. Sadržaj EU.01.2012 jel ide u ..\spedcam sa folderom speedcams_full_europe_2012.. ili povadim iz tog foldera *.txt?
3. POI-jel trebam ubacivati sa one web stranice ili je ok ono uz navteq mape?
4. HNR fajl stavljam u ..\content ili u ..\content\map stavim *.hnr?
1. i 2. ubacuješ txt file, ali ubaci onda samo EU.01.2012 jer je noviji.
3. Generalno su dosta i ovi uz karte, ali ako hoćeš više dodatnih lokacija onda ubaciješ što želiš s one stranice
4. u petom postu piše
Podaci unutar sd/iGO/content/map:
.HNR - Baza pripremljenih ruta (4 tipa: Brzi, kratki, laki i ekonomični). Pomaže u izračunu trajanja rute.
Vidio sam to u petom postu ali me zbunilo što su u zasebnoj mapi a ne zajedno s kartama..
Za speedcam znači samo ove 2012, ne treba .txt i .spud! A onaj SpeedcamUpdates.spud što je već bio u ..\speedcam? Da ga ostavim? A imam i speedcam.spdb fajl-nema ga među .txt 2012 mora da ga je iGO napravio naknadno? Čemu služi?
Regular Alerts vs EUR+ o čemu se tu radi? Da stavim regular alerts ili to nema potrebe..koliko sam shvatio postoji neka razlika u prikazu upozorenja..?
Na mobilism,drugi izvor za navteq spominje update V2 karata-2012.04.04. Jesu to iste karte kao ove ovdje na mediafire ili su mediafire V1?
Nemogu ih skinuti..ograničenje..
Zadnji uredio mlesic : 01-05-2012 u 02:40
Budem u novijim verzijama karata sve ubacio u Maps da ne bude zabune.
Lako sam instalirao ali morao sam na par mjesta pogađati što je pisac htio reći zapravo...nije posve jasno...ali dobro sam pretpostavio uglavnom pa je prošlo dobro...
Jedino mi se nije baš svidio igo - u usporedbi s copilotom malo zna kasniti obavijest, ili interferiraju obavijest o skretanju i obavijest o brzini...i sl. Vjerujem da je to i do toga što mi je poslab mobitel (x10 mini)...nekako mi je copilot radio glatko...glas je ljepši, točno govori...čak i u kružnom toku, dok igo je šutio u kružnom. Ma manje više sve je to dobro, samo stvar osobnog ukusa...ili poteškoća, recimo danas mi na vijencu u osijeku ne može naći kućni broj, tj. vodi me na drugi dio vijenca...kokad je netočno na karti. Copilot 8 istovremeno točno dovede...moram provjerit na copilot 9 dal zna gdje je taj broj...možda je do navteq karte da je pogrešno...
Pomoc!
Ja sam apsolutni laik za sve ovo
Kad pokrenem aplikaciju pojavi mi se "program application database cannot be found"
Pretpostavljam da sam negdje zeznula kod instacije,a isla sam ovim redom.
kopirala scard i APK fajl na karticu, prebacila skin-a audio i costum u con. i onda pravila ostale map,POI, itd.Gdje sam pogriejsila?!![]()
Mislim da se "sdcard" ne treba samo kopirati na SD karticu nego otpakirati tamo.
Jedno pitanje dali se i drugima dešava sljedeća situacija. Kada biram adresu, odaberem Hrvatska, Novigrad - Istarska županija i onda kada idem tražiti adresu nudi mi samo adrese Novigrada iz Zadarske županije!? Neki dan se vozim iz Rijeke prema Novigradu a on lijepo procjenjuje vožnju na 4 sata!? Reko wtf a onda skužio da me šalje u Zadar...
Koliko vidim taj Novigrad nije baš velik. Koje karte imaš?
Ako su TeleAtlas, one baš nisu precizne za RH. Probaj staviti NavTeq ili neke od local providers.
Imam Navigo 2011? S onih linkova niti jedna karta se nije mogla skinuti pa sam skinuo s torrenta.
Pitanje, mozel se Ova verzija koristiti na galaxy note, posto imam ovu verziju sa malom rezolucijom.. ne ide preko cjelog ekrana, blesavo.. Ako ne koja navigacija se moze koristiti za galaxy note..
Motorola Rules
Možeš probat ove stretch skinove.
Ostale sve navigacije rade. Za više pogledaj u temi s iskustvima.
Sve je objašnjeno u postu broj 3
Koja je zadnja mapa za Ex-Yu za Igo My Way. Ja imam I go my way 8.42 karte su mi August 2010, jeli izaslo sta novo? Hvala
Mobitel je SAMSUNG GALAXY Y DUOS 320X240
Sve najnovije stvari su postane u tutorialu.
Ubuduće provjerite tutorial prije padobranskih pitanja.
Molim pomoć! Na lg optimusu 2x ne rotanom sa GB-om sam instalirao po uputama iGOMyWay_v8.4.3.179971_thin-v1.7.Kad je upalim aplikacija učita podatki dođe do djela starting i tu stane,te nakon nekog vremena se upali poruka : aktivnost igo(U aplikaciji igo) ne reagira .
Ako ne voziš kamion prvo ti ne treba (nteuftr)
Po mom mišljenju ni drugo ti ne treba. To su nekakve unaprijed izračunate rute.
Sljedećih 5 su ti karte i to ti treba.
Sljedeće ti definitivno ne treba (phoneme)
POI i extended POI ti trebaju.
Ako nemaš kamion truckPOI ti ne treba.
Bookmarks