O cemu ti to, molim te?!
Koristis mobitel na kojem neznas niti rezu koju ima.Lolll
Sent from my GT-N7000
haha jesi humoristican za poluditi.
procitao sam to na xda dok sam istrazivao o njemu
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
O cemu ti to, molim te?!
Koristis mobitel na kojem neznas niti rezu koju ima.Lolll
Sent from my GT-N7000
Who? -Me? -Noooo...
joj sorry zvjezdo sta sam se zabunio. j*** mi se za rezoluciju mobitela, koristim za za rad tako da mi to nije bitno. velik ekran i skoro moze i zamijeniti laptop u nekim poslovima
Pa onda sta izvadjas sa izjavom "jesi humoristican"?!
Samo sam te ispravio a ti odmah u neku kontru,svasta...
Sent from my GT-N7000
Who? -Me? -Noooo...
izjava "jesi humoristican" uopce nije bila namijenjena tebi nego useru Renta.
Jučer sam mijenjao Galaxy S2 za Galaxy Note i mogu reći da je mob predobar. Ne bi se više vraćao na S2 jer izgleda minijaturan naspram ovoga :-)
Bom Chicka WahWah
Mali review vezan za Galaxy Note
Izrada
Mobitel je napravljen od plastike kao i S2 no imam nekako dojam kako je plastika čvršća i kvalitetnija. Također, obrub koji je napravljen od metala (barem tako djeluje) je u mat boji za razliku od S2 koji ima taj dio u glossy boji. Poklopac baterije je tanak i krhki kao kod s2. Dimenzije uređaja su velike no s obzirom na veličinu zaslona i usporedbu s Dell Streakom mislim da nsu pretjerane te uređaj stane u džep. Ocjena 4/5.
Zaslon
Najveći plus za ovaj uređaj i zbilja je veliki gušt raditi na njemu bilo što - od surfanja, pisanja, igranja igrica itd. Rekao bih da je kvalitetniji nego kod S2 modela što potvrđuje i pixel density u specifikacijama. Osvjetljenje je također u redu. Kao zamjerku bih naveo povremeno blago titranje osvjetljenja kod surfanja ili drugih aplikacija koje koriste internet no nije ništa strašno što bi ometalo read ili smetalo očima. Ocjena 4.5/5
Hardware
Uređaj je brz kao i model S2, nisam ovdje skužio neke posebne razlike. Nema štekanja, trzanja ili bilo kakvog usporavanja uređaja tijekom rada. Količina RAM memorije je velika pa u principu nije potreban niti neki ooseban task killer. Ocjena 5/5
Kamera
Kamera je zadovoljavajuća no imam osjećaj da je blic slabiji nego kod S2. Također, još uvijek postoji problem pink spota kod slikanja bijelih objekata ili papira. Video je također za nijansu lošiji nego kod S2 modela. Ocjena 3.5/5
Aplikacije
Dostupna je većina aplikacija kao i za S2 no kod nekih postoji problem zbog neprilagođene rezolucije zaslona pa su prikazane na pola zaslona (npr. iGo). Ocjena 4.5/5
Baterija
S obzirom na veličinu zaslona, baterija je vrlo dobra. Uz cijelodnevno igranje s uređajem, stalno uključen WiFi, svjetlina na cca 80% baterija izdrži bez problema cijeli dan. Također, dok se na S2 baterija punila 3.5h, na ovom uređaju se napuni za 2h. Ocjena 4.5/5
Ukupni dojam
Vrlo kvalitetan uređaj koji je ispunio veliku većini mojih očekivanja. Mislim da ovakvi uređaji imaju budućnost jer su dovoljno kompaktni da stanu u džep ili torbicu, a opet dovoljno veliki da se na njima može raditi i duže vrijene bez zamora očiju. Ukupna ocjena 26/30.
Bom Chicka WahWah
Šta je sa navigacijom? Jel postoji koja da je u punoj rezoluciji ekrana?
PREDATOR
Postoje stretch skinovi....za iGo
iGO, ndrive, Copilot, Navigon
Gledao sam u iGo threadu na forumu, no nema rezolucije za Galaxy Note. Imate kakav link gdje mogu naći skin s rezolucijom za Note?
Bom Chicka WahWah
http://cafe.mobil.hr/threads/73012-i...=1#post1018794
iGO ima svoje tema, pa sva pitanja u njih postaj jer ovdje je to off-topic
Stiže ICS za Note. Danas je službeno pušten u Njemačkoj. Valjda će skoro i kod nas. Kome se ne da čekat može skinut sa sammobile taj njemački i flešat OdinomPozdrav
od kud ti ta informacija??
a jer se note može rootat naime ja probao i sa SuperOneClick pa sa DooMLoRD_v1_ROOT-zergRush-busybox-su ma ono nema što nisam probao i neče pa neče u SuperOneClick mi dodje do 7 step i tu stane isto i sa zergRush ma kažem sve sam probao i neće nema šanse hebate imao sam tablete i sve sam rootao taj čas ali ovaj neće pa neće
Robert-Honor Magic V2
Imaš ICS ili GB? Note se inače može rootat, naravno![]()
Galaxy S2 puno brže radi od Note-a ima brži odaziv na tipke i otvaranje aplikacija, bit ce da je to zbog veće rezolucije al kažu da ce se to rješit ICS-om živi bili pa vidjeli![]()
...FORCA FIUME...
imam GB a htio bih ga rootat da mogu staviti ICS pa jer mi možeš reći kojim točno programom i kako da to uradim
pa daj mi reci postupak i još jedno pitanje zašto kada priključim USB memoriju na mobitel dobijem poruku gore na displayu kao usb memorija oštećena,a nije normalno radi u kompu inače mi je jednom radila na mobitelu i više neće??? što trebam uraditi da ponovno proradi inače je formatirana u FAT32 sistem inače niti ne bi radila
Zadnji uredio ravilov : 20-05-2012 u 20:54
Robert-Honor Magic V2
Evo tutorial,autor je objasnio jednostavno i jasno,a za USB probaj ga opet formatirati ili probaj sa nekim drugim adapterom.. http://www.smartphonehrvatska.com/20...y-note-na-ics/
A ovdje za root... http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1840
Zadnji uredio Inovator : 20-05-2012 u 21:23
ma formatirao sam ga 100 puta u FAT 32 format ma ono što me čudi je to da recimo kada ga formatiram i stavim film na nju i priključim na note onda mi radi normalno ali kada ju isključim i ponovno priključim mi kaže tu poruku kao memorija oštećena pa pitam jer ima neki način da recimo da ne ištekam usb memriju iz moba nego je isključim na neki drugi način preko moba mislim da je u tome problem
EDIT:
evo probao sam sve ali sad nikako mi neće prepoznati usb memoriju,sad stalno dobivam poruku da je memorija oštećena?? radila mi je samo par puta i sad ništa neće pa neće inače je FAT 32 format os je GB
Zadnji uredio ravilov : 03-06-2012 u 15:52
Robert-Honor Magic V2
Bookmarks