ekran od 1280x800 piksela preko 5,3''.
bolje kupit ovo neko neki veći tablet koji "slučajno" može zvat.
http://www.mobil.hr/novosti/samsung/...n-do-sada-4235
edit: namjerno nisam croppo sliku![]()
ekran od 1280x800 piksela preko 5,3''.
bolje kupit ovo neko neki veći tablet koji "slučajno" može zvat.
http://www.mobil.hr/novosti/samsung/...n-do-sada-4235
edit: namjerno nisam croppo sliku![]()
mobitel je super dali tko zna gdje ga se moze kupiti i koliko kosta
Da, vani je vec 5 mjeseci. Zato je i predstavljen sad na IFA sajmu.
Najjeftiniji ti je za 2459kn u Svijetu Mobitela na Ilici 1.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Vrlo zanimljivoBaš me zanima hoće li ostali proizvođači pratit ovaj trend.
Izgleda da za par godina više nećemo nosit mobitele po džepovima (što i nije toliko loše iz medicinskih razloga)![]()
Ili ćemo svi nositi pederuše, biti metrići i govoriti u deminutivićima. Možda nam se i koji ifonovac priključi, sad kad više nema dragog nam voďe
Šalu na stranu, ovo je za mene definitivno preveliko. Sgs2 mi je na gornjoj granici prihvatljivog. Al mi se sviďa. Posebno stylus. Da ga bar vrate i u smartphonove normalne veličine
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Skoro pa tablet
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note-4135.php
Tko rano rani, zajebo je pjetla
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
Note se može isprobati u novootvorenom tele 2 dućanu na Jelačić trgu,početak Gajeve.Imaju dva komada izložena ali još bez cijene.
Isprobao ga danas u tele2 (tnx za dojavu Zdrave). Ekran je fantazija, je da je mobitel ogroman ali moram priznat da me uopce ne bi bilo sram imat ga i stavit na uho
![]()
Pitao sam za cijenu, medutim ne znaju jos nista. Ali vjerujem da nece biti ispod 6-7 k kn.
...niti mene nebi bilo sram koristiti ovakav stroj.Moćan mobitel koji može i tablet zamjeniti.
evo i mene je pridobila dark side
![]()
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
ja sam presao sa galaxy s2 na note i nebi se vise vratio. na velicinu sam se brzo navikao, stane mi u dzep traperica bez problema. frendu sam prodao s2 i sad mi s2 izgleda jako mali.na notu je gingerbread 2.3.6. rutao sam ga sa cf rootom pobrisao neke aplikacije i meni radi super. predobar je za surfanje jer nema puno zumiranja.. zamislite kako navigacija izgleda na velikom ekranu.
kamera je odlicna.. sve pohvale...
I ja uzeo ovaj mobitel prodao iphone pa sam nesto stisnuo tako da su mi se ikonice postavile po duzini pa sad ne znam kako vratiti na staro ako netko zna kako to ispraviti
Robert-Honor Magic V2
Evo od jucer sam ponosni vlasnik NOTE-a i mogu reci da i nije toliko velik koliko se prica po internetu i da je predobar mobitel/tablet
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
jel dobar ekran?? rezolucija i to? nije premala posto je velik??
planiram si ga uzeti cim prodam desire hd-a
i jel vrijedi sta ta velika baterija?? moze izdrzati dva dana?
Nemogu staviti avatar!!!!
ekran je super, po meni cak ima i lijepse boje od iDreka
rezolucija ti je 1600x1280 px - po meni prevelika za 5,3'' ekran jer ni neki ekrani za PC nemaju takvu rezoluciju
prvi dan baterija mi je izdrzala oko 4 sata display-a. baterija ovisi o tome koliko prckas po njemu, meni je upaljen 3g 0-24 i primam mailove i ostale gluposti stalno, tu i tamo poziv, 5-10 poruka i dva dana mi izdrzi. igirce ne igram.
ja sam super zadovoljan a i ljudi oko mene suimpresionirani s njime, sta da ti kazem kad sam dosao doma s njime zena oce isto njega, a ona nije neki ljubitelj tehnologije i mobitela
jedino sta me smeta je taj lag koji ima i sta se malo ceka da udje u aplikacije neke, ali to je sve poznato jer ce sa novim update-om (ICS) sve to nestati
moja svaka preporuka za mobitel
1600x1280?? a na gsm areni pise 1280x800
Nemogu staviti avatar!!!!
haha jesi humoristican za poluditi.
procitao sam to na xda dok sam istrazivao o njemu
toliku sam rezoluciju iskopao negdje kad sam trazio size za wallpaper-e raditi pa sad ne znam![]()
Za wallpaper ti treba dvostruko više piksela po širini jer se wallpaper scrolla lijevo-desno. Dakle rezolucija ekrana je 800x1280![]()
aha, my bad, izvinjavam se
ja sam samo gledao kolika mi slika mora biti za wall, ni na kraj pameti mi nije bilo da je 800x1280 px rezolucija![]()
Bookmarks