Upozorenje clanu cickova13:
Psovanje i vrijednjanje ostalih clanova i slicni ispadi agresije se na ovom forumu ne toleriraju. Jos jedan takav ispad i slijedi prisilno hladjenje.
1.Ok,to je mana ali ne vjerujem da ces bas puno koristit njihovu SZK.
2.Radi se o promotivnom periodu tako da privuku sto vise ljudi ali je i moguce da ce ju produzit.
3.Stavi si alarm u kalendar 2-3 dana ranije da moras kupit bon (tako sam si ja stavio)
4.Ne vidim bas toliki problem u pristupnici.2 min posla a kad tad ce svi operateri to trazit...
Nije da branim Tomato ali mislim da je odnos ulozenog i dobivenog itekako dobar
Bio ja danas prenesti broj iz t-mobile u tomato.
I vidi lik da imam iphone 4 i kaze da nemaju micro sim, a da se sim koji ima za prijenos broja u tomato ne moze rezati.
Prilikom kupnje novog broja dobije se manji normalni sim koji se moze rezati.
Ovi veci simovi su samo za prijenos broja koji se kao ne mogu rezati..
Pitanje je dali je netko prenio broj u tomato i odrezao karticu?
Hvala
--
. [Lejzermaster]
kartica se može odrezati, pa čak i ona veća (ja imam baš tu veću).
inače radio sam neki dan prijenos jednog drugog broja u tomato i dobivena kartica bila je s malim čipom.
Ove s većim čipom sumnjam da se mogu rezati (baš je gledam, prevelika je), ali možeš probati sljedeće. Prebaci broj, aktiviraj tarifu i sve to, "izgubi broj" i neka ti izdaju novu karticu. To će možda i koštati, ali bože moj, ako dobiješ tu s manjim čipom imaš sve što ti treba. Mislim da bi ti i kune trebali prebaciti na novu karticu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni veca radi mormalno u iphomeu
Zapravo, dalo bi se to izvesti. Ova kartica s većim čipom ima točno 1,5mm plastike s lijeve i desne strane i malo više na dnu. Gledano prema dimenzijama i poziciji čipa, ovo što imam u ruci identično je ovoj kartici:
http://www.gsm-technology.com/multic...ro-sim_400.jpg
Ako se potpuno skine taj rub lijevo i desno sama kartica postaje skoro pa goli čip, kao na slici.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bio sam danas u centru u vipu i tamo imaju sim kartice za zamjenu s manjim cipom. Nisam imao vremena cekatiIci cu sutra.
--
. [Lejzermaster]
Ma mozes rezati cak i dio cipa, imas po netu koji dio cipa se smije rezat!
pa jesam vam rekao da se može rezati veća.
baš je pogodna za rezanje, i u iphoneu radi super. inače smijete rezati po željeznim kontaktima također. važno da se čip ne ošteti.
I je li netko probao izrezat?
Jesam ja na kraju izrezao.
Dobio sam karticu s malim cipom. Mislim normalnu sim karticu, ne micro sim, ali s malim cipom u centru ZG u Vipu. U Koprivnici u Vipui u Semarku u importaneu su mi nudili sim kartice s vecim cipom.
Eto ako nekom treba ima u centru Zg u vipu mali cip
Izrezana i radi. Trenutno u nokiji s adapterom.
U pon izmedu 8-11 bi me trebali prebaciti. Zivi bili.
Btw. Ima netko da zamijenio iphone?
Nudim iphone 4 t-mobile za iphone 4 vip![]()
--
. [Lejzermaster]
nikome ne treba u zagrebu SIM kartica s malim čipom jer se kartica s velikim čipom reže na isti način na microsim format, pa čak i lakše.
btw iphone 4 t-mobile se može tvornički otključati, ako te zanima kako obrati mi se na pm![]()
Tomato 46 lipa,multiplus 43 lipe?hm...
Da li ima ona opcija da ukljucis kad nekog zoves da ti kaze ako je prenio broj u drugu mrezu da ti kaze. Ono tipa: Broj je prenes u bonbon mrezu.
Dok zoves npr 091
Hvala
--
. [Lejzermaster]
trebala bi, s obzirom na to da je zakonski obavezna, a kako se ukljuci to nemam pojma
Uključuje se pozivom službi za korisnike.
Jos nema prijenosa. Bio sam kod u prolazu kod njihovog partnera koji mi je rekao da ekipa iz Gajeve nije faksirala zahtjev nekamo. Nemam pojma. Sad sam im poslao mail.. Pa da vidimo..
--
. [Lejzermaster]
Ako ti ne uspije prijenos, neces stici uzet brutalku
ima vremena za prijenos broja i aktivirati tarifu, do 3 dana za prijenos broja traje znaci do cetvrtka i registracija par minuta ,aktiviranje tarife 1 dan do subote je broj na tomatu i brutalka se vec koristi
Bookmarks