To su vam sve zavjere i masoni, kako vam nije jasnoI Čelzi i Milan i Barca, sve iluminati i vanzemaljci! A vi se kladite na njih i kupujete njihove dresove. Sve te pare idu u fond za izgradnji intergalaktičkog svemirskog broda koji će sve njih odvesti na našu matičnu planetu. Da, matičnu, jer smo se prije 100 miljona godina mi zemljani ovdje naselili pri padu svemirskog broda. Trebao je to biti samo izlet, pilot je šlatao neku betazoidkinju na konzoli i nehotice pritisnuo krivo dugme... Od tih 50 preživjelih nastala je današnja populacija. Svi smo plod incesta, to je neupitno, pa vi i dalje navijajte za vama omiljene europske klubove. Radije rezervirajte kartu za svemirski brod
![]()

Odgovori uz citat
I Čelzi i Milan i Barca, sve iluminati i vanzemaljci! A vi se kladite na njih i kupujete njihove dresove. Sve te pare idu u fond za izgradnji intergalaktičkog svemirskog broda koji će sve njih odvesti na našu matičnu planetu. Da, matičnu, jer smo se prije 100 miljona godina mi zemljani ovdje naselili pri padu svemirskog broda. Trebao je to biti samo izlet, pilot je šlatao neku betazoidkinju na konzoli i nehotice pritisnuo krivo dugme... Od tih 50 preživjelih nastala je današnja populacija. Svi smo plod incesta, to je neupitno, pa vi i dalje navijajte za vama omiljene europske klubove. Radije rezervirajte kartu za svemirski brod

ovo mi je hitno, treba bit danas rješeno a uskoro moram ići u školu

Bookmarks