Mislim da iGO ne moze funkcionirati bez SD kartice. Kopiranje u root memorije telefona ne znaci nista.
need help, radi se o samoj instalaciji iGo-a. Radim sve prema uputstvu i kada pokrenem iGo dobijem poruku ''program application database cannot be found''.
mobitel je sony xperia s pa je mozda problem sto nema sd kartice?
folder iGo sam stavio logicno, u root memorije telefona.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mislim da iGO ne moze funkcionirati bez SD kartice. Kopiranje u root memorije telefona ne znaci nista.
Moze raditi, ali ne znam kako izgleda root na tom modelu, tj. sto sve ima u njemu. Ako u rootu imas folder external_sd, probaj iGO folder staviti u njega.
ispod su dvije slike - screen shota - iGo programa i Reborn Skina - mene zanimaju ove stvari koje sam crveno zaokružio i postavio upitnike pored njih - čemu služi ova tipkica sa znakom zabranjeno prometovanje u tom smjeru i prilikom "klika" dolazi +/- i ispod slika "Staklo je: e" i prilikom klika mijenja se u nešto drugo/ drugu stavku? Hvala.
![]()
Desire / Oxygen /
Prva slika - to ti služi za blokiranje dijela ceste. Pokazivač (mali crveni trokut) staviš na dio ceste koji je zbog nekog razloga trenutno blokiran (radovi) ili jednostavno ne želiš ići preko njega i stisneš taj znak i nakon toga kalkuliraš rutu.
Druga slika - greška u prijevodu. Vjerovatno je trebalo biti "Staklo je :ne". To ti je on/off prozirnosti tipki. Kada je "staklo" isključeno onda sve tipke imaju bijelu pozadinu.
Zoom-iraj na kameru što bliže i onda stisni na dno ikone kamere. Onda će ti se "tipka" "dodaj kameru" (druga tipka u gornjem redu na tvojoj prvoj slici) prebaciti u "postavke kamere". Stisneš je i tamo imaš obriši.
Nadam se da sam uspio jasno objasniti![]()
dali postoje skinovi koji rade na xperia s 720x1280 ovako inače mi sve djeluje umanjeno![]()
ne radi ili ja radim nešto pogrešno
Vidim da imamo ogromne probleme s linkovima, brzo se ruše i nikome se ne da tražiti nove. Nije ni meni bilo lako, izgubio sam nekoliko dana samo za kopanje i download. Odlučio sam to podijeliti s vama i ovdje uploadao sve što imam za iGO navigaciju:
Info o datotekama koje su trenutno gore:Code:http://www.mediafire.com/?q3hedfvc6dg2l Lozinka: C@f3mob!LF0RuM
Postupak instalacije i kopiranja znate i neću ga posebno napominjati. Pazite na korake.APP.rar > iGO MyWay 8.4.3.179971 Thin 1.7 (samo aplikacija bez skina)
SD.rar > osnovni iGO folder koji ide u root SD kartice
LIC.rar > License (staviti u License folder samo ako se nije napravio kod instalacije)
MS.rar > Mariupol 3.3.3/3.3.4 skin
RS.rar > Reborn 1.5.5 skin
TS.rar > Tiger 1.7.1 skin
LP.part1~3.rar > Local Providers 2011.07 karte (sadrži Building, HNR, Map, POI)
NQ.part01~10.rar > Navteq 2011.Q4 karte (sadrži HNR, Map, POI)
BU.rar > Building iz Navteq 2011.Q3 karata (3D građevine)
PH.rar > Phoneme iz Navteq 2011.Q3 karata
TM.part1~2.rar > TopMap 2011.10 karte (sadrži Building, HNR, Map, POI)
DEM.part1~2.rar > Terrain (grafički prikaz područja)
SC.rar > Speed Cams EU 2012.01
Zadnji uredio domy_os : 16-04-2012 u 08:53
Domy hvala
Ubacio sam u tutorial linkove
gdje mogu naći navteq kartu samo Hrvatske druge zemlje mi ne trebaju
Skini cijeli paket, ne mislim samo hrvatsku kartu uploadati. Mogu dodati jedino ex-Yu...
dakle svih 10 kom. kako se to onda raspakirava sve zajedno ili svaka za sebe
Zajedno, moras sve skinuti, staviti u isti folder i onda raspakirati.
neznam ćime ih unzipaš ja čim god da probam neide....
znam da je glupo ali niko me niti ne pita za lozinku
pokušavam sa win rar om
dakle ja zaplavim sve sa ljevim klikom i prebacim sve u win rar i evo sad on radi radi i na kraju samo prestane
nikakve šifre ne trai
Desni klik na bilo koji file-extract here
To napravi
neide mi skinuo sam svih 11 probao ali neide hvala ipak
Gore si napisao prebacis U winrar???? Valjda IZ winrara? Probaj otvorit jedan rar i probaj samo drag&drop,trebao bi ti pocet extractat i trazit te lozinku
Sent from my Subaru Impreza using Tapatalk
Bookmarks