Ja imam iste podatke kao i ravilov. Mob je Desire Z sa iGo myWay 8.4.3.179971.
Evo, ispod limenog krova po potpuno oblačnom vremenu imam lock za 30s.
Pročitaj malo ovo : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1239713
Ja imam iste podatke kao i ravilov. Mob je Desire Z sa iGo myWay 8.4.3.179971.
Evo, ispod limenog krova po potpuno oblačnom vremenu imam lock za 30s.
Pročitaj malo ovo : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1239713
Jesam, pogledao sam i nije mi jasno da li u svim stavkama za server treba da stavim rs.pool.ntp.org i europe.pool.ntp.org
sa svim ostalim parametrima. kako to da Vi niste nista stavljali i radi Vam normalno ?
Kako bi po Vama trebao da izleda moj gps.info file.
Ako Vam nije tesko, zamolio bih da mi napisete .
Hvala.
Ne znam. Od prvog dana nisam imao problema sa GPS fixom tako da se nisam ni trudio pokušavati nešto mjenjati.
Koliko ja znam, prva linija nema nikakve veze sa GPS-om ni satelitima, to je za NTP (googlaj ako ne znas sto je to).
No dobro, teoretski ima malo veze, jer geolokacija donekle ovisi o tocnom vremenu.
GPS mi radi OK, navigaciju bas i ne koristim, imam instalirano par aplikacija za GPS i sve nadju satelit jako brzo.
Imam instaliran Mireo DON'T PANIC, Google Maps naravno, Maverick, te jos par manjih programcica.
Koliko mu treba da uhvati fix najvise ovisi o tome kad sam ga zadnje palio, ako je proslo vise vremena treba mu malo duze. Ali nikad preko pola minute.
NTP inace trosi iznimno malo prometa, tako da se po meni ubrzanje moze primijetiti jedino ako je ili tvoj mobitel spor (ili na sporoj vezi) ili ako si odabrao server koji je bas JAKO nedostupan. U vecini ostalih slucajeva ne bi trebalo imati previse veze. Ja nisam nista prckao ovaj gps file, sistem je sam odlucio staviti mi north-america, i eto radi mi sve OK.
Zadnji uredio ravilov : 24-10-2011 u 14:57
imam galaxy s2 sa gingerbread 2.3.5. jel ima neka navigacija da radi na njemu.. svašta sam isprobao.. kod copilota nemože učitati system neki kod, kod navigona kaže da ga system mora prisilno gasiti, isto i kod IGo.. nemam više ideja.. pa ako netko može dati savjet.. hvala
Pogledaj sljedeću temu na drugom forumu:
iGO Myway Android Samsung Galaxy optimized
Ako probaš i radi javi molim te da uvrstim u tutorial to onda.
Imam Htc EVO 3D i tio bi instalirat navigaciju tipa marine mediterranean ili navionics marine ..Idem na android market i nemogu kupit jel zna iko kako bi mogao skinut
Prolistaj malo postojece teme, vec je sve odavno objasnjeno.
Ukratko, niti ijedna od tih navigacija postoji za Android, niti iz Hrvatske mozes kupovati bez dodatnih akcija.
Kao sto rekoh, sve je vec objasnjeno u postojecim temama, pa potrazi.
Koja je navigacija, od svih dostupnih za Android, najdetaljnija i najbolja za CRO, odnosno Istru, Sloveniju a da je program ujedno stabilan i da se ne ruši?
Desire / Oxygen /
Pokrivenost nekog područja ovisi o kartama, a ne navigacijskom programu. Po meni, najbolje karte za HR su NavTeq ili Navigo. Za SLO ne znam, ali probaj sa NavTeq ili nekom local providers.
Što se tiče navigacijskih programa svi mi imamo svoje favorite. Za mene je najbolji iGo. Možda nije najjednostavniji za korištenje, ali ima jako VELIKU bazu ostalih podataka (POI, speedcamera, lang)
Što se tiče marine mediterranean malo progooglaj. Ja sam ju skinuo prije ljeta, jedino ne znam od kuda. Ne sječam se više, al definitivno postoji. Apk(nm53) instaliraš i sama povuče karte sa neta.
skini aplikaciju sa ovog site: http://www.filesonic.com/file/235691...droid_2011.rar.
Zadnji uredio HCSC : 19-11-2011 u 10:13 Razlog: spajaj
Imam SE Xperiu X10 sa Androidom 2.3 (zadnji update). Vidim da se rasprava u ovoj temi, što se karata tiče, svela uglavnom na Hrv. Mene zanima kakva su vaša iskustva sa Europom, konkretno sa Slovenijom, Austrijom i Njemačkom?
Koju aplikaciju i karte koristiti? Aplikacija bi trebala moći računati rutu kroz više zemalja i sl...
Neki ljdi imaju problem za svako rješenje....
Šljaka isprobano na S2 nikakve kemije jednostavno skineš instaliraš dodaš karte i to je to nikad lakša instalacija
Napomena link za hvatsko glasovno navođenje je r.i.p. ali ni engleski nije loše učiti u prometu....
navigacija ima sve potrebne llicence čak se može instalirat i apl. za skinove bez obzira dali je rotan mob...
http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=74&t=7377
1. Unzip content of the archive to the root of your SD Card.
2. Use Phone's internal file browser and install the supplied APK.
3. Launch the application and navigate!
Enjoy!
SR & Mobilepassion SkyRocker Releaser
Morate se prvo registrirat da bi vidjeli linkove, jel !!!!
Zadnji uredio Class42 5800XM : 01-02-2012 u 18:10
Ja isprobao na Htc Desire HD
Copilot: za zagreb, beograd, ljubljanu, split i dubrovnik odlične mape, po rijeci me vrtilo u krug
Sygic: zg, st i zagorje za sada isprobani, dosta dobro radi, za razliku od copilota uglavnom se ne moze upisati kucni broj, ali dosta brže od copilota nađe lokaciju
Gdje mogu naci kakvu navigaciju za more i karte (navionics)?
Zadnji uredio Cikano : 12-04-2012 u 15:09
GPS navigacija za Android uređaje
Navionics jedino da kupiš.
Za zahtjeve o aplikacijama pitaj u pravoj temi(moj potpis; te provjeri prvo na stranicama iz prvog posta u toj temi jel ima).
Dugo sam koristio Sygic v10 iz tutorijala (ovaj "novi) i bio sam zadovoljan iako je sada već pomalo zastario, i kada sam stavio ICS na svoj mob očekivao sam da nepodržava ova verzija ICS.
Pa sam malo išao u potragu po stranim forumima, imaju novije verzije Sygica ali i svih ostalih navigacija, ima i hrvatskih karata ali nema hrvatskog glasovnog navođenja.. meni to i nije toliki problem, ali navigacije češće treba tati nego meni a on baš nezna engleski..
Pa sam skinuo Copilot 9 (zahtjeva root, tj treba ga sa Lucky Patcherom patchat), preko njega skinuo karte (malo se načekao, oko 200MB za srednju Europu, Hrvatska, Mađarska i još par zemalja), nisam je još isprobao u praksi ali sam malo švrljao po aplikaciji i čini se kao dobra navigacija.
Ko nema root, neka istalira Copilot 8, mom burazu radi na ICS-u.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Iskopiras glasovni file iz starog Sygica
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2
pozz, zanima me da li koja od navigacija za android podrzava 1280x720 rezoluciju kako bi je u potpunosti iskoristio na sony xpereia s
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Došo se samo pohvalit nakon tolko vremena
Ima, kombinarj ovaj tutorial iGO MyWay 8.4.3 - aplikacija, karte, dodaci; sve rezolucije s ovim skinom(šifra za rar: bobroberts; sad ću ga i u tut ubacit)-skin je za 1024x600, 1280x800, 1280x720, 1024x768, 960x640 reze.
(This will not fill the screen, but it is the best you can do until Reborn 2.0 comes out.)
ili
(Special version that might stretch to fill your screen if you have android 3.2 and above. Only confirmed to work with 1280x800 so far)
strecthed version link
(linkove za karte ima ili na navedim stranicima ili ovdje pri kraju teme)
Pogledaj i Sygic i Copilot, možda oni podržavaju
Mislim da većina pordžava, konkretno ja koristim mireo dont panic na g. nexusu radi odlično.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
hvala, probam pa javim...
pohvalit...ma cime? lol... hvalit se treba dijelima a mobiteli su samo sredstva na putu do cilja
edit: neznam kako skinuti skin sa te stranice, stalno mi uvaljuje neke exe datoteke...
Zadnji uredio flOoKi : 11-04-2012 u 22:32
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pozdrav ljudi!
razmisljam o kupnji eva 3d, samo me zanima moze li se instalirati off-line navigacija sa topografskim kartama za hr i bih, za cestovnu znam da imam dosta izbora....
hvala svima na odgovorima.
Bookmarks