Nazalost neznam za e52, na e51 backlight je ok, tj. nije jak.Sto se tice stabilnosti e 51 mi nije nikada zablokirala, za razliku od 5800 koja je bila po tom pitanju katastrofa.
Hvala na brzom odgovoru. Vec barem 10g citam knjige na mobitelima s 2" ekranima tako da sam navikao. Nije idealno, no nije ni tako lose. Mobipocket za symbian je prilicno dobar reader. Recimo, ima podrsku za proizvoljan broj rjecnika koje paralelno pretrazuje kada odaberes rijec iz knjige. Koliko sam vidio, na Androidu je tako nesto (uopce instalacija drugog rjecnika u book reader) jos nemoguce. Na Androidu mi takodjer fali podrska za PalmOS programe (radi izvrsnog astronomskog programa - Astronmist). S prelaskom na Android bih trenutno izgubio vise nego sto bih dobio ('sareno' sucelje mi stvarno ne znaci puno). Na svojoj Nokiji mogu pokrenuti 7 programa pritiskom na 1 tipku i 22 programa pritiskom na dvije tipke. Jednom kada se naviknes na sve postavljene shortcute mislim da bi touch screen na nekoj modernojoj Nokiji bio korak nazad, sto se lakoce svakodnevnog koristenja tice.
Dakle, nemas zamjerki na stabilnost? Ne znam kada mi se moja 6124 zadnji puta zablokirala (prije godinu dana?). U dvije godine koristenja nisam nikada morao napraviti hard reset, a instalirao sam ili barem isprobao par stotina programa. Malo me zato zabrinjavaju komentari kako je povremeno resetirenja ili blokiranje normalna stvar za Symbian i kako se hard reset preporuca kao prva stvar za vecinu problema. Ja bih poludio da moram napraviti hard reset, osim ako ne postoji nacin da napravim backup svih programa i svih postavki, a onda, what's the point?
Mozes li, please, jos samo malo prokomentirati backlight na e52?
Nazalost neznam za e52, na e51 backlight je ok, tj. nije jak.Sto se tice stabilnosti e 51 mi nije nikada zablokirala, za razliku od 5800 koja je bila po tom pitanju katastrofa.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Zeni sam kupio e51 pa s njim imam iskustva. Stvarno je stabilan no u usporedbi s mojom 6124, minimalni backlight na e51 je uzasno jak.
Imao oba, i E51 i E52. Za E52 svakako preporuka. Jedini mu nedostatak ekran manjih dimenzija, ostalo sve super. Dakle palac gore za E52!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Stari mi ima problem s ovom nokijom (e52). Naime; slabije vidi pa mu je tesko skuziti koji je simbol (slovo) na kojoj tipki jer mob sam gasi osvjetljenje tipkovnice ovisno o razini svjetla. Moze li se nekako iskljuciti taj senzor pa da tipke svijetle onoliko dugo koliko svijetli i sam ekran a ne da se odmah ugasi osvjetljenje tipkovnice ili da se cak ni ne upali kako to sada funkcionira..
Hvala!
- Opera user
--- COD2 expert
Ma kakav marker, to nece nicime skinuti kad udje u plastiku. Najbolje prelijepiti crnom izolir trakom.
vidim da vec dugo nitko nista ne pise ali imam problem spojim nokiu usb kabelom na komp i na kompu nema interneta
kako je to moguce?
Vjerojatno ti se aktivira "mrežna kartica" u mobitelu. Možeš je isključiti u device manageru ili povećati metering.
Bookmarks