Iskreno u danasnje vrijeme ne bih ti preporucio niti jedan niti drugi i to prvenstveno zbog jako malih ekrana.Ukoliko citas knjige na njima to je u najmanju ruku mucenje.Inace sto se tice OS on radi dobro.
Iskreno u danasnje vrijeme ne bih ti preporucio niti jedan niti drugi i to prvenstveno zbog jako malih ekrana.Ukoliko citas knjige na njima to je u najmanju ruku mucenje.Inace sto se tice OS on radi dobro.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Hvala na brzom odgovoru. Vec barem 10g citam knjige na mobitelima s 2" ekranima tako da sam navikao. Nije idealno, no nije ni tako lose. Mobipocket za symbian je prilicno dobar reader. Recimo, ima podrsku za proizvoljan broj rjecnika koje paralelno pretrazuje kada odaberes rijec iz knjige. Koliko sam vidio, na Androidu je tako nesto (uopce instalacija drugog rjecnika u book reader) jos nemoguce. Na Androidu mi takodjer fali podrska za PalmOS programe (radi izvrsnog astronomskog programa - Astronmist). S prelaskom na Android bih trenutno izgubio vise nego sto bih dobio ('sareno' sucelje mi stvarno ne znaci puno). Na svojoj Nokiji mogu pokrenuti 7 programa pritiskom na 1 tipku i 22 programa pritiskom na dvije tipke. Jednom kada se naviknes na sve postavljene shortcute mislim da bi touch screen na nekoj modernojoj Nokiji bio korak nazad, sto se lakoce svakodnevnog koristenja tice.
Dakle, nemas zamjerki na stabilnost? Ne znam kada mi se moja 6124 zadnji puta zablokirala (prije godinu dana?). U dvije godine koristenja nisam nikada morao napraviti hard reset, a instalirao sam ili barem isprobao par stotina programa. Malo me zato zabrinjavaju komentari kako je povremeno resetirenja ili blokiranje normalna stvar za Symbian i kako se hard reset preporuca kao prva stvar za vecinu problema. Ja bih poludio da moram napraviti hard reset, osim ako ne postoji nacin da napravim backup svih programa i svih postavki, a onda, what's the point?
Mozes li, please, jos samo malo prokomentirati backlight na e52?
Bookmarks