...budem ga slikao danas ili sutra pa ćeš vidjeti, i vjerojatno se razočarati jer i kod njega na nekim djelovima pomalo "baca" svjetlo...ali meni to ne smeta, ali tebi da pa...uglavnom vidjet ćeš...
Jucer sam u jednom dučanu gledao nokiu e52 broncanu. Cijena 2000, slobodan telefon. Pogledao sam ga i djeluje izradom super, nema lufta nigdje kao ni škripanja. Dobro odrađena, cak sam ju i pritiskao. Kupio big ga ali imam pitanje za vas koji ga koristite. Kakva je tipkovnica u potpunom mraku, mislim na pozadinsko osvjetljenje? Baca li svjetlost po rubovima kucista telefona ili samo ispod tipkovnice? Tipkovnica na e 71 u pogledu toga bila ocaj. Svjetlost je probijala na sve strane. Ako bi bio netko tako dobar i uploadao sliku tipkovnice u mraku. Malo sam poveca picajzla u pogledu zavrsne obrade telefona. Unaprijed zahvalan svima!
...budem ga slikao danas ili sutra pa ćeš vidjeti, i vjerojatno se razočarati jer i kod njega na nekim djelovima pomalo "baca" svjetlo...ali meni to ne smeta, ali tebi da pa...uglavnom vidjet ćeš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Količina svjetla je zanemariva. Bitno da cijela glava ne svijetli kad pričaš na njega. Meni jedan od najboljih telefona koje sam imao. Po meni, jedini bug je zakretanje ekrana! Ali to isključiš i to je to! Svakako preporučujem!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
wild boy, hoće li te slike?
E-52 Danas iz čista mira mobitel se gasi. Pokrene se ali se odmah gasi, ne nađe ni mrežu već se ekran zacrni i to se ponovi par puta, poslije ne mrda. Ne znam što se tu može?
Probao sam stisnut *,3, poziv tipka i start. Uvijek isto. Da li bi flešanje pomoglo. Tu baš nemam iskustva. Našao sam nešto o Phoenix programu. Može netko pomoć?
SX1
Riješio problem sa *,3, poziv tipka i start.
Stvar je bila u tom što nisam dovoljno dugo držao tipku za pokretanje zajedno sa ostalim tipkama, čim bi mobitel zavibrirao ja sam pušto tipku.
To je bila greška. Poslije sam napravio restore i to je to. Sve je u prvobitnom stanju.
SX1
jucer sam htio da prebacim neku muziku na mobitel (na memory karticu)..pjesmu sam prebacio u folder MUZIKA,kada sam kasnije htio da pustim pjesmu,nije bilo foldera...bio je samo naziv MUZIKA i ispred njega bijeli upitnik u plavom kurugu,i tako svi folderi koji su mi bili na kartici...i jutros mobitel prikljucim na drugi komp i odmah mi se aktivira antivirus i ja izbrisem te viruse,i sad mi nema nikakvih foldera na memory kartici,ali mi i dalje pise da mi je preostalo oko 200mb (a kartica je od 2gb)...sta da radim,imao sam tu i dosta vrijednih dokumenata,slika i ostalo ???
Imam problem s E52.
Kada stisnem zelenu tipku za poziv neće da mi uđe u zadnje pozive koje sam zvao (ne događa se ništa), tako isto u porukama, software je najnoviji.
Šta da uradim????
restart telefona ne pomaže?
formatiraj i pazi što instaliraš
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
@gigi&; Jesi probao hard reset? Nece stetiti!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Hvala na odgovorima, ponovna instalacija softwera nije pomogla samo hard reset što mi je čudno nisam se nadao da će to biti to. Radi sada sve hvala
Izašao novi softver 052.003
ljudi treba mi HITNO aplikacija za Nokiu E52 da se iskljuci ton kada se slika...ižkada odem u settings imam da izaberem d vrste tona ali ne da iskljucim isti...ako moze bez potpisivanja...unaprijed hvala
probaj staviti na besumni profil pa onda okini slikicu........na nekim modelima to se tako rjesava
ne moze pokusavao sam...ima li neki drugi nacin,zaista mi hitno treba
to je bas zato i napravljeno da nema spijuniranja---hehe
i slikanja guza tudjih zena.......
sigurno postoji neki hack ili nesto....
treba potrazit malo
@velidar-hrkac ma joj treba mi za ispita,da mogu uslikat i poslat mms-om...al je previse ofirno kada je ton ukljucen
@yager i ja kada sam trazio naletio sam na tu stranicu,ali bez ikakve pomoci...sve isto uradim ali djaba...nasao sam neki program,ali ne znam ja to potpisivat nit imam zivce za to
hajde dobro...hvala Vam u svakom slucaju na brzom odgovoru...lijep pozdrav
neznam jesi li krenuo na ispit ili ne, ali trebalo je malo i pogledati forum:Sticky: Korisne teme za S60 3rd uređaje, što sve mogu... pa
Kako isključiti zvuk aparata
HC4L
nisam, ali nemam x-plore program, i kada ga skinem i on se mora potpisat...je li ima neka verzija da se ne mora potpisati ?
Znam da je stara tema i stari model no nadam se da netko jos prati ovu temu. Razmisljam o kupovini rabljene e52. Trenutno imam S60v3 mobitel (6124) i stvarno sam zadovoljan s OS-om. Na e52 me privlaci wlan, veci ekran (citam knjige na mobitelu) i bolja izrada. Ono sto me zanima je stabilnost 'nove' verzije OS-a (moja trenutna Nokia je stvarno stabilna i bez primjetnih bugova) jer vidim da se neki zale.
Druga stvar koja me jako zanima je minimalna jacina pozadinskog osvjetljenja. 6124 je tu fantasticna jer se backlight moze toliko smanjiti da ga u mraku vidis tek kada ti se oci priviknu. Izvrsno za citanje knjiga prije spavanja i za astronomska promatranja. Recimo, e51 ima vrlo jak backlight cak i na minimumu. Kada upalite mobitel u potpuno zamracenoj prostoriji, vidi li se na zidovima da je mobitel upaljen? Smeta li osvjetljenje u prvi mah ocima?
Za one koji su imali i e51 i e52, koji biste preporucili?
Puno hvala na svim odgovorima!
Iskreno u danasnje vrijeme ne bih ti preporucio niti jedan niti drugi i to prvenstveno zbog jako malih ekrana.Ukoliko citas knjige na njima to je u najmanju ruku mucenje.Inace sto se tice OS on radi dobro.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks