ja sam isto na leedroidu, ali sam si prvo stavila neki (ne znam vise koji) koji mi je vizualno bio mraaaak (mislim da je bio neki ICS ili nesto) ali sam tek onda skuzila da ne radi kamera pa sam stavila leedroid![]()
Otvorena tema za rapsravu o custom ROMovima.
Trenutno koristim LeeDroid s njegovim kernelom.
U globalu sam zadovoljan, nisam dugo na ROMu pa ne mogu reći ništa za bateriju još.
Sljedeći kojeg ću probat je ROMeOS3D ICESLATED v1.3.4
ja sam isto na leedroidu, ali sam si prvo stavila neki (ne znam vise koji) koji mi je vizualno bio mraaaak (mislim da je bio neki ICS ili nesto) ali sam tek onda skuzila da ne radi kamera pa sam stavila leedroid![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
dobro da je stigao, jer imao sam dosta FC, random restartova, čini mi se da se baterija dosta brzo troši. sad stavljam novi update i nadam se da ne bude problema, jer nemam namjeru i vremena raditi data wipe :/
nisam našao još kako smanjit cpu sa 1500 na default, iako nemam iskustva još niti sam pročitao na xda da li je potrebno.
FC i restartovi? Moram priznat da ni jedno ni drugo nisam iskusio na 5.3.
Nakon optimizacije u Titanium backupu(brisanje i freezanje nepotrebnih stvari) baterija mi super drzi.
Sto se tice procesora skini SetCPU i u njemu podesavaj kako zelis.
da, uz obavezno crashanje odmah kad upalim mob. launcher pro je samo crn, zapravo samo status bar i crna pozadina ispod tek kad se pojavi FC za LPRO onda mogu dalje. zasad radi okej. najčešći random restartovi su bili kad je baterija pala ispod 15%. upravo radim nandroid backup pa ću krenut u čišćenej sa titaniumom.
p.s. stavio sam i Tweaks da otključavam ekran s camera key, tako da mi je sad u recovery cam key gumb za odabira sa power tipkom se samo gasi ekran (u onaj logo sa crnom pozadinom)
To za launcherpro bi rekao da je normalno, odnosno da je do verzija. Na proslom mobu sam isto imao taj problem na nekoliko romova; makar moguce da je do roma. Samo steta sto je Fede odustao od launchera i nema updejta vise.
Probaj ADW Ex. Osobno ga sad koristim i nikakvih problema.
ja koristim go launcher, i nema crashova...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
na defy i raznim romovima sam uvijek imao crashove od LPRO, nekad više nekad manje ali ih je bilo. često kod on - of airplane mode.
uvijek se vraćam na LPRO (nedostaje mi swype opcija za dock ikone, jer tako dobijem 5 programa za brzo pokretanje), ali mislim da se budem prisilio promijeniti Launcher. Evo, sad sam ga restartao, ali ikona za gps stalno blinka i ne mogu skužiti koji je program to pokrenuo i nikako neće prestati. ne reagira na switch on-of. jedino ako uđem u npr Maps i maps odradi svoje, nađe lokaciju, izađem iz app i tad se gps ikona normalno ugasi.
Stavio sam sad Setcpu i scaling on demand pa da se i s tim malo igram.
totalno mi je postao zakon ovaj Evo, razlika od prošlog Defy velika a i ove hardverske opcije, cpu, kamera key, brzina, ekran.... prezadovoljan što sam ga uzeo. još da je kamera kvalitetna di bi bio kraj.
ne znam sto mislis pod swype za dock ikone, ali go launcher ti podrzava do 15 ikona u docku... 5 glavnih, i 5 s lijeve i 5 s desne stranemices dock lijevo - desno i tako biras, ako je to to sto si mislio...
R.I.P.-16.10.2007.
launcher pro ima opciju da kad swypneš dock ikonu, prema gore ili dolje otvori se nešto. pritisneš ikonu od browsera koja je u docku i povučeš prema gore se otvori app ili shortcut koji se odabere - npr wlan settings.
ne volim te lijevo desno šeme u doku, ova mi je odlična. možda se nisam dobro izjasnio, budem editirao pa pokušao opet.
aha, kuzim...ovdje ima samo kada po screenu swypnes gore da ti se otvori "meni" sa opcijama, go launcher i tako to, i kad swypnes dole da se otvore notificationsi (odnosno opcije u leedroidu)... to je to
drugo nisam otkrila
ali meni je i ovo dobro![]()
R.I.P.-16.10.2007.
da li to sto je proc dignut dodatno trosi bateriju (vjerovatno da) ?
sa setcpu slobodno stavima na 1200?
sto se dobije sa overclockanjem? brzi radi ili sto?
R.I.P.-16.10.2007.
skinula sam gamalo ga ne kuzim, stavila sam max na 1242 a min na 384, jel to ok? i ne kuzim ovo sa strane - lagfree, powersave i to? cemu to sluzi?
R.I.P.-16.10.2007.
..koji je ovo Android? vidim da se vrti na Evo 3D
http://www.youtube.com/watch?v=YM_C768i-sk
edit
jel to cijeli rom (softwer) ili je preglednik koji se naknadno instalira (Launcher)?
ah evo sad čitam da je lunacher...
sory na off-u!
Zadnji uredio gloginjaR : 02-04-2012 u 22:00
LOL...
Video se zove "BEST Android 3D Launcher #2".
Ne bi trebalo biti tesko zakljuciti da se radi o LAUNCHERU.![]()
Ja sam stavio na 1188. Mob je ionako dovoljno brz. Zbog igrica mogu eventualno povećati na 1500 zbog brzine. Scaling sam stavio na interactive jer sam primijetio da mi tako malo više koristi srednje vrijednosti. Na ondemand je koristio češće samo ili 1188 ili 384, jako malo srednje vrijednosti.
jučer sam i malo više koristio bateriju, da par puta napravim cikluse u sljedećih dana od 100% do 2,3 % da se baterija formira.
evo galerije screenshotova potrošnje.
baterija je bila na 100 i počeo sam ju ubijati, sati konstantnog korištenja, wlan on i aktivan, nisam mogao zaspati, što net, što chat, vijesti, slike... zaspao sa 32%, probudio se sa 30 i u par sekundi drop bateriej na 17, ne znam zašto. samo sam isključio avio mod i uključio mrežu.
yager, da li tebi, i svima koji imaju leedroid, kada restartate mob padne postotak baterije? naime, ja kad svoj restartam nerijetko baterija padne za 10-15%.. ne restartam ga cesto ali kad restartam to se dogodi...
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks