Still a better love story than... wait
Ili o vampirima. Svjetlucavima.![]()
Still a better love story than... wait
Jel itko pogledao drugu sezone The Walking Dead-a?
Ja sam bas ostao razocaran..nekak su mi unistili seriju![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Koliko ima epizoda? Ja sam od nekoga kopirao prvu sezonu i jedno 5-6 iz druge i nije bas nesto
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pripyat
vampiri
i tak..
sad ste mi dali ideju za zanimljiv plot.. a da se bacim na pisanje knjige? mozda postanem nova stefka mejer, i poberem gro love.. doduse, snimanje filmova po mojim knjigama bit ce malo zayebano, obzirom da se nemre bas boraviti u pripyatu
al nije bed. će holivud da izgradi citavi novi pripyat za potrebe snimanja.. ako je kamerun mogao replicirati titanik, mogu i ja citav grad![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pretjerao sam danas s poslom ko nikad. Polomljen sam ko pas a još me čeka dva sata posla...![]()
e jbg,trebao si.. ili barem drugi put kad ste se vratili ponovo kod nas jer ste metke zaboravili![]()
Odmah smo isli dalje tako da nisam imao vremena.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
a znam,al bar mene nije problem primjetit kad sam u plavom jos
opet sam se raspitao za kod vas al su sad samo vojnicka mjesta ostala
Olic je lud!!
Povijest se ponavlja. Sudac je barcin 12. igrač
Ne možeš vjerovat koje suđenje
Prvi penal je kolko-tolko bio ok, al drugi...Boze mi pomozi kakav je to "svemirski" nogomet koji Barca igra
Ja to gledam ovako - suđenje je malčice bilo na stranu Barce da se iskupe za pljačku na štetu Barce na San Siru.
Iako - igrali su puno bolje nego Milan.
A dobro onda, vući tako duge repove je sad ono...
A za drugi penal - tu se slažem, ne bi smio biti suđen. Za ostalo - baš i nisam siguran da je bilo toliko na Barcinoj strani.
Rual-oce ova kisa na tvom otoku pocet ili ne
Ma, vidjet ćemo sve u polufinalu...
Mada, bit će mi žao kad Barca nakanta Chelsea
(sorry, nisam mogao odoljeti, općenito ne volim engleske klubove pa sam morao malo flejmat : P )
Lopovi jedni
Ja se isto bavim velikim nogometom doduše u najližim ligama u svemiru i okolici,ali kad mogu zaglumit,zaglumim i boli me ona stvar. Čovjek me drži za dres i ja radim istu svar. Ako prođe,prođe.![]()
Ma sve 5, al barem bi ti igraci koji vrijede XY milijuna trebali imati malo fer pleja..
Idu mi na zivce ovi kaj se hvale sa tom Barcelonom koja jedino uz pomoc sudca moze dobit utakmicu..
Hah, ne da mi se komentirati i stavljati linkove na "kraljevski" klub, preumoran sam
Ontopic - tko se može pohvaliti sa igranjem na Windows 8 tabletu? Ha, ha?!![]()
Bookmarks